Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai - VII

QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 24, 23:30)
Aš irgi apie ją mastau, nes lankėmės pas ją Lornoje mastau.gif

Apie Samienę girdėjau gerą atsiliepimą.
Buvau pati užrašius pas ją savo sūnų birželio mėn, bet susirgom tada.
Atsakyti
QUOTE(indrute87 @ 2011 07 17, 09:06)
Labutis aciu uz komplimenta mano ozkytei, beje tavo dukryte ir labai grazi  mirksiukas.gif  Na Ariana labai gerai jau jauciasi, kiekviena diena valgo ledus, maudosi vandenyje ir vargo nejaucia  biggrin.gif siaip labai yra skirtumas pries operacija ji miegodavo atverusi burnyte, kosedavo naktimis, o dabar kvepuoja per nosyte, girdisi kad labai svaru ten viduje pas ja, labai dziaugiuosi del operacijos, naziuresim kaip cia rudeni bus kai prades eiti i darzeli  smile.gif beje kokiame rajone jus gyvenate? ax.gif

Sveikute smile.gif, sorry negalejau anksciau atsakyti i tavo zinute. Atostogavom, po to pradejau dirbti, tai visai laiko neturejau. Dabar jau ruosiames su panele nuo rugsejo i darzeli. Laikosi ji gerai, nesirgo nei karto. Dabar ziuresim, kai prades darzeli lankyti. O tu pirmais metais savo mergaite leisi i lopseli turbut? Beje kadangi klausei, tai mes gyvenam Eiguliuose 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, jungiamės ir mes į jūsų būrelį 4u.gif Tik čia žiūriu dauguma mažiukai, mano panelės jau "labai didelės" (čia jų pačių žodžiai). Sirgdavome kaip ir dauguma darželinių vaikų, tik prieš gerą pusmetį pastebėjau, kad kaip tik sloga, taip mano mergaitė gerokai neprigirdi. Pasirodo nuo adenoidų taip doh.gif Laukia operacija.

QUOTE(pukiota @ 2011 04 21, 17:59)
Operuos gydytoja Šimkiene. O jus kas operavo?

QUOTE(saulyte sesyte @ 2011 05 06, 09:43)
smagu, kad viskas lengvai ir sklandžiai praėjo  4u.gif

sūnelį 26 d. operuos gyd. R. Šimkienė, labai neramu, kaip vaikas reaguos, nes vis klausinėja, ką darys, ar skaudės  ax.gif

Kokie jūsų įspūdžiai apie gyd. Šimkienę, mes pas ją konsultacijai važiuosime?
Atsakyti
Siandien mums jau 10 diena po operacijos, tai pagal gydytojus, jau viskas turi buti sugyje smile.gif

Operacija praejo gerai, tikriausiai sunkiausios yra dvi pirmos dienos po operacijos: vaiko atsigavimas po narkozes ir gerklytes skausmas.
Mums zadejo sloga, temperatura ir bloga kvapa is burnos, bet nieko tokio nebuvo. Blogas kvapas is burnytes buvo pries operacija, o paskui kaip isnyko taip ir isnyko.

Adenoidai buvo II laipsnio, taciau liepe operuotis del ausyciu, nes dukrytei buvo jos visa laika uzgulusios. Rugsejo pabaigoje eisim patikrinimui, tai ziuresim ar atsistatys klausa.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prisiduodam po visko jau 4u.gif

Operavo rugpjūčio 30d Klaipėdos Loristė Ingrida Anužytė, Ji dirba dauk kur, priima ir vaikus ir suaugusius. Tai labai pagirsiu ją. Maloni, taktiška, švelni, jauna ( mano akimis 35-40m). Viską paaiškino, rūpinosi mumis, nu pasaka. Ir dar operaciją darė lazeriu, čia kaip suprantu naujos technologijos tokios Respublikinėj Klaipėdos ligoninėj. Vaikas atsigavo gerai, nepykino, nevėmė. Kadangi angina operuota tai skaudėjo, bet šiaip viskas normaliai, viską valgo aišku stngiuos duot kad minkštas maistas būtų.

Apačioj yra nuotraukoj ji pirmoj eilėj sėdi per vidurį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 02 rugsėjo 2011 - 12:57
QUOTE(virgutej @ 2011 09 02, 13:53)
Prisiduodam po visko jau  4u.gif

Džiugu dėl jūsų thumbup.gif

O mūsų operacija nusikelia mažiausiai mėnesiui, nes tik šiandien grįžom iš ligoninės, pasigavo mergina Enterovirusą labai stiprios formos doh.gif Ir komplikavosi iškart į pūlingą anginą bei į dešinę ausį jau kabinosi, bet kadangi gavo iškart 4k per dieną antibiotikų tai ausis skaudėt ir nebepradėjo...

