Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-12

QUOTE(SandraRupke @ 2011 03 08, 11:57)
Aciu  4u.gif  Apie mazesni ir negalvojau, net maniau gal 2 26cm skersmens kepti  g.gif Labai noreciau pameginti padaryti knyga torta, tik nezinau kaip gausis. Bijau dengimo mases. Karta pabandziau is saldainiu daryti, tai niekaip negalejau iskocioti ir normaliai uzdengti, sutrukinejo  doh.gif Bet vaikiskam tortukui namu salygomis issisukau, nors pati nelikau patenkinta. Bet kai valge ne profesionalus kepejai tai nieko, kitiem patiko  blush2.gif
Gal dar galit patarti kokia dengimo mase naudoti, kad nebutu sunku pradedanciai ja padaryti?


As uz pastilaza 4u.gif

O kuri cia saket, kad Slyvos sokolade torto biskvitas sausokas, tai kita karta galima daugiau sulaistyti, arba as isvis kepciau kitoki biskvita...
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 08, 16:23)
PRIEŠ DENGIANT MASE BET KOKĮ TORTĄ REIKIA APTEPTI SVIESTINIU KREMU 4u.gif
jei tortas minkštas, sviestinį kremą darykit šiltesnį nei kambario temp. wink.gif tam reikalui yra mikrobangė, pašildom 10 sek. ir tepam wink.gif

aciu 4u.gif o jai teisingai supratau tai tas sviestinis kremas yra sviestas su maisytas su kondencuotu pienu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 03 08, 16:52)
aciu 4u.gif  o jai teisingai supratau tai tas sviestinis kremas yra sviestas su maisytas su kondencuotu pienu blush2.gif

arba šarlot kremas-aš visada juo tepu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2011 03 08, 15:23)
PRIEŠ DENGIANT MASE BET KOKĮ TORTĄ REIKIA APTEPTI SVIESTINIU KREMU 4u.gif


Arba bezė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(C.R.Y.S.T.A.L @ 2011 03 08, 22:04)
Arba bezė  mirksiukas.gif

na, aš ir prieš bezą dedant, plonu sluoksniu sviestinio aptepu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 08, 16:47)
As uz pastilaza  4u.gif



Reiksgal pabandyti ax.gif Na dar reiks gerai pastudijuoti visas dengimo mases. Kazkur skaiciau, kad jo ir brandinti nereikia, tai gal ir paprasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 03 08, 21:33)
Reiksgal pabandyti  ax.gif  Na dar reiks gerai pastudijuoti visas dengimo mases. Kazkur skaiciau, kad jo ir brandinti nereikia, tai gal ir paprasciau  smile.gif


As palaikau bent pusvalandi pries dengima. O siaip, pasidarau is vakaro, dengiu ryta, malonesne mase buna.
Atsakyti
naujas napoleono receptukas. originale jis skamba kaip 'napoleonas su bananais ir romu' bet man labiau patinka ji vadinti taip
Karibu piratu Napoleonas

user posted image

gamyba labai paprasta

lakstams (dariau napoleono is vaikystes)
300g miltu
175g grietines
150g sviesto
1 nedidelis kiausinio trynys

kombaine miltus sukapojau su sviestu iaisiau grietine, tryni. isikociojau ir kepiau lakstelius (isejo 18 16cm laksteliu, sutepiau 3 tortukus smile.gif )

kremui:

4 tryniai
200g cukraus
5v.s. miltu
1l pieno

trynius istrinti su cukrum, sudeti miltus, piena ir katinti ant silpnos ugnies iki sutirstes

piratiskas sluoksnis:

4 bananai
1st kepintu smulkintu riesutu
115g sviesto
1 st cukraus
1/4 st romo (as neturejau dejau napoleono brendziuka tongue.gif )
ziupsnelis druskos

bananus supjaustyti kubeliais ar riekelemis, kaip labiau patinka.
sviesta istirpinti ant silpnos ugnies. supilti cukru pamaisyti kol istirps ir pasidarys vientisa mase, supilti roma, pavirti kokia minute, sudeti bananus ir riesutus. iberti druskos. dar kazkiek pavirti, kad bananai isigertu sirupa.

viena spats jis gan stipriai kvepia (ir kerta i galva tongue.gif )

surenkam torta:
lakstelis, kremas, bananai. ir taip kol surinsite norimo dydzio torta.

prapjoviau jau po paros, na jis jau buvo pakankamai imirkes nuo to bananu sirupelio man labai skanu. siandien dar skanesnis ax.gif

manau galima pasidaryti krema ir pagal jusu skoni, sumaisyta su kondensuoto ir sviesto kremu ar pan... cia jau skonio reikalas, o man sis patiko kad neriebus blush2.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles. Gal kas galit idet nuoroda morenginio torto? Aciu smile.gif
Atsakyti
merginos reikia pagalbos !!!!!

Kremai suplakti, biskvitai kepa, problema biskvitai per stori! Per puse pjaut tai butu per ploni, palikt tokiu neimanoma, ka daryt unsure.gif ??? Rafaelo tortui!
Atsakyti
Aš tai pjaučiau per pusę, jeigu įmanoma juos perpjauti, bus daug plonų biskvitukų ir daug plonų sluoksniukų kremo ir skanu ir gražu.Man nepatinka tortai, kur stori trys biskvitai ir kremas, minimaliai keturi biskvitai. Tik biskvitas geriau pjaunasi iškeptas iš vakaro.
Atsakyti
Merginos pagelbekit sad.gif tai ka daryt???

Tai va iskepe visi 4 biskvitai, ir viena ant kito sudejus 9 cm ! Tai kas cia bus do bokstas, kazi jei apskoptuoti virsu g.gif ? Net nzn jie tokie minkstuciai, bijau isvis juos suplesyti sad.gif
Atsakyti