QUOTE(juraBa @ 2011 02 23, 14:24)
sveikos merginos, turiu klausimeli dėl jogurtinio muso kremo. kaip parasyta recepte plakta grietinele sumaisiau su jogurtu ir tada pyliau istirpinta zelatina, bet kazkodel mase sutrake, ar tai del to kad zelatina reikejo dar labiau atvesinti?nors ji pilant nebuvo karsta, tik silta. rezultate viskas sustingo gerai ir yra skanu, bet kai pirma karta dariau si torta, tai galvosi lygi kremo mase, o si karta grudeta kazkokia.
spėju, kad apie mano įkeltą receptą kalba eina, ten pradžioje yra duotas originalus autorės (nemano
receptas, pagal jį t.p. turėjo gerai viskas gautis, nes skaičiau daug gerų atsiliepimų apie tą jogurtinį musą viename rusų forume), žemiau aš esu aprašius kaip aš pati dariau, reikėjo vadovautis mano komentaru darant, nes vistik jau išbandytas ir patikrintas rezultatas
). Taigi patarsiu dar kart - jogurtą reik išsiimt iš šaldytuvo iš anksto ir želatiną praaušusią reik įmaišyt į KAMBARIO temperatūros jogurtą, o po to jau dalimis įmaišyt plaktą grietinėlę, tuomet tikrai nesutrauks. Visiškai teisingai - masė turi gautis VIENTISA. Sėkmės
QUOTE(Cipciukas @ 2011 02 23, 10:25)
Šiuo procesu jau seniai daug kas nesistebi ....viejoje kiaušinių - jų milteliai , vietoj grietinėlės - irgi milteliai , dar įdės kokių E ...... ir jie galiojimus po puse mėnesio turi , tai šitie jai dar gaus , skaitysis šviežučiais
o ten ko nors valgomo yra