Mes šią savaitę atšventėm savo metukus, taip pat negalim valgyti pieno produktų ir kiaušinių, bet norėjau kad vaikas torčiuko paragautų per pirmąjį gimtadienį. Todėl dariau iš tyrelių - tiesiog įdėjau želatinos ir susluoksniavau. Gėlytes padariau iš koldūnų tešlos ir išvirtas sudėjau
sveikos mielosios kepejėlės..Aeinu pas jus patarimo..Greit bus mano Sūnelio gimtadienis,užziprašė mikes pukuotuko torto,kaip papuošti jau radau,dabar reikia pačio paprasčiausio receptuko,ir pertepimo pačio paprasčiausio..Patrkit ką nors
Labai mėgstu chalvą ....visaip bandžiau daryti "chalvinį" tortą - ir į biskvitą dėjau ir kremuose įmaišiau, bet gaudavosi ne kas .... Ėmiau ir paprasčiausiai pabarsčiau chalvos sluoksniuodama biskvitą su grietinėle.... Gavosi pats paprasčiausias, bet skaniausias tortas Visi parašė "+"
P.S. Ar kas užmatėt kur tortų su chalva, vis dar eksperimentuosiu
Labai mėgstu chalvą ....visaip bandžiau daryti "chalvinį" tortą - ir į biskvitą dėjau ir kremuose įmaišiau, bet gaudavosi ne kas .... Ėmiau ir paprasčiausiai pabarsčiau chalvos sluoksniuodama biskvitą su grietinėle.... Gavosi pats paprasčiausias, bet skaniausias tortas Visi parašė "+"
[P.S. Ar kas užmatėt kur tortų su chalva, vis dar eksperimentuosiu
merginos prisipažinsiu neskaičiau, bet gal žinot koks biskvitas skaniausias tailandietiškam bananų tortui , dėkoju už atsakymą , tiskliau skaičiau, bet visur rašo pagal mėgiamą receptą biskvitą kepti, o aš dar neturiu mėgiamo, esu kepus tik rafaelui tai kuris čia geriausiai tinka
naktibalda, šis tortas kepamas su rudu biskvitu, tinka visi, ką moki kepti... nors yra merginų, kurios kepė tik su baltu biskvitu ir sako, kad skanu. Aš mėgėja rudo, tai man skanu su rudu pats skaniausias ką esu kepus tai Asseni biskvitas iš šokoladinio torto su karameliniu aguoniniu sluoksniu, ir juodo miško