QUOTE(Bijuna @ 2011 03 28, 19:06)
Sveikos. Tai kad nera to recepto Šį karta norejau pabandyti "super sveika" tortuka, kadangi savaitgaliui reikia padaryti torta labai maziems vaikuciams. Torto biskvitas is 6 kiausiniu, 6 šaukštu cukraus ir 6 šaukštų miltų, toks senovinis O pertepimui naudojau tik išplakta su cukrum grietinelę. Vienam sluoksnyje dejau konservuotus persikus, kitam aviečių žele. Sulaisčiau tuo pačiu persiku skystimu. Kaip ir rašiau, papuošiau šlapia beze, tokia su trupučiu rūkštele Gavosi toks....... nu nekaltai lengvas, net keista, bet per savaitgali (4 namiškiai) jį suvalgėm
kirbe, man irgi keista, ar ne per skystas pertepimas gaunasi, man plakta grietinėlė jau yra paiti ta riba, jei dar koks vaisius tai baisu, kad nepatystu, bet matyt, čia skonio reikalas
kirbe, man irgi keista, ar ne per skystas pertepimas gaunasi, man plakta grietinėlė jau yra paiti ta riba, jei dar koks vaisius tai baisu, kad nepatystu, bet matyt, čia skonio reikalas
aciu, biskvita kaip supratau galima bet koki balta kepti, man labiau rupejo pertepimas, bet pasirodo irgi nieko sudetingo