Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-12

QUOTE(pupainga @ 2011 03 03, 11:10)
Aš manau, kad kai supilat biskvitą į formą jums lieka oro tarpelis, kuris po to iškelia bisvitą. Aš visada supylus tešlą į skardą dar pamaišau gerai, tuomet ir oro neliktų ir gaunasi biskvitas be kupros  4u.gif

aš gal ne taip parašiau,man ne kupra gaunasi,o skylė dugne blush2.gif ir formą,ir kepimo popierių keičiau,belieka vienas variantas,turbūt kažkas su temperatūros pasiskirstymu orkaitėj negerai g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 04, 00:15)
aš gal ne taip parašiau,man ne kupra gaunasi,o skylė dugne  blush2.gif ir formą,ir kepimo popierių keičiau,belieka vienas variantas,turbūt kažkas su temperatūros pasiskirstymu orkaitėj negerai  g.gif  doh.gif

pas mane su medaus lakstais tas pats gaunasi, visi su tokia duobe dugne. tai as juos viena ant kito sukraunu, kad pasitiesintu siek tiek... bet biskvito nepaspausi... schmoll.gif kazkada kazkur skaiciau kad biskvitine tesla turi atminti nezinau samone ar ne, tipo ten kur pirmiausiai pili ten bus daugiau iskile, tai reikia supylus i forma trinktelti kad pamirstu viska biggrin.gif tada lygesni iseina ax.gif gal tas pats ir su skylem bus, pabandyk mirksiukas.gif
Papildyta:
dar klausimukas, kur jus perkat 36 proc riebumo grietinele? ir kokios firmos? unsure.gif nu daugiau kaip 35 niekada nerandu, nei maximoj , nei rimi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 03, 19:07)
"Dengia", tai cia tikriausiai turejote omeny dengima mase  ax.gif  o as klausiau apie biski kitokius momentus  blush2.gif Mase kol kas tikrai nepuosiu, niekad nebandziau, tai puosimas bus beziuku arba kokiu kitu lengvesniu kremuku  mirksiukas.gif

sutepkit atskirai du tortus ir paskui kai sustings dėkit vieną ant kito 4u.gif nežinau koks ten tas slyvinis tortas, bet aš ant rafaelo niekada nesirinkčiau kaip kirmo aukšto.. jis toks purus g.gif na gal prifės ką geriau patartų g.gif

QUOTE(Florexile @ 2011 03 04, 08:07)
dar klausimukas, kur jus perkat 36 proc riebumo grietinele? ir kokios firmos? unsure.gif nu daugiau kaip 35 niekada nerandu, nei maximoj , nei rimi  schmoll.gif

maxej saulies pieno grietinėlė.. g.gif neatkreipiau dėmėsio kiek ji ten to riebumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2011 03 03, 15:11)
Ir as ka tik iskepiau Zozefinos biskvitus, tai jie man tokie ploni gavosi... sad.gif o dar per puse reikes pjauti  g.gif 
Gal jie man nesigavo?.. Kokio storio jie turetu gautis? Man gavosi apie 1,2cm, perpjovus per puse visai plonas liks sad.gif

nu man ir antra karta gavosi jie ploni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 03 04, 09:32)
sutepkit atskirai du tortus  ir paskui kai sustings dėkit vieną ant kito  4u.gif nežinau koks ten tas slyvinis tortas, bet aš ant rafaelo niekada nesirinkčiau kaip kirmo aukšto.. jis toks purus  g.gif  na gal prifės ką geriau patartų  g.gif

maxej saulies pieno grietinėlė..  g.gif neatkreipiau dėmėsio kiek ji ten to riebumo  biggrin.gif

As panasiai ir galvojau 4u.gif Jo, Rafaelo tikrai po apacia netiks, desiu virsun, juolab, kad slyvini noresiu sulaistyti alkoholiu, tai kad netycia nenubegtu laipsniukai i Rafaelini biggrin.gif
Aciu mirksiukas.gif

