QUOTE(eling @ 2011 02 23, 19:37)
Ir dar, kažkada bandžiau torčiuką su sviestiniu kremu, bet kad ir kaip ilgaiiiii mikseriu plakiau, neiškilo jis man, kaip aprašyme. O gal sviestą kremui reikia blenderiu plakti? Paprotinkite, prašau, kaip paruošti sviestinį kremą...
sviestą tiesiog reikia išplakti iki purios konsistencijos, jis tarsi pabąla - vizualiai galbūt atrodo, kad tarsi pakyla šiek tiek, bet jis plakant tiesiog purus pasidaro ir tiek, nesitikėk kad išaugtų dvigubai ar trigubai - tokių stebuklų nebūna
Kai sviestą išplaki iš pradžių vieną patį, po to dedi kas ten pagal receptą įeina (rududu, kondensuotas pienas ar pan.) sviestas ir dedami priedai turi būti būtinai kambario temperatūros, plakti reikia mikseriu