Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai - VII

LORe,mum nieko detaliai nepasakojo,atejom apziurejo vaika,(dar supyko ko jis verkia) pasake,kad gerklyte svari,neraudona,yra 2 laipsnio adenoidai,jokie sirupai nepades,net nebeduoti,reikia operuoti,kreipkites tolimesnes konsultacijos pas savo apylinkes gyd.VISO GERO, KITAS !!! Vat ir visas paaiskinimas,pasiskambinau savo gyd,o ji atostoguose , is vis smagu .Bandysiu inchaliuoti,nors jis labai nemegsta.
Atsakyti
QUOTE(inga4ka @ 2011 06 21, 08:19)
LORe,mum nieko detaliai nepasakojo,atejom apziurejo vaika,(dar supyko ko jis verkia) pasake,kad gerklyte svari,neraudona,yra 2 laipsnio adenoidai,jokie sirupai nepades,net nebeduoti,reikia operuoti,kreipkites tolimesnes konsultacijos pas savo apylinkes gyd.VISO GERO, KITAS !!! Vat ir visas paaiskinimas,pasiskambinau savo gyd,o ji atostoguose , is vis smagu .Bandysiu inchaliuoti,nors jis labai nemegsta.

Pas kurį LOR buvot? Matau, kad Klaipėda.
Kreipkitės į Škrut konsultacijoj, arba į Kanopkienę pačiam LOR skyriuje, vaikų ligononėj.
Beje neprošal būtų perskaityt jums šitą visą temą, ankstesnę paskaitinėt;
šitą apie gydytojus
http://www.supermama...howtopic=212580
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heryte: 21 birželio 2011 - 09:49
QUOTE(heryte @ 2011 06 21, 10:49)
Pas kurį LOR buvot? Matau, kad Klaipėda.
Kreipkitės į Škrut konsultacijoj, arba į Kanopkienę pačiam LOR skyriuje, vaikų ligononėj.
Beje neprošal būtų perskaityt jums šitą visą temą, ankstesnę paskaitinėt;
šitą apie gydytojus
http://www.supermama...howtopic=212580

taip mes is Klaipedos,o buvom pas Jovaisiene,nors ir netaktiska,bet pasiskambinau siandien savo vaiku gyd.(ji atostogauja) rekomendavo ir ji man operuotis pas Skruta,tai pasiskambinau,sake pasidaryti kraujo,slapimo tyrimus ir kardiograma,ateiti pas ji liepos 11 d. su tyrimais,o operacija darys liepos 12 d. O apie gyd as cia jau viska perskaiciau mirksiukas.gif ,LABAI JUM ACIU KAD RUPINATES,IR PADEDAT
Atsakyti
QUOTE(inga4ka @ 2011 06 21, 11:00)
taip mes is Klaipedos,o buvom pas Jovaisiene,nors ir netaktiska,bet pasiskambinau siandien savo vaiku gyd.(ji atostogauja) rekomendavo ir ji man operuotis pas Skruta,tai pasiskambinau,sake pasidaryti kraujo,slapimo tyrimus ir kardiograma,ateiti pas ji liepos 11 d. su tyrimais,o operacija darys liepos 12 d. O apie gyd as cia jau viska perskaiciau mirksiukas.gif ,LABAI JUM ACIU KAD RUPINATES,IR PADEDAT

prašom, juk visas mus vienija ta pati bėda... kuo didesnės sveikatos vaikučiui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes va pagaliau vakar mums ispjove adenoidus, mano dukrytei 2metukai ji jau kokius metus laiko serga sloga kuri bega tiesiai i burna, poto prasideda kosuliai, ziaugciojimai ir antibijotikai, ir per metus isgereme mes ju gal kokias 10bonkuciu tai tikrai doh.gif verysad.gif mums sake kad pas mus 2laipsnio jie, o pasirodo vakar kai chirurgas isoperavo pasake kad jie jau buvo 3laipsnio, sunkiausia vaikui yra pooperacinis periodas, o siaip tai tikiuosi mes jau nebesirgsim, Chirurgas patikino kad tikrai adenoidai neataugs, nes sako jie atauga tik tokiu atveju jei nors vienas gabalelis yra paliekamas, per jo visa gydytojo darbo laika dar ne vienam vaikui jie neataugo. Mes operavomes 3ligonineje Kaune pas K.Sauli.
Atsakyti
QUOTE(indrute87 @ 2011 06 28, 13:14)
Sveikutes va pagaliau vakar mums ispjove adenoidus, mano dukrytei 2metukai ji jau kokius metus laiko serga sloga kuri bega tiesiai i burna, poto prasideda kosuliai, ziaugciojimai ir antibijotikai, ir per metus isgereme mes ju gal kokias 10bonkuciu tai tikrai  doh.gif  verysad.gif mums sake kad pas mus 2laipsnio jie, o pasirodo vakar kai chirurgas isoperavo pasake kad jie jau buvo 3laipsnio, sunkiausia vaikui yra pooperacinis periodas, o siaip tai tikiuosi mes jau nebesirgsim, Chirurgas patikino kad tikrai adenoidai neataugs, nes sako jie atauga tik tokiu atveju jei nors vienas gabalelis yra paliekamas, per jo visa gydytojo darbo laika dar ne vienam vaikui jie neataugo. Mes operavomes 3ligonineje Kaune pas K.Sauli.

