Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-12

Sveikos,
gal zinot koki karemelini tortuka, bet kad nebutu sokoladiniu biskvitu ir dar visokiu sokoladiniu priedu, nes vaikas nevalgo sokoladiniu tortu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 03 03, 18:39)
Sveikos,
gal zinot koki karemelini tortuka, bet kad nebutu sokoladiniu biskvitu ir dar visokiu sokoladiniu priedu, nes vaikas nevalgo sokoladiniu tortu doh.gif

esu idejus 'visa karamelini torta' labai skanus biskvitai su karameles sirupu, to kremo nerekomenduoju, is cukraus pudros, labai saldus, nors mamai patiko citrinos rugstele pagardintas. betgi krema gali bet koki det, pvz karamelini musa, labai skanu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 03 kovo 2011 - 17:54
QUOTE(julioske @ 2011 03 03, 18:53)
esu idejus 'visa karamelini torta' labai skanus biskvitai su karameles sirupu, to kremo nerekomenduoju, is cukraus pudros, labai saldus, nors mamai patiko citrinos rugstele pagardintas. betgi krema gali bet koki det, pvz karamelini musa, labai skanu

kazi kurioj temoj jo jieskot g.gif nes kiek praziurejau tai nemaciau doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Ar galima dėti trintas braškes su cukrumi į tortą jų neverdant? Galvoju dėti sluoksnį braškių tyrės ant biskvito, o tada grietinėlės-jogurto kremą.
Atsakyti
Mergaites, help 4u.gif

Pirma syki gyvenime planuoju daryti dviauksti torta g.gif ir isklylo klausimas (jauciu ju dar bus nemazai eigoje doh.gif ) ar tortus reikia sutepti atskirai formuose ir paskiau uzkelti vienas ant kito, ar galima iskarto tepti dviem aukstais. Beje, tortas planuojamas dvieju skoniu: sroves "Rafaelo svajone" ir Cipciuko "Slyvos sokolade". Gal patarsit katra ir ju ant virsaus det, o katra apacion blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 03, 19:29)
Mergaites, help  4u.gif

Pirma syki gyvenime planuoju daryti dviauksti torta  g.gif  ir isklylo klausimas (jauciu ju dar bus nemazai eigoje  doh.gif ) ar tortus reikia sutepti atskirai formuose ir paskiau uzkelti vienas ant kito, ar galima iskarto tepti dviem aukstais.

kiek teko skaityti,dauguma dengia kiekviena atskirai
Papildyta:
QUOTE(viilmute @ 2011 03 03, 19:18)
kazi kurioj temoj jo jieskot g.gif  nes kiek praziurejau tai nemaciau doh.gif

10temoj http://www.supermama...;#entry43521580
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 03, 19:37)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 03, 19:37)
kiek teko skaityti,dauguma dengia kiekviena atskirai

"Dengia", tai cia tikriausiai turejote omeny dengima mase ax.gif o as klausiau apie biski kitokius momentus blush2.gif Mase kol kas tikrai nepuosiu, niekad nebandziau, tai puosimas bus beziuku arba kokiu kitu lengvesniu kremuku mirksiukas.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
Atsiprašau,kad klausimas nuskambės gal jau kokį 150-ąjį kartą,bet paieška naudotis taip ir neišmokau,o skaitinėt labai neturiu laiko -jau einu maišyt torto Rafaelo svajonė biskvito. Ir mano išsaugotam variante reikai kept per 4 kartus,o tikrai kepiau viską iš karto praeitą kartą,bet tai buvo prieš gerus metus ir neatsimenu kokio karščio orkaitėj ir kiek laiko reikia kepti. Gal kuri galit greitai atsakyti.
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 03, 17:14)
man pirma karta irgi plonoki gavosi,o ir kremo atrode perdaug..antra karta biskvitus kepiau is 1,5 normos,o kremui palikau kaip ir yra.biskvitai gavosi gal po1cm mazdaug,o kremo buvo kaiptik.
bet net nezinau...gal mes ka netaip darom  g.gif  cipciukui juk ir is tos normos viskas tiko  g.gif

ir as ziuriu i tuos biskvitus ir ranka nekyla ju pjaustyti biggrin.gif galvoju, gal dar is puses normos iskepti trecia ir sutepti tris storesnius biskvitus... tik ar nebus per daug kremo...
man irgi kazkodel atrodo, kad kazkas man blogai gavosi sad.gif
gal dar kas nors pakomentuos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 03 03, 20:28)
help.gif  help.gif  help.gif
Atsiprašau,kad klausimas nuskambės gal jau kokį 150-ąjį kartą,bet paieška naudotis taip ir neišmokau,o skaitinėt labai neturiu laiko -jau einu maišyt  torto Rafaelo svajonė biskvito. Ir mano išsaugotam variante reikai kept per 4 kartus,o tikrai kepiau viską iš karto praeitą kartą,bet tai buvo prieš gerus metus ir neatsimenu kokio karščio orkaitėj ir kiek laiko reikia kepti. Gal kuri galit greitai atsakyti.
Iš anksto dėkoju  4u.gif

"Gautą masę supilti į 23 cm. skersmens apvalų riebalais išteptą kepimo indą ir kepti iki 190 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes. Atvėsinti ir perpjauti į keturias dalis – turėsime keturis plonus torto biskvitus."
http://sauletavirtuv...rtas-raffaello/
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 03, 19:55)
"Gautą masę supilti į 23 cm. skersmens apvalų riebalais išteptą kepimo indą ir kepti iki 190 C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes. Atvėsinti ir perpjauti į keturias dalis – turėsime keturis plonus torto biskvitus." 
http://sauletavirtuv...rtas-raffaello/

Ačiū LABAI LABAI aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti