Sveikos
Kadangi tikrai nepasiryšiu skaityt visų temų, tai gal galėtumėt atsakyt kuri į klausimą:
Kokie LORistai atlieka operacijas Klaipėdos vaikų ligoninėje?
Škrut ir Samienę žinau.
Matot, šian pasiskambinau užsiregistruot operacijai, gavom vietelę rugsėjo 5 dienai. O kas operaciją atliks, iš to streso, ir pamiršau paklaust.
QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 16, 16:26)
Sveikos
Kadangi tikrai nepasiryšiu skaityt visų temų, tai gal galėtumėt atsakyt kuri į klausimą:
Škrut ir Samienę žinau.
Matot, šian pasiskambinau užsiregistruot operacijai, gavom vietelę rugsėjo 5 dienai. O kas operaciją atliks, iš to streso, ir pamiršau paklaust.
Škrut ir Samienę žinau.
Dar operuoja Kanopkienė.
Vietoj pasirinksite gydytoją. Man atrodo, jau kai guldo, tai pas ką norit , pas tą ir užsirašot.
Gal galit įmesti man į AŽ telefoną, kur registruotis operacijai. Tą kur turiu, niekas man neatsako
Kas operavosi klinikose, kokius tyrimus pries operacija daretes? Man sake, kad reikia tik kraujo ir slapimo. Bet cia pasiskaiciau, kad krauja smulkiau tyriates, tai suabejojau ar uzteks bendro tyrimo is pirsciuko.
QUOTE(aquilatel @ 2011 08 19, 09:14)
Kas operavosi klinikose, kokius tyrimus pries operacija daretes? Man sake, kad reikia tik kraujo ir slapimo. Bet cia pasiskaiciau, kad krauja smulkiau tyriates, tai suabejojau ar uzteks bendro tyrimo is pirsciuko.
reikia ir kardiogramos ir kraujo tyrimų trijų ir šlapimo
Aš Operuosiu rugpjūčio 13d, Klaipėdoj. Apskrities ligoninėj pas Anužytę su nauja technologija. Žiūrėsim kaip tos naujovės
QUOTE(heryte @ 2011 08 17, 22:43)
Dar operuoja Kanopkienė.
Vietoj pasirinksite gydytoją. Man atrodo, jau kai guldo, tai pas ką norit , pas tą ir užsirašot.
Gal galit įmesti man į AŽ telefoną, kur registruotis operacijai. Tą kur turiu, niekas man neatsako
Ot tai dėkui už info
Tuoj brūkštelsiu į až
QUOTE(virgutej @ 2011 08 19, 11:03)
Aš Operuosiu rugpjūčio 13d, Klaipėdoj. Apskrities ligoninėj pas Anužytę su nauja technologija. Žiūrėsim kaip tos naujovės
Kaži a nepavėlavot operacijai? Ar skaičiukus sumaišei
QUOTE(virgutej @ 2011 08 19, 11:03)
gal rugsėjo?
Kažkas čia apie S. Dubosienę teiravosi, tai turiu tokios info, kad ji:
Diagnozuoja ir gydo vaikų ir suaugusių ausų - nosies - ryklės susirgimus. Northway medicinos centrai Kretingos filiale dienos chirurgijos stacionare šalina vaikų adenoidus arba polipus.
Užsirašėm ir mes operacijai 09.20 KVL. Lauksim.
Diagnozuoja ir gydo vaikų ir suaugusių ausų - nosies - ryklės susirgimus. Northway medicinos centrai Kretingos filiale dienos chirurgijos stacionare šalina vaikų adenoidus arba polipus.
Užsirašėm ir mes operacijai 09.20 KVL. Lauksim.
QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 19, 17:27)
Ot tai dėkui už info
Tuoj brūkštelsiu į až
Tuoj brūkštelsiu į až
turėjau šventę 13d tai sumaišiau. Operacija vyks rugpjūčio 30d
QUOTE(virgutej @ 2011 08 20, 22:46)
turėjau šventę 13d tai sumaišiau. Operacija vyks rugpjūčio 30d
Na kam nepasitaiko
Tai jūs jau grįšit su įspūdžiais, o mes po savaitės išsiruosim. Tik ne į tą ligoninę
QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 21, 14:50)
Tai jūs jau grįšit su įspūdžiais, o mes po savaitės išsiruosim. Tik ne į tą ligoninę
Tikiuosi kad išvažiuosim, nes kažkokią zarazą jau pagavom arba skrandukas sustreikavo. Būtinai parašysiu kaip mums
Klaipedoje loristas Skrutas atostogauja berods iki rugs 9, o mums sio men. 26d operacija, manau rinksimes Samiene
QUOTE(Ingredd @ 2011 08 24, 12:41)
Klaipedoje loristas Skrutas atostogauja berods iki rugs 9, o mums sio men. 26d operacija, manau rinksimes Samiene
Aš irgi apie ją mastau, nes lankėmės pas ją Lornoje