Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-12

......Tortai-12......

...dalinamės receptais, kepam, diskutuojam...


user posted image
Nerytės tortas "Juodasis miškas"

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
11 tema

user posted image


Populiariausi tortai:

Snikersas su karameliniu ganašu (daividija) [recepte: 1 st. cukraus, 2 st. miltų]

Rafaelo svajonė (Srove), Rafaelo biskvitas pagal Olestą


user posted image

1-5 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS
6-10 TEMŲ RECEPTŲ SĄRAŠAS

user posted image

11 TEMOS RECEPTŲ SĄRAŠAS
Mascarponės tortas su rududu (k.lapelyte)
"Slyvos šokolade" (Cipciukas)
Žozefina (Cipciukas)
Vienuolių Napoleonas (Cipciukas)
Grilijažinis tortas (Spyglis2)
Tortas "Slavianka" (foto ir komentaras) (eliss)
Balto šokolado, aviečių ir riešutų tortas (Beata)
"Napoleonas" su spanguoliu sluoksneliais (rugiagele26)
Alaus Napoleonas (Srove)
Vienintelis tikras Napoleonas (Srove)
Aguoninis tortas (slyva)
Biskvitas be kiaušinių; Kuo pakeisti kiaušinius biskvite (likta)
Biskvitas be kiaušinių (universalus) (likta)
Keptuvėje keptas Napoleonas su bananais (Sonatina)
Mano šeimos tradicinis "Šokoladinis tortas" (be kiaušinių) (gude)
Tortas be pieno produktų (Radės komentaras) (likta)
Vanilinis-šokoladinis sūrio tortas (rusų k.)
Burnoje tirpstantis tortas (foto) (eliss)
Pistacijų tortas (sandrulyte1975)
Trupiniuotis (Ulė)
Trupiniuotis (gaminimo eiga) (rugiagele26)
Tortas su lazdyno riešutų kremu (adriu)
Plikytos tešlos braškinis tortas (daividija)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 vasario 2011 - 13:15
sveiki,
noreciau paklausti.. svaitgali dariau Rafaelo, ir beplakant sviesta su kondensuotu pienu kremas susoko i gabaliukus, t.y. atsiskyre riebals nuo skyscio. kas galejo buti ne taip? g.gif abu produktai buvo kambario temperaturos, stovejo pries tai per nakti, is pradziu isplakiau sviesta, kondensuota pyliau po truputi..
tas pats atsitiko ir su "juodojo princo" kremu rududu plakiau su sviestu ir susoko i gumuliukus viskas unsure.gif
prasau padekite, kur mano klaida?
Atsakyti
nu apie tuos kremus jau vos ne kas antram puslapyje raso, nepatingekit paskaityt temos pries tai 4u.gif

O as va radau tokio tortuko receptuka, pati nesu jo bandzius, bet reiks butinai isbandyt, o gal is cia esanciu kepejeliu jau kas daret ji g.gif idomu butu atsiliepimai.Dedu receptuka

Tortas su graikiškais riešutais

Mums reikės:
Tešlai:
0,5 stiklinės miltų
8 kiaušinių baltymų
400 g cukraus pudros
0,5 stiklinės smulkiai sutrintų graikiškų riešutų
Kremui:
8 kiaušinių trynių
350 g sviesto
0,5 stiklinės cukraus pudros
1 valg. šaukšto konjako
Papuošimui:
3 valg. šaukštų susmulkintų graikiškų riešutų
Gaminame. Tortas su graikiškais riešutais
Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų, palaipsniui pilant cukraus pudrą, riešutus ir miltus. Tešlą padaliname į keturias dalis. Kepimo formą ištepame sviestu, sudedame vieną dalį tešlos, dedame į įkaitintą orkaitę ir džioviname 100 laipsnių temperatūroje apie 1-1,5 val. Patogiausia turėti kelias kepimo formas ir kepti kelis lakštus.
Torto kremui: kiaušinių trynius ištriname su cukraus pudra, sudedame dalimis minkštintą sviestą, supilame konjaką ir išplakame.
Išdžiovintus torto lakštus pertepame paruoštu kremu. Torto viršų patepame kremu ir apibarstome susmulkintais graikiškais riešutais. Tortą su graikiškais riešutais dedame kelioms valandoms į šaldytuvą. Skanaus.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 14 vasario 2011 - 11:58
Sveikutes kepejeles, ieskome kas Panevezy iskeptu torta blush2.gif jeigu galima i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites kepiau siandien rafaelo svajones torta. Tortukas dabar visas apteptas (tik be kokosos drozliu), bet dar noriu ji aplieti sokoladiniu glaistu arba bent tvorele sokoladine padaryti... Sakykit ar nesipyksta rafaelo kremukas su sokoladu? Ir jei galima, tai ji pries tai saldytuve palaikyti ar nesvarbu?
Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
tikrai nesipyksta,drąsiai galit naudot šokoladą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 02 14, 15:47)
tikrai nesipyksta,drąsiai galit naudot šokoladą 4u.gif


aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif

Išsirinkau keletą tortų ir jau sakiau kepsiu, pradėjau nuo lengviausio, (mano manymu)
"Malkos po sniegu"..ir iš to didelio noro iškepti išėjo š...nu nevisai bet.. doh.gif
Turiu pora klausimų, kadangi jūs jau ir kepusios kai kurios, ir profės geresnės nei aš.. blush2.gif
Man iš visos tešlos išėjo labai mažiukas..skaičiau kai kurios tik iš pusės darė tai už mano ir tai didesni išėjo..man dar iš pradžių ta tešla nesulipinėjo, tai aš svieto daugiau dadėjau, tik nzn ar tai reikėjo daryt.. g.gif Ir dar kaika norėjau paklausti, kai Cipciuke puose ta torta, kaip taip pavyko padaryt? As sunaudojau pusia indelio didelio (žemaitikos, to riebiausios) grietinėles ir viena citrina ir pusia stiklines cukrtaus, ir man nepasidare tokia standi, kad galeciau per ta svirksta ispaust...ka netaip dariau?
Bukit mielos padekit.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Bet esme viso torto sake skani, nors mano pagaliukai isejo labaiu i keturkampavus pagalius... doh.gif
Atsakyti
Norejau paklausti - ar tamsiai rudo aisingo "isgavimui" galima ji dazyti pvz. kakava, sokoladu, o ne dazais?
Atsakyti
Rafaeolo svajonė tortukas vienas iš skaniausių darytų, tikrai visiem rekomenduoju(tik puošimo srityje aš tikrai silpna ax.gif blush2.gif )
My Webpage
Ingredientai:
5dideli kiaušiniai
• 230gr.miltų
• 230gr.cukraus
• 65gr.aliejaus
• 1 pakelis vanilinio cukraus
• 20gr.kepimo miltelių
Kremui:
• 1 indelis kondensuoto tiršto pieno
• 200gr.sviesto gero
• 450gr. grietinėlės
• 50gr. kokoso drožlių
• 2 pakeliai griet. standiklio
Kiaušinius plakti mikseriu su cukrumi ir vanilinu apie 5 min., kol masė patrigubes ir pabals, beplakant supilti aliejų plona srovele ir dar minutę paplakti, sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir išmaisyti nuo dugno link viršaus lengavai, bet gerai.Geresniam efektui gauti, siūlyčiau palaikyti kelias minutes ir dar kartą permaišyti atsargiai.
190 temp.įkaitintoje orkaiteje kepti apie 10 min., kol vos parausta.(tesla pasidalinti i keturias dalis ir pilti po viena ant riebalais istepto kepimo popieriaus)23cm. formoje.Aš kepu du kartus, jei šalia netelpa dvi tortinės, tai kepu du kart, į apačią nededu, ne taip gerai iškepa, paskui perpjaunu.
Kremui suplakti grietinėlę su standikliu, padėti į šaldytuvą, kambario tempratūros sviestą suplakti su kondensuotu, sudėti kokosą, dar paplakti, padėti pusvalandžiui i šaldytuvą, kad maišant mases būtų vienoda temperatūra ir grietinėlė nepavirstų į sviestą.Po to sudėti grietinėlę ir sumaišyti, suplakti abi mases.
Sulaistymui biskvitų išspausti 2ned. citrinų sultis į pusantros stiklinės vandens su arb šaukšteliu cukraus.
Laistyti biskvitą, tepti pertepimą, vėl biskvitą ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2011 02 15, 09:44)
Rafaeolo svajonė tortukas vienas iš skaniausių darytų, tikrai visiem rekomenduoju(tik puošimo srityje aš tikrai silpna ax.gif  blush2.gif )
My Webpage
Ingredientai:
5dideli kiaušiniai
• 230gr.miltų
• 230gr.cukraus
• 65gr.aliejaus
• 1 pakelis vanilinio cukraus




o sitas receptas ne is SM?


Vakar kepiau Ferero rocher torta.. Kad jis man butu skaniausias, kita karta darysiu pora pakeitimu:
1. Biskvito ryskiai perdaug - del 24 cm formos biskvira kepsiu is 4 kiausiniu.
2. Darysiu viena krema abiems sluoksniams: 300 gr grietineles uzvirinsiu, istirpinsiu 150-200 gr sokolado, lasiuka brendzio, del kvapo. Atvesinsiu ir isplaksiu..
Toliau - viskas kaip recepte smile.gif Tortas bus nuostabus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 15 vasario 2011 - 10:10
QUOTE(feminell'a @ 2011 02 15, 10:44)
Rafaeolo svajonė tortukas vienas iš skaniausių darytų, tikrai visiem rekomenduoju


Čia ne tas pat kaip pirmoj žinutėj? ax.gif
Atsakyti