Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai - VII

QUOTE(&joy @ 2011 06 16, 19:04)
Ieikit i Biorevital klinika internetini puslapi ir rasit visa info mirksiukas.gif
Papildyta:
http://www.biorevita...ugu-kainorastis

Va, prasom 4u.gif

as ta kainorasti ziurejau, bet jis man nieko nesako..
as norejau paklaust tu kas jau praejo kursa ir kiek viso kainavo su visom konsultacijom ir pan.
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2011 06 16, 19:15)
man asmeniškai kvepia panacėja čia  ax.gif ir tie ledai vargu ar čia kuo dėti... sakyčiau užterštas oras, ir aplinka, bet jo jau pats nepakeisi... o kai vaikai nuo adenoidų jau nebegirdi, žolelėmis kaži ar pagydysi, bet dėkui, kad papasakojai smile.gif, čia pan. kaip dauguma "atsikando" homeopatinių vaistukų...

Aisku nera panacejos nuo visu lygu, jokiu homeopatiniu ten neraso, na kiekvienam savo variantas, kas jau nebegirdi, gal ir reikia operuotis, maniske duodasi tepti, kas bus toliau nzn. Aisku ir labai brangu, bet kaip bus, taip bus, noriu tiketi....
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 14, 12:26)
o siaube scare.gif

aš sūnui išoperavau kai jam buvo dveji... niekas neataugo  schmoll.gif labai džiaugiuosi  thumbup.gif

kodėl siaube g.gif Šlykštu, bet poveikis stebuklingas. Mes visa šeima gerklės bėdas išsigydėm. Šituos dalykus reikia išbandyti, turėti drąsos. Kažkada ir aš neigiau jų naudą smile.gif Bet tai žymiai geriau, negu ryti antibiotikus. Beje rupūžės lašų yra pirkti ir homeopatinėse vaistinėse.
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2011 06 19, 23:08)
kodėl siaube g.gif  Šlykštu, bet poveikis stebuklingas. Mes visa šeima gerklės bėdas išsigydėm. Šituos dalykus reikia išbandyti, turėti drąsos. Kažkada ir aš neigiau jų naudą smile.gif  Bet tai žymiai geriau, negu ryti antibiotikus. Beje rupūžės lašų yra pirkti ir homeopatinėse vaistinėse.

juos gerti reikia ar tepti lašais?
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2011 06 20, 11:09)
juos gerti reikia ar tepti lašais?

gerti reikia, skonis bjaurus. Suauge geria po arb. sauksteli, o vaikui i sauksta vandens kelis lasiukus tik lasinu.
Atsakyti
laba visoms,gal galit mergaites man pasakyti ar jum taip buvo ir kaip issigydyti? ,mano Nojui 2,7 m. pakilo temperatura iki 39 . pradejo koseti.Veziau pas gyd. israse antibijotiku,nes puliuojanti angina,baigem gerti antibijotikus praejo 1 diena vel pakilo ir labai kosejo,tada sake bronchitas,israse sirupa,paskui kita,veliau UMCOLOR,niekaip nepraeina kosulys jau 5 savaites,veziau pas LOR rado 2 laipsnio adenoidus,bet ar nuo ju gali taip stipriai naktimis koseti? dedu kompresa,tai tik kokiom 2 dienom,paskui vel labai naktimis kosti,ryte ir kartais diena. doh.gif doh.gif doh.gif jau nezinau ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(inga4ka @ 2011 06 20, 20:41)
laba visoms,gal galit mergaites man pasakyti ar jum taip buvo ir kaip issigydyti? ,mano Nojui 2,7 m. pakilo temperatura iki 39 . pradejo koseti.Veziau pas gyd. israse antibijotiku,nes puliuojanti angina,baigem gerti antibijotikus praejo 1 diena vel pakilo ir labai kosejo,tada sake bronchitas,israse sirupa,paskui kita,veliau UMCOLOR,niekaip nepraeina kosulys jau 5 savaites,veziau pas LOR rado 2 laipsnio adenoidus,bet ar nuo ju gali taip stipriai naktimis koseti? dedu kompresa,tai tik kokiom 2 dienom,paskui vel labai naktimis kosti,ryte ir kartais diena. doh.gif  doh.gif  doh.gif  jau nezinau ka daryti?

bent mano sunui kai buna sloga, tai ji bega ne per nosi lauk, nes trukdo adenoidai, o tiesiai i gerkle ir naktimis tada koseja iki apsivemimu.

mums uz menesio numatyta operacija, tai tikiuosi kad ji mums is tiesu pades, lengviau slogos praeidines, ir klausa susitvarkys...
Atsakyti
[quote=*F_M*,2011 06 20, 21:17]
bent mano sunui kai buna sloga, tai ji bega ne per nosi lauk, nes trukdo adenoidai, o tiesiai i gerkle ir naktimis tada koseja iki apsivemimu.
mums uz menesio numatyta operacija, tai tikiuosi kad ji mums is tiesu pades, lengviau slogos praeidines, ir klausa susitvarkys...
[/quo
Pas maniski,slogos nera,bet kalba per nosi,taip ir kosti vos ne iki apsivemimo ypac ryte,ir uz ausytes daznai krapsto,gal skauda?reiks tada ir mums operuotis,kitos iseities turbut nera g.gif parasyk,kaip jum seksis po operacijos,tikiuos susitvarkys viskas,selmes jums 4u.gif
Atsakyti
laba visoms,gal galit mergaites man pasakyti ar jum taip buvo ir kaip issigydyti? ,mano Nojui 2,7 m. pakilo temperatura iki 39 . pradejo koseti.Veziau pas gyd. israse antibijotiku,nes puliuojanti angina,baigem gerti antibijotikus praejo 1 diena vel pakilo ir labai kosejo,tada sake bronchitas,israse sirupa,paskui kita,veliau UMCOLOR,niekaip nepraeina kosulys jau 5 savaites,veziau pas LOR rado 2 laipsnio adenoidus,bet ar nuo ju gali taip stipriai naktimis koseti? dedu kompresa,tai tik kokiom 2 dienom,paskui vel labai naktimis kosti,ryte ir kartais diena. doh.gif  doh.gif  doh.gif  jau nezinau ka daryti?

