Na ką, pribrendo laikas atidaryt naują temą diskusijoms apie namo/ buto pliusus ir minusus
QUOTE(SoJa @ 2011 02 14, 00:27)
Mano kaimynai nepasikuklina vasara ir bambalius padegint ant lauzo. Na bet net neabejoju, kad tuoj visos, kurios nemato nei vieno namo trukumo subegs ir parasys, kad kai kaimynai kurenasi, tai joms rozemis kvepia

nes juk negali but kitaip kai gyveni savo svajoniu name, ane?
Nesuprantu, kur ten jūs gyvenate, kad vasarą laužus bambaliais kūrena

Esu mačius tokius dalykus, kai paaugliai kvailioja turistiniuse žygiuose
Visi mes turim trūkumų ir žmonės, ir namai, ir butai. Ir kiekvienas renkasi tuos variantus, kurie jiems geriausi.
Aš į butą grįžčiau tik jei būtų labai prasta finansinė situacija ir reikėtų namą parduot

O šiaip mes butą tebeturim,mums nereikėjo nieko parduot, kad namą pastatyt, bet grįžt į jį ar kokį kitą butą nėra jokio noro

Labai nuoširdžiai sakau. Nes nekomfortiška. Name geriau.
Bet teisybės dėlei reiktų pasakyt, jei namas būtų baisiai sukriošęs ir senas, griūvantis, kūrenamas kietu kuru kas 3 valandas, kad neatšaltų (esu mačius tokių variantų

), kaimynai kūrentų bambalius ir augintų karves bei kiaules gretimuose kiemuose ar būtų asocialūs, būtų kokį 40 km už miesto be jokios infrastruktūros, tai tokiam nenorėčiau gyvent ir jei negalėčiau rinktis geresnio varianto, rinkčiausi geriau butą.
Nes bet kokio namo, kad tik namo, tai man tikrai nereikia

Reikia modernaus, visais atvžilgiais komfortiško namo, su padoriais kaimynais ir sveika aplinka.