As ir sita visalaik naudoju, bet ten 35%, o 36% kazkaip neteko dar matyti schmoll.gif nebent kokiam IKI, nes ten veik nesilankau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 04 kovo 2011 - 09:09
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 03, 19:29)
Mergaites, help  4u.gif
Beje, tortas planuojamas dvieju skoniu: sroves "Rafaelo svajone" ir Cipciuko "Slyvos sokolade". Gal patarsit katra ir ju ant virsaus det, o katra apacion  blush2.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 03 04, 09:32)
nežinau koks ten tas slyvinis tortas, bet aš ant rafaelo niekada nesirinkčiau kaip kirmo aukšto.. jis toks purus  g.gif  na gal prifės ką geriau patartų  g.gif

Nu as ne profe tongue.gif , bet tikrai ant Rafaelo negekite "slyvos sokolade". As kepusi ir viena ir kita, tai Slyvos... daug sunkesnis 4u.gif
Papildyta:
Oi, atsiprasau, kiek klaidu padariau.
Atsakyti
36 % yra Zemaitijos pieno grietinele. Tikrai jos buna prekybos centruose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 03 04, 08:07)
dar klausimukas, kur jus perkat 36 proc riebumo grietinele? ir kokios firmos? unsure.gif nu daugiau kaip 35 niekada nerandu, nei maximoj , nei rimi  schmoll.gif

36 % yra iki. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 04, 10:36)
Nu as ne profe tongue.gif , bet tikrai ant Rafaelo negekite "slyvos sokolade". As kepusi ir viena ir kita, tai Slyvos... daug sunkesnis  4u.gif

As ir kepusi tiek viena, tiek kita, bet kadangi keliaauksciu tortu nedarius, uztai ir iskyla klausimu blush2.gif Taip ir darysiu mirksiukas.gif
Beje gal galetumete patarti kokio dydzio formas geriausia butu naudoti kepti siuos tortus is pilnos normos, kad dviaukstis graziai atrodytu? doh.gif Nu as cia gal ir durnai klausiu, nes visad kepdavau tiek Rafaela tiek Slyvas 24cm formoje, o dabar gi reik skirtingu dydziu doh.gif Nebent apatini slyvini daryt is 1.5 normos g.gif Kazi kokio dydzio formos reiketu?
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 04, 12:17)
Beje gal galetumete patarti kokio dydzio formas geriausia butu naudoti kepti siuos tortus is pilnos normos, kad dviaukstis graziai atrodytu?  doh.gif  Nu as cia gal ir durnai klausiu, nes visad kepdavau tiek Rafaela tiek Slyvas 24cm formoje, o dabar gi reik skirtingu dydziu  doh.gif  Nebent apatini slyvini daryt is 1.5 normos  g.gif  Kazi kokio dydzio formos reiketu?

as galvociau,kad gal slyvini(1,5 normos) 28-30cm,o rafaelo(1 normos) 24cm
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 04, 12:26)
as galvociau,kad gal  slyvini(1,5 normos) 28-30cm,o rafaelo(1 normos) 24cm

O graziai atrodytu toks nedidelis cm (dydziu) skirtumas tarp aukstu?
Papildyta:
Radau torta kokio man reik bigsmile.gif
user posted image
Tai visai liuks atrodytu tas nedidelis skirtumas thumbup.gif Tik klausimas nuo kur cia pradeta dzibuoti ar nuo virsaus i apacia ar nuo apacios i virsu? Jai as noresiu dar virsuje ispiesti saulutes veiduka, tai man nuo kur dzibiuoti pradet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 04, 12:46)

Radau torta kokio man reik  bigsmile.gif

nuo apacios i virsu, atvirksciai gal ir imanoma, bet su rankom ar antgaliu gali netycia tuos dzibukus nubraukti ax.gif

---

o as ir su normos klausimu, 16 cm skardelei usteks 2/5 'rafaelo' normos, t.y 2 kiausiniai ir visu kitu produktu atitinkamai.
noriu isbandyt viena rinkimo buda, jei pavyks pasirodysiu, ispudingai pjuvis atrodo, bet nenoriu pilnos normos kepti, ir taip ju i sonus puciuosi ax.gif

be to man niekas neatsake i klausima kiek daugmaz sveria 3 aukstu tortas, jei tortu skersmuo 26/21/16 apatini galvoju snikersa pasakiau kad 5-6kg ar nepamazinau?
Atsakyti