pabandyk uždėt vaikui kompresą nuo kosulio

medus
kopūsto lapas

ištepti krūtinę ir nugarą medumi uždėti šviežio kopūsto lapą. apvynioti marle. dar geriausia būtų užmauti kažką vilnonio. bet dabar vasara... palikti nakčiai 4u.gif mano vaikams labai padeda.

o šiaip manau kad podienos pasireiškė bronchitas gydytoja neatitaikė vaistų schmoll.gif

umckalor nuo kosulio tai tikrai ne schmoll.gif

nuo bronchitinio kosulio patarčiau pagerti Fluditec arba ACC. inhaliuoti 4u.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 20, 22:10)

medus
kopūsto lapas

ištepti krūtinę ir nugarą medumi uždėti šviežio kopūsto lapą. apvynioti marle. dar geriausia būtų užmauti kažką vilnonio. bet dabar vasara... palikti nakčiai  4u.gif  mano vaikams labai padeda.

o šiaip manau kad podienos pasireiškė bronchitas gydytoja neatitaikė vaistų  schmoll.gif

umckalor nuo kosulio tai tikrai ne  schmoll.gif

nuo bronchitinio  kosulio patarčiau pagerti Fluditec arba ACC.  inhaliuoti  4u.gif
Sėkmės  4u.gif

istepiau as ji medum,paskui i karsta vandeni idejau kopusto lapa,ji atvesinau truputi ir uzdejau,paskui maiseli (gal nereikejo) ,silta liemene uzdejau,paryciui nuemiau,taip padejo,bet po keliu dienu vel tas pats,gerem ir fluditex.siandien va per pietu miegeli dejau kompresa su degtine,dabar nekosti,tik vat ar ilgam????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga4ka @ 2011 06 20, 21:27)
[/quo
Pas maniski,slogos nera,bet kalba per nosi,taip ir kosti vos ne iki apsivemimo ypac ryte,ir uz ausytes daznai krapsto,gal skauda?reiks tada ir mums operuotis,kitos iseities turbut nera  g.gif parasyk,kaip jum seksis po operacijos,tikiuos susitvarkys viskas,selmes jums  4u.gif

apie kosulį tau jau atrašė, kosti jis nes snargliai neišbėga pro nosį, o teka gerklėn...slogos tu ir nematai dėl to, kad jie į gerklę subėga, o kad kalba per burna, čia ir požymis, kad tie adenoidai trukdo vaikui, kitas požymis, ausyčių krapštymas - jos vaikui užgultos, kaip skrendant lėktuvu, taip būna, su tais esančiais adenoidais, vaikas netgi prastai greičiausiai girdi, kai jums nustatė adenoidus, daktaras turėjo papasakoti apie juos, ar tik pasakė, kad va yra? Ir ką jūs toliau darysite? reikia naikinti ne kosulį, o jo priežastį - slogą, jei turit inhaliatorių, painhaliuokite, kad išbėgtų sloga lengviau, jūros vandeniu plaukite nosytę...o operuoti greičiausiai ir teks, nes matosi, kad vaikui jau nelengva unsure.gif , nežinau iš kokio Jūs miesto, bet siūlau greit susiveikti siuntimus į rimtesnes klinikas nei polikliniką, nes poliklinikose ką moka, tai antibų išrašyt, kurie atseit išgydys visus galus gun_bandana.gif
kai man poliklinikos daktarė LORė ne bet kas , patikrinus vaiko nosį sako oi švaru čia viskas, ji tik išpūst nemoka, o nuažiavus į santariškes atrado antro laipsnio adenoidus ir didelį neprigirdėjimą, ko aš net nesapnavau, man poliklinikos neteko pasitikėjimo. Ir tikrai nelaukite ilgai, nes rudenį ligų tik daugės.
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 20, 22:10)

medus
kopūsto lapas

ištepti krūtinę ir nugarą medumi uždėti šviežio kopūsto lapą. apvynioti marle. dar geriausia būtų užmauti kažką vilnonio. bet dabar vasara... palikti nakčiai  4u.gif  mano vaikams labai padeda.

o šiaip manau kad podienos pasireiškė bronchitas gydytoja neatitaikė vaistų  schmoll.gif

umckalor nuo kosulio tai tikrai ne  schmoll.gif

nuo bronchitinio  kosulio patarčiau pagerti Fluditec arba ACC.  inhaliuoti  4u.gif
Sėkmės  4u.gif

umcolor nuo gerklės, bet jis žolinis, ne visiems veikia
inhaliuokit brontexą ( tirpalą ) žinoma skieskit vandeniu mineraliniu negazuotu , gert jį galima irgi, tik tada jau sirupą reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindaiva: 20 birželio 2011 - 22:16

Mes taip sirgom pavasarį padėjo tik salbutamol tabletės nuo kosulio mirksiukas.gif
Atsakyti