Laba diena kepejeles,
Reikalinga labai skubi pagalba. Nagi susiminkiau pastiliaza (tortų dekoracijų lipdymui) (pagal Asseni) ir praktiskai negaliu su sita konsistencija nieko lipdyti....nes beprotiskai kimba prie ranku....nors pats pastiliazas jau gana kietas ir sunkus minkyti.....zinoma cukraus pudros ir krakmolo sunaudojau jau daug daugiau...nesuprantu kas negerai...is kur toks kibimas?????
kaip isgelbeti sita mase?
aciu uz jusu pagalba
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 04 07, 15:31)
zozefina autore valge jau po 5val,bet man jis skaniausias bent po paros.
snikersas skaniausias antra,trecia para.
snikersas skaniausias antra,trecia para.
Na taip greit tikrai nevalgys Tai aisku tada, is vakaro vistiek darysiu Zozefina ir ananasini. Manau jam ir daug nereikia stoveti. O va snikersa bus galima anksciau. Labai gerai, speti tureciau
norejau paklausti:kiausinius plakant su keliais saukstais karsto vandens,reikia juos atskirti-ar viska sukulti ir bendrai plakti? nes tokiu budu dar neteko gaminti
QUOTE(keno @ 2011 04 07, 16:05)
norejau paklausti:kiausinius plakant su keliais saukstais karsto vandens,reikia juos atskirti-ar viska sukulti ir bendrai plakti? nes tokiu budu dar neteko gaminti
jus cia apie ka?
+2011 04 07, 08:35-->
Gerai supratau kad iskepta viena plona laksta, reik supjaustyti taip kad gautusi trys??? Nereik perpjauti ju isilgai, na kaip kad pvz rafaelo kepamas vienas storas biskvitas ir jis dalinamas i tris. Cia skardoj tiesiog padalinti ar ne?
Nes pagal recepta tai skamba beprotiskai skaniai, tik va galvoju kaip su tais lakstais
QUOTE(Mamyte @ 2011 04 07, 08:35)
radau foto savojo Kalifornijos kepto tortuko (pagal daividija), nors asmeniskai man pavadinimas labiau tiktu Graikijos
Gerai supratau kad iskepta viena plona laksta, reik supjaustyti taip kad gautusi trys??? Nereik perpjauti ju isilgai, na kaip kad pvz rafaelo kepamas vienas storas biskvitas ir jis dalinamas i tris. Cia skardoj tiesiog padalinti ar ne?
Nes pagal recepta tai skamba beprotiskai skaniai, tik va galvoju kaip su tais lakstais
QUOTE(Bossi @ 2011 04 07, 16:11)
jus cia apie ka?
apie biskvita griliaziniam tortui
QUOTE(keno @ 2011 04 07, 17:01)
apie biskvita griliaziniam tortui
Nieko ten atskirti nereikia. Sumusat kiausinius, sudedat cukru ir plakate.
[quote=Bossi,2011 04 07, 17:07]
Nieko ten atskirti nereikia. Sumusat kiausinius, sudedat cukru ir plakate.
[/quo
Nieko ten atskirti nereikia. Sumusat kiausinius, sudedat cukru ir plakate.
[/quo
QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 07, 11:07)
o čia i cukru deti