liabi
Pas cipciuka, radau karamelini-aguonini, kazi cia tas pats, kur Asseni ? bet pjuvi ziurint kitaip atrodo? ar as jau nebesuprantu?
Na aciu uz patarimus .Gal galetumete man nuorodele kur galeciau rasti slapios BEZE receptuka skaiciau skaiciau ir niekur neuztikau.O drugelius ziurekite mergaites Kristinos kepiniai isiveskite tenai yra viskas aprasyta
Papildyta:
O beze dejau ant sviesto kremu aptepto torto ir jis man bezipuojan pradejo tysti ir nuemiau ja
Papildyta:
O beze dejau ant sviesto kremu aptepto torto ir jis man bezipuojan pradejo tysti ir nuemiau ja
slapios bezes receptas virsutinej pauosimu temoj be komentaru
pati nedariau,bet merginos papuosimu temoj tikrai rode tortukus su zole kur buvo daryta is slapios beze
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 03 30, 19:27)
dar noreciau paklausti ar is slapios beze galima padaryti zolyte laikysis tie ilgi koteliai
Taip galima dariau net keletą kartų - žolytė gaunasi labai puikiai tik reikia gerokai paplakti baltymus su cukrumi dar iki dedant ant garų, kad cukrus kristalai aptirptų sėkmės
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 03 30, 20:27)
dar noreciau paklausti ar is slapios beze galima padaryti zolyte laikysis tie ilgi koteliai
drąsiai gali daryti
Sveikos,prasau pagalbos! patarkite koki torciuka galima butu iskepti mergaitei,kuri netoleruoja pieno produktu? greit metukai ir nezinau ka cia sugalvoti.
QUOTE(wanilla23 @ 2011 03 31, 00:41)
Sveikos,prasau pagalbos! patarkite koki torciuka galima butu iskepti mergaitei,kuri netoleruoja pieno produktu? greit metukai ir nezinau ka cia sugalvoti.
Mes šią savaitę atšventėm savo metukus, taip pat negalim valgyti pieno produktų ir kiaušinių, bet norėjau kad vaikas torčiuko paragautų per pirmąjį gimtadienį. Todėl dariau iš tyrelių - tiesiog įdėjau želatinos ir susluoksniavau. Gėlytes padariau iš koldūnų tešlos ir išvirtas sudėjau
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 31, 08:15)
Mes šią savaitę atšventėm savo metukus, taip pat negalim valgyti pieno produktų ir kiaušinių, bet norėjau kad vaikas torčiuko paragautų per pirmąjį gimtadienį. Todėl dariau iš tyrelių - tiesiog įdėjau želatinos ir susluoksniavau. Gėlytes padariau iš koldūnų tešlos ir išvirtas sudėjau
na ir išradinga mama
Papildyta:
Rytojaus dienai ruošiu 2 tortus(galima sakyti pirmą kartą, nes buvo vienas neypatingai pavykęs bandymas pernai ).Darau po 28 cm( nes bus daug žmonių).Vakar pasiruošiau dengimo tešlą pagal MEIan.Viena sakyčiau gavosi lb neblogai- ir kiekis nemažas ir spalvą švelnią išgavau.O kita man gavosi per ryški ir pačios masės daug mažiau gavosi.Kaip galiu pataisyti padėtį?Jei dėsiu daugiau pudros, ji sukietės, ane?Gal kažkiek galima įvarvinti vandens ir tada dėti pudros? Tikiuosi, kad patarsit ką nors, nes po pietų jau noriu dengti
QUOTE(Tangiuke @ 2011 03 30, 17:41)
Man torto Otelas pertepimui kremo uzteko. Kremo tepiau plonai, nes buvo daug sluoksniuku. Valgiusiems sis tortas labai patiko
o kiek iš vienos normos gaunasi biskvitų?
Merginos gal galit rekomenduot koki tortuka, "lengva" t.y. lengvai valgoma, gaivesni, ne persaldu ir tinkanti vaikams?