Sitas Tik matau, kad recepte karameliniam kremui sausa grietinele ir pienas is karto pakeista grietinele Ir vaizdas man visai kitoks gavosi...
QUOTE(Aleisaba @ 2011 03 14, 16:50)
Bandau ikelti torto pjuvi.Matosi, kur vietomis isbegusi karamele (bent jau turetu matytis, jeigu teisingai ikelsiu )
Na super cia atrodo, taip valgyt noriu, kad suesciau bet ka
Labas kepejelės Noriu pasidžiaugti ir pagyrti -pasta222
. Mano šventei ji padarė man tortuką. Jis buvo labai skanus Nuostabus. Visiems šventės dalyviams jis labai patiko
. Mano šventei ji padarė man tortuką. Jis buvo labai skanus Nuostabus. Visiems šventės dalyviams jis labai patiko
rugiagele26 - o to meducio su rududu lakstus paprastai ant stalo kocioti galim ar reikia deti ant kepimo popieriaus ir tada kocioti?
QUOTE(viilmute @ 2011 03 14, 20:46)
rugiagele26 - o to meducio su rududu lakstus paprastai ant stalo kocioti galim ar reikia deti ant kepimo popieriaus ir tada kocioti?
Kaip jums patogiau. As tai issikocioju ant kepimo popieriaus, apipjaunu ir kepu. Taip visi vienodi gaunasi. Bet darykit, kaip jums patogiau. Cia tie patys medaus torto laksteliai. Tiesa, jei nenorit medaus det i lakstelius, dekit kondensuoto pieno tiek pat.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 14, 21:56)
Kaip jums patogiau. As tai issikocioju ant kepimo popieriaus, apipjaunu ir kepu. Taip visi vienodi gaunasi. Bet darykit, kaip jums patogiau. Cia tie patys medaus torto laksteliai. Tiesa, jei nenorit medaus det i lakstelius, dekit kondensuoto pieno tiek pat.
Aciu as irgi visada kocioju ant kepimo popieriaus. O cia gera ideja bandysiu siandien su kondensuotu pienu
sveikos reiktetu torto vaiko gimtadieniui (2) iskepti, bet kazkaip neisivaziduoju koki kad butu lengvas skanus toks???
rugiagele26 - o tas kremas su rududu tirstokas ggaunasi? ar reikia formoj tepti argalim ir paprastai ant padeklo man reik didesnio tortuko o turiu tik 24 forma
QUOTE(viilmute @ 2011 03 15, 12:30)
rugiagele26 - o tas kremas su rududu tirstokas ggaunasi? ar reikia formoj tepti argalim ir paprastai ant padeklo man reik didesnio tortuko o turiu tik 24 forma
Gaunasi kaip plakta grietinele tokio standumo tai nereik formos, ta prasme nebutina. Jis neisbega.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 15, 13:34)
Gaunasi kaip plakta grietinele tokio standumo tai nereik formos, ta prasme nebutina. Jis neisbega.
aciuks uz toki greita atsakyma begu kocioti tesla
ai,jau nieko nebenoriu klausti