mūsiškiai miega gerai, tik gal kokie sapnai negražūs juos aplanko, nes berniukas paverkia, o vakar per pietų miegą net isteriškai rėkt pradėjo, nuėjau žiūrėt, o jis, vaikas, užmerktom akytėm, kad rauda, tai apverčiau, paglosčiau ir nurimo, toliau miegojo, o mergaitė vis šaukia naktimis "mama", o kai ryte paklausiu ką sapnavai, tai pasako "tave", tik įdoku kokiame kontekste. Mūsiškės mergaitės viena didelė problema - nagai, tiek rankų tiek kojų, nugraužti iki mėsų. Ožių pas abu ir neklausimų daug, bet man tai kaip ir normalu, o ir pritariu Karusiai, kad geriau taip, negu vaikas kaip automatas, gyvenantis nesibaigiančioje baimėje būti vėl paliktas. Dėl nenoro daryti taip kaip vaikų namuose, tai stengiuosi neapsileisti. Kartais norisi kaip greičiau ir patogiau, bet nugaliu save ir miegoti eina reguliariai, įprastu jiems režimu, žaislus turi susitvarkyti prieš miegą, po miego pasikloti lovą, apsirengti ir nusirengti patys, mažiukui tik padedu, mat jis mokosi tik, o mergaitė tai pradeda psichuoti, kad nemoka, jeigu kokia saga neatsisega ar pan., bet pasakau, kad ji viską moka tik kantrybės trūksta ir psichuoja, tai po tokio padrąsinimo visos sagos atsisega ir visa laiminga stovi, ir vis pasitikslina"mama, ar aš šaunuolė?"

na, tikiuosi, pakaks man kantrybės su vyru ir išlaikysime tokią tvarką, kad po to nereiktų kovoti su betvarke