klaidinga yra galvoti kad pašalinus adenoidus,vaikas nebesirgs schmoll.gif .Sirgs tik tas sirgimas bus kitoks,lengvesnis mirksiukas.gif
Linkiu kad neataugtų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
priminkit kiek laiko negalima vaikui galvos plaut po operacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute87 @ 2011 06 28, 13:14)
Sveikutes va pagaliau vakar mums ispjove adenoidus, mano dukrytei 2metukai ji jau kokius metus laiko serga sloga kuri bega tiesiai i burna, poto prasideda kosuliai, ziaugciojimai ir antibijotikai, ir per metus isgereme mes ju gal kokias 10bonkuciu tai tikrai  doh.gif  verysad.gif mums sake kad pas mus 2laipsnio jie, o pasirodo vakar kai chirurgas isoperavo pasake kad jie jau buvo 3laipsnio, sunkiausia vaikui yra pooperacinis periodas, o siaip tai tikiuosi mes jau nebesirgsim, Chirurgas patikino kad tikrai adenoidai neataugs, nes sako jie atauga tik tokiu atveju jei nors vienas gabalelis yra paliekamas, per jo visa gydytojo darbo laika dar ne vienam vaikui jie neataugo. Mes operavomes 3ligonineje Kaune pas K.Sauli.

Laba diena Arrianos mamyte smile.gif, atsimenu Jus, nes buvote vakar kartu su mumis 3 ligonines palatoje smile.gif. Mus operavo po jusu, gyd. Saulys - adenoidus. Kaip jus jauciates siandien? Maniske vakar dar prastokai jautesi diena, masinoj vaziuojant mane visa apveme blush2.gif . Bet gryzom namo, pamiegojo mergaite ir kaip naujai atgime, privalge, pradejo zaist ir net begiot vakare, vel visi namai buvo pilni jos.
Mums sake, jog buvo jau 3 laipsnio adenoidai. Maniske labai neprigirdejo ir jau buvo beprasidedantys ausu uzdegimai. Gydytojas pasake, nepades jokie vaistai, reik operuot. As tik labai bijau, kad vel neataugtu, nes vistik 3 metuku maniske, mazyte dar g.gif . Kaip gydytojas Saulys man patiko, viska konkreciai paaiskino, pasake, kad operacija praejo gerai, pasake ka toliau daryti - mums pagrindine uzduotis - ismokti kvepuoti per nosyte tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sandrute11 @ 2011 06 28, 13:52)
mums pagrindine uzduotis - ismokti kvepuoti per nosyte  tongue.gif .

Ir mums tas pats. 4u.gif Sunkiai sekas, nes įprotis yra įprotis verysad.gif
Atsakyti
Mano merginos linkusios į alergiją (kūdikystėje turėjo atopinį dermatitą). Tad iš gydytojos pediatrės išgirdau tokią nuomonę, kad jei adenoidai alerginio pobūdžio, tai operacija nepadės...
Gal dar kas nors esate girdėję panašią info?
Man tada kyla klausimas - ar yra tyrimai, parodantys, ar adenoidai alerginio, ar dar kažkokio (gal bakterinio unsure.gif ) pobūdžio?
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2011 06 28, 15:38)
Mano merginos linkusios į alergiją (kūdikystėje turėjo atopinį dermatitą). Tad iš gydytojos pediatrės išgirdau tokią nuomonę, kad jei adenoidai alerginio pobūdžio, tai operacija nepadės...
Man tada kyla klausimas - ar yra tyrimai, parodantys, ar adenoidai alerginio, ar dar kažkokio (gal bakterinio  unsure.gif ) pobūdžio?

O kodėl operacija gali nepadėt? Išoperavus adenoidus jų tiesiog neliks, nekimš nosies, ausų, neužsilaikys sloga ir bakterijos. Tik klausimas, jeigu jie alerginio pobūdžio, ar verta juos operuot? Gal tiesiog šalinti priežastį - alergenus, ir jie patys sumažės, jeigu jų niekas neerzins. Manau būtent taip norėjo jums pasakyt gydytoja. Mūsiškė taip aiškino mums, nes irgi buvo klausimas ar jie ne dėl alergijos. O tyrimai tai ima kraują ir tiria ir tepinėlį iš nosies. Jeigu kraujas rodo alergiją, siunčia pas alergologus mėginukus daryt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &joy: 28 birželio 2011 - 17:11
QUOTE(lydekaite @ 2011 06 28, 15:38)
Man tada kyla klausimas - ar yra tyrimai, parodantys, ar adenoidai alerginio, ar dar kažkokio (gal bakterinio  unsure.gif ) pobūdžio?

aš ir manau koks skirtumas alerginiai jie ar ne, logiškai net mąstant, jie užstoja "kelią" snargliams, pro juos neprabėga, o teka burnon viskas, ir kokie jie bebūtų... ypač, kai pradeda ir klausai kenkt...
vat naikinkit alergeną, žiūrėkit ar gerėja situacija, jei ne, lieka operuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 28 birželio 2011 - 19:14