QUOTE(Sandrute11 @ 2011 06 28, 14:52)
Laba diena Arrianos mamyte , atsimenu Jus, nes buvote vakar kartu su mumis 3 ligonines palatoje . Mus operavo po jusu, gyd. Saulys - adenoidus. Kaip jus jauciates siandien? Maniske vakar dar prastokai jautesi diena, masinoj vaziuojant mane visa apveme . Bet gryzom namo, pamiegojo mergaite ir kaip naujai atgime, privalge, pradejo zaist ir net begiot vakare, vel visi namai buvo pilni jos.
Mums sake, jog buvo jau 3 laipsnio adenoidai. Maniske labai neprigirdejo ir jau buvo beprasidedantys ausu uzdegimai. Gydytojas pasake, nepades jokie vaistai, reik operuot. As tik labai bijau, kad vel neataugtu, nes vistik 3 metuku maniske, mazyte dar . Kaip gydytojas Saulys man patiko, viska konkreciai paaiskino, pasake, kad operacija praejo gerai, pasake ka toliau daryti - mums pagrindine uzduotis - ismokti kvepuoti per nosyte .
Mums sake, jog buvo jau 3 laipsnio adenoidai. Maniske labai neprigirdejo ir jau buvo beprasidedantys ausu uzdegimai. Gydytojas pasake, nepades jokie vaistai, reik operuot. As tik labai bijau, kad vel neataugtu, nes vistik 3 metuku maniske, mazyte dar . Kaip gydytojas Saulys man patiko, viska konkreciai paaiskino, pasake, kad operacija praejo gerai, pasake ka toliau daryti - mums pagrindine uzduotis - ismokti kvepuoti per nosyte .
Sveikute va kaip idomu koks mazas tas pasaulis, net netu galima susisiekti ariana ta diena is ligonines pati isbego su ciulpinuku rankoje viskas gerai buvo, iki vakar vakaro vakar vakare pakilo temp 37 o sian rite jau 37.5 bet gyd ir sake kad gali buti taip, bet siaip valgi viska valgo zaidzia, jau nuo vakar kaip ir gyd sake atsirado kvapas is burnos, o kaip jus?ar nera temp?kaip mazyte jauciasi?
Papildyta:
QUOTE(meilutė @ 2011 06 28, 13:25)
klaidinga yra galvoti kad pašalinus adenoidus,vaikas nebesirgs .Sirgs tik tas sirgimas bus kitoks,lengvesnis
Linkiu kad neataugtų
Linkiu kad neataugtų
As zinau kad ji sirgs gal netaip issireiskiau, bet zinau kad tas sirgimas bus lengvesnes formos