Bossi, kaip dziaugiuos,kad patiko
jau tas grilijazinissss
QUOTE(Ulė @ 2011 04 06, 07:48)
Nu man su rikota ar marskapone silpnybe tortams jis kazkiek panasus i maniski ana savaite kepta, tik as sulaisciau ne kava. ir kremas mano i dvi dalis skeltas. Tai man tokie niam niam
QUOTE(3mama @ 2011 04 06, 16:48)
merginos nepykit uz kvaila klausima kondensuotas kremas-sviestas 1:1 tai juos tik isplakti reikia ar dar ka nors daryti reikia?
sviesta issukti iki purumo ir dalimis tada deti kondensuota piena toliau sukant
sveikos mergickos
sakykite,ar nepamaisys griliazo skonio tortui kitokie biskvitai-tarkim karamelinis,ar visi balti,kad butu-nes mano seimyna nelabai megsta tamsius biskvitus
planuoju kepti penktadieni,galvoju,ar nesugadinsiu torto
sakykite,ar nepamaisys griliazo skonio tortui kitokie biskvitai-tarkim karamelinis,ar visi balti,kad butu-nes mano seimyna nelabai megsta tamsius biskvitus
planuoju kepti penktadieni,galvoju,ar nesugadinsiu torto
Jau tada geriau visi sviesus, nei karameliniai... nors as isvis nekeisciau biskvitu, nes tai skoni savita duoda.. nesijaucia tos kakavos tiek, kad nevalgytu kazkas.. na zodziu, jusu pasirinkimas as tik tiek, kad kepu pagal kita recepta biskvitus.
QUOTE(bambambuzas @ 2011 04 05, 21:43)
Lady agne, kaip skaniai atrodo
Aciu tikrai labai skanus
QUOTE(airius @ 2011 04 06, 00:40)
Labai skaniai ir graziai atrodo , griliazas geras, as dariau ji, bet man neisejo, kai idejau sodos, tai pabalo, o kai dar sumaliau, tai labai smulkus gavos...norejau paklaust ar griliaza daret pagal duota recepta ar naudojot dar kokia gudrybe
aciukas
viska dariau pagal receptuka, ir man pabalo kai sodos idejau, bet cia tai tik tiek ad suputojo, putos baltos.. Tikiuosi nenusisnekejau bent as taip manau. Nes poto kai gerai ismaisiau su riesutais ir mase atsalo tai patapo grazi rusva spalvyte. O as ju nemaliau, po gabaliuka lauziau dejau i maiseli ir nestipriai su kocelu padauziau. Tai graziai susidauze i griliaza
QUOTE(Ulė @ 2011 04 06, 17:18)
aciu tikrai ne paskutini karta dariau, vyras buvo suzavetas
QUOTE(keno @ 2011 04 06, 17:18)
sveikos mergickos
sakykite,ar nepamaisys griliazo skonio tortui kitokie biskvitai-tarkim karamelinis,ar visi balti,kad butu-nes mano seimyna nelabai megsta tamsius biskvitus
planuoju kepti penktadieni,galvoju,ar nesugadinsiu torto
sakykite,ar nepamaisys griliazo skonio tortui kitokie biskvitai-tarkim karamelinis,ar visi balti,kad butu-nes mano seimyna nelabai megsta tamsius biskvitus
planuoju kepti penktadieni,galvoju,ar nesugadinsiu torto
mano seimyna nemegsta rudu, sokoladiniu pyragu, bet va griliazini labai isgyre
taj tada kepsiu pagal originalu recepta,arba naudosiu juodojo misko ruda biskvita
QUOTE(daividija @ 2008 08 29, 14:51)
Idesiu savo torta,nuotraukikes gavosi nekokios Bet torto skonio tai nepagadino.Torto recepta radau kazkuriame rusiskame saite,vadinasi jis "Kalifornija".
Teslai:
10 kiausiniu baltymu,
1 stikline cukraus,
2v.s. kakavos,
4v.s. miltu.
Kremui:
10 kiausiniu tryniu,
1 stikline cukraus,
2v.s. miltu,
150ml pieno,
150g sviesto,
1 indelis(250g) mascarpones surio.
