Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-12

Noriu rytoj isbandyti torta Zozefina. Turiu klausima (gal ir kvaila blush2.gif ): ar visada sulaistote biskvitus likeriu? Gal galima apsieiti be alkoholio? Ar labai nukentes skonis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 02, 15:23)
tai ta "skyle"iskyla ar idumba?  smile.gif

čia foto ne viršus,o dugnas,tai ji įdumba,lieka ant dugno ertmė,pjauni biskvitą,ir negali perpjaut be skylės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2011 03 02, 16:27)
Noriu rytoj isbandyti torta Zozefina. Turiu klausima (gal ir kvaila  blush2.gif ): ar visada sulaistote biskvitus likeriu? Gal galima apsieiti be alkoholio? Ar labai nukentes skonis?  g.gif

as zozefina lieju vandenukas+cukrus+rugstele+keli lasai migdolu esencijos
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2011 03 02, 16:45)
čia foto ne viršus,o dugnas,tai ji įdumba,lieka ant dugno ertmė,pjauni biskvitą,ir negali perpjaut be skylės  doh.gif

ai,tokio varianto dar neteko patirti g.gif
Atsakyti
Kazkur diskutavot apie snikerso biskvitus. kazkada rodziau kokie man gaunasi tie biskvitai.
Tai va parodau dabar dar viena nuotrauka, gal kam bus idomu.
Biskvirai iskepti 21 cm formoje is pinos normos t.y. 2 kiausiniu. Gavosi 3 biskvitai, bendras aukstis ju 7 cm, kepuriu nera

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2011 03 01, 19:58)
Sveiki, as negaliu suprasti, kaip seneles torto apkloti maist. plevele, jei as matau, kad sonai aptepti kremu...? Ar cia turima omeny, kad torto forma??
Prasau atleisti, jei pasirodys kvaila.  Bet mane sudomino sis tortas.

Lb atsiprasau doh.gif , ot zioplas daiktas biggrin.gif . Taip, reikia tortines sonus apdengti plevele
Atsakyti
manes cia paklause kiek svertu 3 a tortas, as ismasciau taip: turiu 26, 21 ir 16cm formas, 21 formoj gaunasi 1,5-2kg, tai didzioji turetu but apie 2,5-3kg, mazoji <1kg. pasakiau kad kazkur 5-6kg. ar neapsirikau primesdama svori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 03 02, 21:21)
...is pilnos normos t.y. 2 kiausiniu. Gavosi 3 biskvitai...

kaip rusai sakytų ... очевидно но не вероятно ..... doh.gif
Atsakyti
sveikutes

Vakar kepiau Zozefinos biskvitus ir nesupratau ar ten receptuke produktai vienam biskvitui ar dviem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2011 03 03, 09:28)
sveikutes

Vakar kepiau Zozefinos biskvitus ir nesupratau ar ten receptuke produktai vienam biskvitui ar dviem? g.gif

Dviem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 03 02, 15:45)
čia foto ne viršus,o dugnas,tai ji įdumba,lieka ant dugno ertmė,pjauni biskvitą,ir negali perpjaut be skylės  doh.gif

Aš manau, kad kai supilat biskvitą į formą jums lieka oro tarpelis, kuris po to iškelia bisvitą. Aš visada supylus tešlą į skardą dar pamaišau gerai, tuomet ir oro neliktų ir gaunasi biskvitas be kupros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2011 03 03, 09:28)
sveikutes

Ir as ka tik iskepiau Zozefinos biskvitus, tai jie man tokie ploni gavosi... sad.gif o dar per puse reikes pjauti g.gif
Gal jie man nesigavo?.. Kokio storio jie turetu gautis? Man gavosi apie 1,2cm, perpjovus per puse visai plonas liks sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2011 03 03, 16:11)
Ir as ka tik iskepiau Zozefinos biskvitus, tai jie man tokie ploni gavosi... sad.gif o dar per puse reikes pjauti  g.gif 
Gal jie man nesigavo?.. Kokio storio jie turetu gautis? Man gavosi apie 1,2cm, perpjovus per puse visai plonas liks sad.gif

man pirma karta irgi plonoki gavosi,o ir kremo atrode perdaug..antra karta biskvitus kepiau is 1,5 normos,o kremui palikau kaip ir yra.biskvitai gavosi gal po1cm mazdaug,o kremo buvo kaiptik.
bet net nezinau...gal mes ka netaip darom g.gif cipciukui juk ir is tos normos viskas tiko g.gif
Atsakyti