Labas merginos.Dekoju uz saldainiu mases recepta buvau prasiusi tik nepamenu kas man idejo sita receptuka.Gaila niekaip as neikeliu nuotrauku cionai parodyciau kaip isejo mano pirmas blynasbet....Kas galetu man patarti kaip teisingai reikia dirbti su ja,gal as ka negerai padariau nes man jos kocioti nelabai buvo imanoma man ji labai kibo tiek apatine mases dalis tiek prie koceto.Ir ti su peiliu mazais gabaliukais galejau atkrapstyti nuo lentutes tai noreciau patarimo kaip reiketu su ja teisingai darbuotis.Skonis gavosi skanus ,bet jei noreciau apdengti visa torta tikrai nebuciau jos iskociojusi ir atkelusi nuo stalo.Aciu iskart uz patarima.
QUOTE(LadyAgne @ 2011 02 27, 00:56)
kaip pastatyti masina- torta ant ratu ???
torto padeklas turi buti lygiai tokio dydzio,kaip masina.ir dar tas padeklas turi buti su kojytem,kurios pasislepia po masinos ratais
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 27, 16:29)
torto padeklas turi buti lygiai tokio dydzio,kaip masina.ir dar tas padeklas turi buti su kojytem,kurios pasislepia po masinos ratais
ACIUKAS Truputi komplikuotai skamba... na nieko, jau issikepiau autobuso formos lakstus
mergaites noriu paklausti zinanciu,ar ganaso kremas tinka aptepti torta ir poto ant jo purksti beze ? aciu kokio kiekio mazdaug reikia bendro ganaso kiekio kad uztektu aptepti nedideli 20 cm tortuka ? vidaus pertepima darysiu tiesiog su plakta grietinele ir gabaleliais zeles.
QUOTE(LadyAgne @ 2011 02 27, 20:56)
mergaites noriu paklausti zinanciu,ar ganaso kremas tinka aptepti torta ir poto ant jo purksti beze ? aciu kokio kiekio mazdaug reikia bendro ganaso kiekio kad uztektu aptepti nedideli 20 cm tortuka ? vidaus pertepima darysiu tiesiog su plakta grietinele ir gabaleliais zeles.
aš absoliučiai visus aptepinėju tik sviestiniu kremu bijau, kad bezas gali nučiuožt nuo ganašo
QUOTE(bambambuzas @ 2011 02 27, 22:44)
aš absoliučiai visus aptepinėju tik sviestiniu kremu bijau, kad bezas gali nučiuožt nuo ganašo
dekui
o kokio kiekio reikia sviestinio kremo nedideliam tortui pertept ?
Sveikos. Gal kuri galetu patarti koki torta galeciau kepti, kuris butu greitai padaromas, nebrangus . Noreciau i gimtadieni nestis vietoj geliu
Aciu
Aciu
gaminau juodaji miska tai musu seimoj kur tiek snikersas tiek rafaelas buvo sukritikuoti tai sis buvo ivertintas kaip labai labai skanus, dar visiems labai patiko kijevo tortas kuri gaminau pries menesi.
QUOTE(Bijuna @ 2011 02 25, 14:40)
Sveikos. O man problema buna visiskoje nesamoneje Merginos padarius torta, nu pvz. formoje. reikia puosti. Kaip jus torta saugiai isemate is formos apacios, ar kokio kito padeklo jei jis sulaistytas. Kai kuriems tortams gi reikia daugiau to sulaistymo ir todel tortas gaunasi toks "nekietas" ka jus kisate po apacia, kad saugiai ji pernesineti nuo vieno padekliuko ant kito kaip jis pas jus stabiliai laiko forma ir neluzta, nelinksta ir pn. As jau nekalbu apie tuos didziulius tortus. Jei supratote ko klausiau paaiskinkite prasau
Perskaiciau kelis kartus ir pagalvojau, kad problema kila del formos apacios?
Torta, koks jis bebutu galit sutepti tiesiai ant tortines, bet nedekite dugno. Biskvita dekite tiesiai ant tortines ar padeklo ir uzdekite tik formos sonus, neisvarves net skystas kremas, ir nereikes po to tortu vartyt aukstyn galva ir kelti ant kito padeklo
Aciu merginos, pabandysiu ir versti torta ir be dugno formoje sutepti Nu bet, kad nors vienas variantas butu atejas i galva
pagal kuri recepta visos kepate ta populiaruji meduti, kur lakstai buna superiniai?
QUOTE(gieddre @ 2011 02 28, 21:11)
pagal kuri recepta visos kepate ta populiaruji meduti, kur lakstai buna superiniai?
va cia yra visa meducio tema http://www.supermama...?...677214&st=0 yra populiariausi cipciuko ir kirbes receptukai.vienom vienas,kitom kitas skanesnis. jus rinkites
QUOTE(emiliuxas @ 2011 02 28, 17:18)
Galima placiau apie sita tortuka? Jau kazka praleidau