Na ir kaip dabar ištempt tą mėnesį sustiprėjusiai ir nesusirgusiai vėl doh.gif
Atsakyti
Gal kam mamytes taip buvo, kad praejus po adenoidu operacijos vaikas vis tiek blogai kvepuoja.
Kai reikejo pasirodyti po 10 dienu, po operacijos, operavusi gydytoja sake viskas gerai sugijo. Po operacijos ir pati dukryte jautiesi gerai, parejo viskas lengvai, be pykinimu, temperaturu ir pan.
Tik vat ko kvepuoja vis tike pro burna ir kartais net sunkiai nesuprantu.
Mums minejo gydytoja, kad pagal amziu musu tonziles dideles, bet kadangi nesiskudziam jokiom anginom ir pan., tai ju nekliude.
Nu adenoidus operavom tik del to kvepavimo nekokio, o siaip nesirgdavom, nebent tik sloga.
Dar kazkada minejo Gradauskiene, kad musu nosytes pertvara pakripus i viena puse labiau, sakau gal tas dar itakoja.
Patarkite mamytes ka daryti? Po operacijos praeje 1.5 menesio kazkur, operavo mus liepos 21 diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asveja: 02 rugsėjo 2011 - 16:26
Sveikos
pasipasakosim ir mes ax.gif
Apturejom ir mes sia oper.kadangi esam is kito miesto,tai operavomes Panevezyje dienos chirurgijos skyriuje.
Pati operacija greit praejo,apie 15m.,po jos sunkiau,verke gal 30min.,kol galiausiai pavyko uzmigdyti,ismiegojo apie 3val.ir vaikas vel buvo kaip savas.
Prasibudes ,pareiske norys valgyt biggrin.gif ,uzvalgeme ir paleido namo.Tik nelabai norejo vaziuot namo,nes sake lauksiu vakarienes biggrin.gif
Snd 4d.po operacijos ir kazkaip randasi sloga,ko visai nesitikejau unsure.gif db galvoju ka daryt g.gif ar skambintis i Panevezi,ar eit pasirodyt pas savo lor'a g.gif
siaip viskas gerai,jokiu temperaturu,jokiu kosuliu,duodas kaip pasiutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2011 09 04, 10:11)
Sveikos
pasipasakosim ir mes ax.gif
Apturejom ir mes sia oper.kadangi esam is kito miesto,tai operavomes Panevezyje dienos chirurgijos skyriuje.
Pati operacija greit praejo,apie 15m.,po jos sunkiau,verke gal 30min.,kol galiausiai pavyko uzmigdyti,ismiegojo apie 3val.ir vaikas vel buvo kaip savas.
Prasibudes ,pareiske norys valgyt biggrin.gif ,uzvalgeme ir paleido namo.Tik nelabai norejo vaziuot namo,nes sake lauksiu vakarienes biggrin.gif
Snd 4d.po operacijos ir kazkaip randasi sloga,ko visai nesitikejau unsure.gif db galvoju ka daryt g.gif ar skambintis i Panevezi,ar eit pasirodyt pas savo lor'a g.gif
siaip viskas gerai,jokiu temperaturu,jokiu kosuliu,duodas kaip pasiutes smile.gif

visų pirma duotis, kaip Jūs rašote, jam negalima dvi dienas, sloga gali būti, po operacijos, tas davimasis, kaip sakote, gali sukelti dulkių ir užnešti infekciją, taip pat rekomendavo savaitę jokių svečių labai nepriiminėt, dėl tos pačios infekcijos galimybės
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2011 09 04, 10:54)
visų pirma duotis, kaip Jūs rašote, jam negalima dvi dienas, sloga gali būti, po operacijos, tas davimasis, kaip sakote, gali sukelti dulkių ir užnešti infekciją, taip pat rekomendavo savaitę jokių svečių labai nepriiminėt, dėl tos pačios infekcijos galimybės

Nu mano toks vaikas,kuris nepasedes ne minutei,nepririsiu gi jo prie lovos.
Budavo temperatura ir tai neguledavo,o db is vis doh.gif
Dziaugiuos,kurios augina ramius vaikus ax.gif O pas manaji visko pilna,ko gero auga vienas is hiperaktyviu...
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2011 09 04, 19:30)
Nu mano toks vaikas,kuris nepasedes ne minutei,nepririsiu gi jo prie lovos.
Budavo temperatura ir tai neguledavo,o db is vis doh.gif
Dziaugiuos,kurios augina ramius vaikus ax.gif O pas manaji visko pilna,ko gero auga vienas is hiperaktyviu...

dauguma dabar tokių , mano irgi pirmu reikalu ant lovos šokinėt nusprendė prabudus ryte... bet šnekėjom, nes sakė gali ir kraujo dar pasirodyti iš žaizdelės...
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2011 09 04, 10:11)
Snd 4d.po operacijos ir kazkaip randasi sloga,ko visai nesitikejau unsure.gif

o iki to laiko viskas švaru buvo? ir kuo pasireiškia ta sloga? nes mums pirmas keturias - penkias dienas buvo nemažai gleivių, jai ten užkrisdavo, toks jausmas, kad vėl neprakvėpuodavo, bet tai yra normalu smile.gif ryt mums lygiai savaitė po operacijos ir kokia antra naktis aš nebegirdžiu mažės kvėpuojant bigsmile.gif o dieną dar jaučiasi, kad ne visai ten švaru, dar valosi po biškiuką ax.gif gijimo procesas 10 dienų, tai aš dar palaukčiau, neskubėčiau 4u.gif bet jūs žiūrėkit pagal situaciją mirksiukas.gif
Atsakyti