Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai - VII

Sveikos 4u.gif

Kadangi tikrai nepasiryšiu skaityt visų temų, tai gal galėtumėt atsakyt kuri į klausimą:

Kokie LORistai atlieka operacijas Klaipėdos vaikų ligoninėje?

Škrut ir Samienę žinau.

Matot, šian pasiskambinau užsiregistruot operacijai, gavom vietelę rugsėjo 5 dienai. O kas operaciją atliks, iš to streso, ir pamiršau paklaust. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 16, 16:26)
Sveikos  4u.gif

Kadangi tikrai nepasiryšiu skaityt visų temų, tai gal galėtumėt atsakyt kuri į klausimą:

Kokie LORistai atlieka operacijas Klaipėdos vaikų ligoninėje?

Škrut ir Samienę žinau.

Matot, šian pasiskambinau užsiregistruot operacijai, gavom vietelę rugsėjo 5 dienai. O kas operaciją atliks, iš to streso, ir pamiršau paklaust.  doh.gif

Dar operuoja Kanopkienė.
Vietoj pasirinksite gydytoją. Man atrodo, jau kai guldo, tai pas ką norit , pas tą ir užsirašot.
Gal galit įmesti man į AŽ telefoną, kur registruotis operacijai. Tą kur turiu, niekas man neatsako g.gif
Atsakyti
Kas operavosi klinikose, kokius tyrimus pries operacija daretes? Man sake, kad reikia tik kraujo ir slapimo. Bet cia pasiskaiciau, kad krauja smulkiau tyriates, tai suabejojau ar uzteks bendro tyrimo is pirsciuko.
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2011 08 19, 09:14)
Kas operavosi klinikose, kokius tyrimus pries operacija daretes? Man sake, kad reikia tik kraujo ir slapimo. Bet cia pasiskaiciau, kad krauja smulkiau tyriates, tai suabejojau ar uzteks bendro tyrimo is pirsciuko.

reikia ir kardiogramos ir kraujo tyrimų trijų ir šlapimo 4u.gif

Aš Operuosiu rugpjūčio 13d, Klaipėdoj. Apskrities ligoninėj pas Anužytę su nauja technologija. Žiūrėsim kaip tos naujovės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2011 08 17, 22:43)
Dar operuoja Kanopkienė.
Vietoj pasirinksite gydytoją. Man atrodo, jau kai guldo, tai pas ką norit , pas tą ir užsirašot.
Gal galit įmesti man į AŽ telefoną, kur registruotis operacijai. Tą kur turiu, niekas man neatsako g.gif

Ot tai dėkui už info aciuks.gif
Tuoj brūkštelsiu į až

QUOTE(virgutej @ 2011 08 19, 11:03)
reikia ir kardiogramos ir kraujo tyrimų trijų ir šlapimo  4u.gif
Aš Operuosiu rugpjūčio 13d, Klaipėdoj. Apskrities ligoninėj pas Anužytę su nauja technologija. Žiūrėsim kaip tos naujovės smile.gif

Kaži a nepavėlavot operacijai? hihihi.gif Ar skaičiukus sumaišei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 08 19, 11:03)
reikia ir kardiogramos ir kraujo tyrimų trijų ir šlapimo  4u.gif

gal rugsėjo?
Atsakyti
Kažkas čia apie S. Dubosienę teiravosi, tai turiu tokios info, kad ji:
Diagnozuoja ir gydo vaikų ir suaugusių ausų - nosies - ryklės susirgimus. “Northway medicinos centrai“ Kretingos filiale dienos chirurgijos stacionare šalina vaikų adenoidus arba polipus.

Užsirašėm ir mes operacijai 09.20 KVL. Lauksim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 19 rugpjūčio 2011 - 21:51
QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 19, 17:27)
Ot tai dėkui už info aciuks.gif
Tuoj brūkštelsiu į až
Kaži a nepavėlavot operacijai? hihihi.gif Ar skaičiukus sumaišei  biggrin.gif

blush2.gif turėjau šventę 13d tai sumaišiau. Operacija vyks rugpjūčio 30d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 08 20, 22:46)
blush2.gif  turėjau šventę 13d tai sumaišiau. Operacija vyks rugpjūčio 30d smile.gif

Na kam nepasitaiko biggrin.gif mirksiukas.gif
Tai jūs jau grįšit su įspūdžiais, o mes po savaitės išsiruosim. Tik ne į tą ligoninę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2011 08 21, 14:50)
Tai jūs jau grįšit su įspūdžiais, o mes po savaitės išsiruosim. Tik ne į tą ligoninę

Tikiuosi kad išvažiuosim, nes kažkokią zarazą jau pagavom arba skrandukas sustreikavo. Būtinai parašysiu kaip mums 4u.gif
Atsakyti
Klaipedoje loristas Skrutas atostogauja berods iki rugs 9, o mums sio men. 26d operacija, manau rinksimes Samiene g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 08 24, 12:41)
Klaipedoje loristas Skrutas atostogauja berods iki rugs 9, o mums sio men. 26d operacija, manau rinksimes Samiene  g.gif

Aš irgi apie ją mastau, nes lankėmės pas ją Lornoje mastau.gif
Atsakyti