radau foto savojo Kalifornijos kepto tortuko (pagal daividija), nors asmeniskai man pavadinimas labiau tiktu Graikijos
skanaus mergaites
QUOTE(airius @ 2011 04 06, 00:40)
norejau paklaust ar griliaza daret pagal duota recepta ar naudojot dar kokia gudrybe
visa gudrybė griljažo daryme ir yra sodos įdėjimas, taip daro kepyklose
QUOTE(keno @ 2011 04 06, 17:18)
sveikos mergickos
sakykite,ar nepamaisys griliazo skonio tortui kitokie biskvitai-tarkim karamelinis,ar visi balti,kad butu-nes mano seimyna nelabai megsta tamsius biskvitus
planuoju kepti penktadieni,galvoju,ar nesugadinsiu torto
sakykite,ar nepamaisys griliazo skonio tortui kitokie biskvitai-tarkim karamelinis,ar visi balti,kad butu-nes mano seimyna nelabai megsta tamsius biskvitus
planuoju kepti penktadieni,galvoju,ar nesugadinsiu torto
jei kepsi karamelinius - tada jau nebebus griljažinis tortas, nes pasikeis skonis o šokoladiniai biskvitai ten ne taip ir smarkiai jaučiasi
QUOTE(keno @ 2011 04 06, 20:07)
taj tada kepsiu pagal originalu recepta,arba naudosiu juodojo misko ruda biskvita
nepatarčiau visų pirma dėl to, kad tas biskvitas yra posunkis. visų antra, nelabai jis tiks skonio atžvilgiu, na bent jau man tai tikrai netiktų jei nenori kepti pagal receptą, imk rafaelo biskvitą, tik nuimk šaukštą miltų ir pridėk šaukštą kakavos. šiam tortui reikalingi purūs biskvitai, ne sunkūs
QUOTE(DaivaVe @ 2011 04 06, 23:07)
Merginos, gal kuri bandete deti apelsinu i torto pertepima (noriu apelsinu sufle daryti)? Kazi ar jie nepasidaro kartus?
tada šis tortas pasidarys mažesnio galiojimo, nes apelsinų skiltelės torte gali greitai pagauti rūgimą
QUOTE(spyglis2 @ 2011 04 07, 11:07)
tada šis tortas pasidarys mažesnio galiojimo, nes apelsinų skiltelės torte gali greitai pagauti rūgimą
as dedu mandarinus gana daznai ir niekas neprarugst kol suvalgo neuzsilaiko tortai 4 dienas net 5 buna viskas gerai. Gal su apelsinais kitaip?
bossi dar tiek išsilaiko tortai ) jetau anąkart pinigų tą maišą padariau, vien tortas grynai virš keturių kg svėrė... mūsų buvo vienuolika. tai pirmą aukštą pirmą vakarą suvalgėm, aš nevalgiau o antrą kitą dieną.... ir kai pagalvoji... beje turiu pasakyti, kad tavo tortas, tas su riccoto ir šokoladu nu labai man skanus o tai jau gerai )))))) kai kremą dariau, galvojau, kad bus oi koks neskanus... nes man ricoto su kondensuotu tikrai nepatiko,bet torte visai kitaip.. valgėm išėjo trečią dieną nuo padarymo. viskas super buvo, tik va aš tą sluoksnį šokoladini ne vienas prie vieno dėjau sviesto ir šokolado, o šokolado daugiau... tai per kietas sluoksnis gavosi... bet šiaip tikrai geras tortukas, ačiū tau
aciu Spygli uz informacija-lekiu kepti
QUOTE(daividija @ 2009 02 27, 20:27)
Stai mano Kijevo tortas visai jis ne kijevo,bet skanus morenginis tortas,pertepimas sviesto-kondensuoto pieno-kavos.
Nekreipkit demesio i baisumus,nes as jo taip norejau,akd puosti net neturejau noro
Nekreipkit demesio i baisumus,nes as jo taip norejau,akd puosti net neturejau noro
radau toki daividijos tortuka, bet recepto nerandu, gal kuri galetu pagelbeti, aciu per google vis meta kijevo torto recepta, bet man rodos ne tokio kaip sitas, ar cia daividijos improvizacija?
Sveikutes
Gal galite patarti, kokio svorio torta reiketu uzsakinet 6-8 zmonems?
Gal galite patarti, kokio svorio torta reiketu uzsakinet 6-8 zmonems?
QUOTE(Ruanda @ 2011 04 07, 12:51)
vienam zmogui skaiciuojama apie 200gr,bet as ,bent jau sau, tai visada darau daugiau su rezervu
QUOTE(*caffe macchiato* @ 2011 04 07, 11:43)
radau toki daividijos tortuka, bet recepto nerandu, gal kuri galetu pagelbeti, aciu per google vis meta kijevo torto recepta, bet man rodos ne tokio kaip sitas, ar cia daividijos improvizacija?
Gal cia SITAS tortas? RiMami yra ji kepusi.
bandau ikelt ta zinute, bet atidaro kita psl. Jus atgal vienu puslapiu paspauskite ir rasite ta torciuka
QUOTE(zuliaska @ 2011 04 07, 12:27)
bossi dar tiek išsilaiko tortai ) jetau anąkart pinigų tą maišą padariau, vien tortas grynai virš keturių kg svėrė... mūsų buvo vienuolika. tai pirmą aukštą pirmą vakarą suvalgėm, aš nevalgiau o antrą kitą dieną.... ir kai pagalvoji... beje turiu pasakyti, kad tavo tortas, tas su riccoto ir šokoladu nu labai man skanus o tai jau gerai )))))) kai kremą dariau, galvojau, kad bus oi koks neskanus... nes man ricoto su kondensuotu tikrai nepatiko,bet torte visai kitaip.. valgėm išėjo trečią dieną nuo padarymo. viskas super buvo, tik va aš tą sluoksnį šokoladini ne vienas prie vieno dėjau sviesto ir šokolado, o šokolado daugiau... tai per kietas sluoksnis gavosi... bet šiaip tikrai geras tortukas, ačiū tau
nu tai labai aciu, smagu, kad patiko
Sveiki,
patarkite kada geriausia sutepti siuos tortus, kad butu valgyti pats tas: tortas su ananasais, Zozefina ir snikersas?
patarkite kada geriausia sutepti siuos tortus, kad butu valgyti pats tas: tortas su ananasais, Zozefina ir snikersas?
QUOTE(SandraRupke @ 2011 04 07, 15:20)
Sveiki,
patarkite kada geriausia sutepti siuos tortus, kad butu valgyti pats tas: tortas su ananasais, Zozefina ir snikersas?
patarkite kada geriausia sutepti siuos tortus, kad butu valgyti pats tas: tortas su ananasais, Zozefina ir snikersas?
zozefina autore valge jau po 5val,bet man jis skaniausias bent po paros.
snikersas skaniausias antra,trecia para.