Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo II

QUOTE(auklyte @ 2011 08 17, 22:29)
Sakykit, ar galima prieš prasidedant teismui, prašyti teismo, kad teismo sprendimas būtų vykdomas skubos tvarka, ar būtinai reikia pateikti prašymą raštu, o jei tik raštu, tai ar galima tą raštą įteikti prieš prasidedant teismui?

Pas mus prasyme buvo numatyta, kad leisti vykdyti sprendima skubos tvarka, taciau teisejas pasake, kad skubesnio sprendimo vykdymo kaip po menesio jam isiteisejus jis nezino.Vat ir viskas ax.gif
Atsakyti
Tai šitą aš žinau, kad mėnesį reikia laukti, bet aš kalbu apie sprendimo paskelbimą tą pačią dieną, o ne po kokių kelių savaičių ir tada dar laukti mėnesį, kol įsigalios
Atsakyti
mums ir priėmė sprendimą tą pačią dieną. be jokių prašymų. tiesiog paskelbė, kad tenkina visus iki vieno punktus ir įsigalios po mėnesio.
Atsakyti
Siandiena sulaukeme pirmo pasiulymo blush2.gif Atejo tik vaikiuko nuotraukytes, aprasymas turi ateiti pastu antradieni. Is nuotraukos ziurint tai grynai mano vyras maziukas, labai panasus, tik berniuko akytes zvairos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2011 08 19, 14:50)
Siandiena sulaukeme pirmo pasiulymo  blush2.gif  Atejo tik vaikiuko nuotraukytes, aprasymas turi ateiti pastu antradieni. Is nuotraukos ziurint tai grynai mano vyras maziukas, labai panasus, tik berniuko akytes zvairos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Jums i el.pasta atejo pasiulymas? Mums tai el.pastu viska atsiunte ir nuotraukytes ir aprasyma.
Atsakyti
Ne, gavo musu vaiku teises nuotrauka vaikiuko ir parase, kad tai pasiulymas mums ir kad del slaptumo visas aprasymas yra issiutas pastu, kuri turetumem gauti antradieni i vaiku teises atsiusta aprasymas. Prasiau, kad leistu pasiskambinti, nes norejau i vaiku namelius paskambinti paklausti ar tikrai berniukas zvairuoja, ar tirtas ir panasiai, bet man pasake, kad telefonu tokios informacijos neteiks ir reikia laukti viso aprasymo, tuomet vaziuoti i vaiku namelius.
Nesuprantu, kodel kitiems gali atsiusti i e'maila, o mums viskas pastu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2011 08 19, 13:50)
tik berniuko akytes zvairos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ir tik dėl to reikia liūdėt? o jeigu mano vaiko viena ausis atlėpusi? nebeimtinas?
Atsakyti
Karusia, atlepusia ausyte galima atitaisyti padarius operacija, o su akytem yra kitaip sad.gif Ir to berniuko ausytes siek tiek atlepusios, tame mes nematom bedos, bet va akyciu kazkaip issigandom, nors jis toks mielas vaikas man. Bandau save apgauti, gal tik nuotraukoje taip atrodo akytes, o realiai yra viskas kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2011 08 19, 15:55)
Karusia, atlepusia ausyte galima atitaisyti padarius operacija, o su akytem yra kitaip sad.gif Ir to berniuko ausytes siek tiek atlepusios, tame mes nematom bedos, bet va akyciu kazkaip issigandom, nors jis toks mielas vaikas man. Bandau save apgauti, gal tik nuotraukoje taip atrodo akytes, o realiai yra viskas kitaip smile.gif

atsiptašau, bet įsiterpsiu,

Mūsiškis mažėlis parsivežant žvairavo labai nedaug. Po metų paaiškėjo, kad yra stipri toleriagystė, sustiprėjo žvairumas (visa tai niekap nekeičia požiūrio į vaiką). Žvairumas koreguojamas, operuojamas. Dengiam vieną akytę. Mums sekasi.
Manau, kad daug svarbiau jų širdelės žaizdos. Kaip tik su vyresnėliu išgyvename suvokimo, "kas aš, kieno aš " krizelę. Baika, tas žvairumas.

Kas bus, jei vėliau, įvaikinus, išlįs rimtos ligos? Vaikiuko atsisakysit?
Atsakyti
Vienos forumietes prasymu siunciu nuoroda vilnietems:
http://www.pokyciuke...a-ar-ivaikinima
Mane sudomino, gal verta aplankyti?
Atsakyti
Sunute, gink dieve neatsisakytumem vaiko schmoll.gif Kad ju sirdeles sergancios ta zinau, ir didelis noras yra kuo greiciau jas pagydyti ir kad gyventu tikra vaikiska gyvenima, be rupescio.....

Dabar kazkaip aprimau, pirmas toks ispudis tai sokas buvo, dabar internete vis skaitau apie zvairuma ir nebeatrodo jis toks baisus wub.gif Vis nuotraukyte ziuriu, isimylejau ta vaika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2011 08 19, 15:55)

smulkmė ta ausis irnesakyk.gif jeigu jai neužklius paauglystėje, tai taip ir liks. baisi čia bėda irnesakyk.gif baisiau - nedidelė širdies yda ir tai, ko realiai tikrai buvau išsigandusi ir reikėjo laiko susigyventi: šeimoje - vidutinio laipsnio protinis atsilikimas. gal. o gal tai tiesiog etniniai dalykai. pergyvenama, priimama ir tai. Tiesiog apsvarsčiau savo galimybes priimti ją tokią, kokia yra, lavinimo galimybes, esant sunkumams ir tiek... auklėtoja kiek gąsdino psichologės įrašais: kaprizinga ir irzli, nors man jau kainavo tie įrašai pakankamai nervų, gal dar kainuos, bet netgi šiandien, po skandalo biggrin.gif galiu pasakyti : buvo verta. Rezultatas, įdirbis jaučiasi biggrin.gif

Slavlanta - pavydžiu vilnietėms drinks_cheers.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 19 rugpjūčio 2011 - 18:00