Tesla:Atskirti baltymus nuo tryniu.
Baltymus isplakti su cukrumi iki standumo!
Kakava sumaisyti su miltais.Atsargiai! imaisyti i isplaktus baltymus(metaliniu saukstu).Nepermaisyti.Tesla supilti i riebalais istepta ir sviestiniu popieriumi isklota skarda,islyginti ir deti i jau ikaitinta(175) orkaite 13-15min.Svarbiausia neperkepti.
Iskepta supjaustyti,kad butu galima padaryti 3 biskvitus(nuotrauka apacioje).
Kremui:
Trynius isplakti su cukrumi,supilti piena ir miltus,gerai ismaisyti.Krema uzvirti ir ant letos ugnies maisant(geriausia sluotele),kaitinti,kol sutirstes.Pilnai atsaldyti.
Sudeti minksta kambario temp sviesta ir mascarpones suri.Mikseriu isplakti.
Krema padalinti ant apatinio ir vidurinio biskvito.
Virsu aptepti sokoladiniu glajumi.
Glajus:
50g grietineles,
100g juodo sokolado.
Grietinele uzvirinti ir ten sudeti gabaliukais sulauzyta sokolada,pakaitinti,kol sokoladas istirps.Pravesusiu aptepti torta.
Torta atsaldyti.
Labai skanus,tirpstantis burnoje,tiesa saldokas,bet labai skanus.
Teslai:
10 kiausiniu baltymu,
1 stikline cukraus,
2v.s. kakavos,
4v.s. miltu.
Kremui:
10 kiausiniu tryniu,
1 stikline cukraus,
2v.s. miltu,
150ml pieno,
150g sviesto,
1 indelis(250g) mascarpones surio.
Tesla:Atskirti baltymus nuo tryniu.
Baltymus isplakti su cukrumi iki standumo!
Kakava sumaisyti su miltais.Atsargiai! imaisyti i isplaktus baltymus(metaliniu saukstu).Nepermaisyti.Tesla supilti i riebalais istepta ir sviestiniu popieriumi isklota skarda,islyginti ir deti i jau ikaitinta(175) orkaite 13-15min.Svarbiausia neperkepti.
Iskepta supjaustyti,kad butu galima padaryti 3 biskvitus(nuotrauka apacioje).
Kremui:
Trynius isplakti su cukrumi,supilti piena ir miltus,gerai ismaisyti.Krema uzvirti ir ant letos ugnies maisant(geriausia sluotele),kaitinti,kol sutirstes.Pilnai atsaldyti.
Sudeti minksta kambario temp sviesta ir mascarpones suri.Mikseriu isplakti.
Krema padalinti ant apatinio ir vidurinio biskvito.
Virsu aptepti sokoladiniu glajumi.
Glajus:
50g grietineles,
100g juodo sokolado.
Grietinele uzvirinti ir ten sudeti gabaliukais sulauzyta sokolada,pakaitinti,kol sokoladas istirps.Pravesusiu aptepti torta.
Torta atsaldyti.
Labai skanus,tirpstantis burnoje,tiesa saldokas,bet labai skanus.
nu sito torto skanumas, tai yra pasaka, isimylejau as ji
buvom atsivalge ir metus visus jau nekepiau, o dabar sunelio gimtadieniui iskepsiu vel
tikrai aciu didelis autorei sio tortuko
+2011 04 06, 20:29-->
koks idomus , ir kiek daug kiausiniu progai esant reiks isbandyti
QUOTE(Mamyte @ 2011 04 06, 20:29)
nu sito torto skanumas, tai yra pasaka, isimylejau as ji
buvom atsivalge ir metus visus jau nekepiau, o dabar sunelio gimtadieniui iskepsiu vel
tikrai aciu didelis autorei sio tortuko
buvom atsivalge ir metus visus jau nekepiau, o dabar sunelio gimtadieniui iskepsiu vel
tikrai aciu didelis autorei sio tortuko
koks idomus , ir kiek daug kiausiniu progai esant reiks isbandyti
Merginos, gal kuri bandete deti apelsinu i torto pertepima (noriu apelsinu sufle daryti)? Kazi ar jie nepasidaro kartus?