Mergaitės,šią savaitę Cento parduotuvėje Rududu 3,99 Lt
o šiaip tai brangsta tiesiog akyse
QUOTE(MO @ 2011 03 21, 18:59)
Mergaitės,šią savaitę Cento parduotuvėje Rududu 3,99 Lt
o šiaip tai brangsta tiesiog akyse
o šiaip tai brangsta tiesiog akyse
Siandien iki pirkau tai 5lt su centais sumokejau
QUOTE(Smulkmena @ 2011 03 20, 16:00)
Gal patartumėt kur rasti antram torto aukštui atsegamą mažą formą, 13-15cm skersmens?
Ir kokiu bŪdu tvirtinate antrąjį aukštą? Jei antrąjį aukštą daryt lengvesės masės, gal tvirtinti nebūtina, užtenka pvz. kremu patept?
Ir kokiu bŪdu tvirtinate antrąjį aukštą? Jei antrąjį aukštą daryt lengvesės masės, gal tvirtinti nebūtina, užtenka pvz. kremu patept?
Kaune yr Arevitos iranga, va ten yra ivairiu formu. Antra auksta tvirtint galima pagaliukais, bet jei jis lengvas manau galima ir netvirtint .
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 20, 15:52)
Sveikos. Reikia patarimo (eilini karta ). Tai va. Sutepiau 2 Zozefinas, dabar ilsisisi saldytuve Noriu paklausti, kaip galiu papuosti, jei dabar tortai aptepti grietineles ir sviesto kremu ( likes nuo Zozefinos ). Ar ant tokio pagrindo (netepant daugiau nieko ) galiu deti ta cukraus mase ( kiausinio baltymas, zele ir cukraus pudra) o gal galiu pvz. slapiu beze Labai laukiu Jusu patarimo
Tiesa, tortai valgomi bus tik antradieni, todel papuosimas turetu GERAI " laikyti forma".
Tiesa, tortai valgomi bus tik antradieni, todel papuosimas turetu GERAI " laikyti forma".
Ant tokio torto jau gali deti mase ar slapia beze.
QUOTE(convict @ 2011 03 21, 19:31)
Siandien iki pirkau tai 5lt su centais sumokejau
Taip, IKI ar tik ne 5,18 kainuoja , Norfoj 5,05, Cento kainuodavo 4,95,dabar jau 5,05,tik šią savaitę akcija (beje,kiek pastebėjau,turbūt vienintelė,periodiškai daranti akcijas Rududu),iki Maximos nedaeinu
Savaitgali dariau torciuka sunelio gimtadieniukui, gavosi skanus ir labai gaivus Papuosimas aisku nera labai idealus,bet sumeile darytas, tai noriu ir su jumis pasidalinti jo receptuku,gal kam patiks
Pirktiniu biskvitu,
500gr maskarpones surio,
400gr naturalaus jogurto,
200gr grietineles
ir 20gr zelatino,kuri reikia isbrinkinti 100ml vandens salto ir ant mazos ugnies kaitinant istirpinti. palikt,kad atvestu. Tada gritinele suplakti iki standzios mases su 100gr cukraus. I sita mase deti mascarpone ir jogurta,ispausti 1citrinos sulciu ir viska suplakti. I isplakta mase pilti pamazu zelatina ir maisyti. Su sita mase pertepti biskvitus. As tarp pertepimu dejau bananus ir braskes. Kas liko aptepiau torta ir i saldutuva Viskas
Skanaus
Pirktiniu biskvitu,
500gr maskarpones surio,
400gr naturalaus jogurto,
200gr grietineles
ir 20gr zelatino,kuri reikia isbrinkinti 100ml vandens salto ir ant mazos ugnies kaitinant istirpinti. palikt,kad atvestu. Tada gritinele suplakti iki standzios mases su 100gr cukraus. I sita mase deti mascarpone ir jogurta,ispausti 1citrinos sulciu ir viska suplakti. I isplakta mase pilti pamazu zelatina ir maisyti. Su sita mase pertepti biskvitus. As tarp pertepimu dejau bananus ir braskes. Kas liko aptepiau torta ir i saldutuva Viskas
Skanaus
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 20, 23:57)
merginos yra toks tortas sokoladinis viduje su sokoladiniais traskuciais, nezinau net kaip teisingai apibudinti, gal kas zinote recepta?
pakartosiu klausima, nes labai reikia sio torto recepto
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 22, 08:48)
pakartosiu klausima, nes labai reikia sio torto recepto
Tai yra greiciausiai triufelinis tortas su traskuciais (na nezinau kaip tiksliau issireikst). Yra moteris daranti cia, bet neatskleidzia recepto del traskuciu, tai ten dedami sausi pusryciai.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 22, 10:24)
Tai yra greiciausiai triufelinis tortas su traskuciais (na nezinau kaip tiksliau issireikst). Yra moteris daranti cia, bet neatskleidzia recepto del traskuciu, tai ten dedami sausi pusryciai.
bandau dar googlint, bet nerandu nieko
matai kokios komercines paslapties uzsigeidziau
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 22, 13:51)
bandau dar googlint, bet nerandu nieko
matai kokios komercines paslapties uzsigeidziau
matai kokios komercines paslapties uzsigeidziau
Recepto nežinau, pasidalinsiu tik savo pamąstymais
Kaip ir rašė Rugiagėlė, manau tai yra šokoladiniai traškučiai, sausi pusryčiai.
Torte galėtų būti -biskvitai, kremas, traškučiai, kremas, būtinai sviestinis šokoladinis, kad traškučiai negautų drėgmės ir išlygtų traškūs.
QUOTE(likta @ 2011 03 22, 16:43)
Recepto nežinau, pasidalinsiu tik savo pamąstymais
Kaip ir rašė Rugiagėlė, manau tai yra šokoladiniai traškučiai, sausi pusryčiai.
Torte galėtų būti -biskvitai, kremas, traškučiai, kremas, būtinai sviestinis šokoladinis, kad traškučiai negautų drėgmės ir išlygtų traškūs.
Kaip ir rašė Rugiagėlė, manau tai yra šokoladiniai traškučiai, sausi pusryčiai.
Torte galėtų būti -biskvitai, kremas, traškučiai, kremas, būtinai sviestinis šokoladinis, kad traškučiai negautų drėgmės ir išlygtų traškūs.
na taip merginos suprantu ka norite pasakyti, bet esu valgiusi torta su traskuciais tokiais maziukais, nu tikrai ten ne sausi pusryciai buvo, seniau iki budavo toks pirkti, dabar jau seniai nemaciau, nors gaal susmulkiti tuos sausus pusrycius
na bandysiu kazkada, jeigu israsiu nauja recepta butinai pranesiu
O gal ten griliažo gabaliukai?
Gal kepusios "Rafaelo svajone" galetu patarti ar butina deti standikli i grietinele? ir be jo, dazniausiai gerai issiplaka, bet gal jis butinas, nes sumaisoma su sviestiniu kremu? Aciu