QUOTE(inga4ka @ 2011 06 20, 21:27)
[/quo
Pas maniski,slogos nera,bet kalba per nosi,taip ir kosti vos ne iki apsivemimo ypac ryte,ir uz ausytes daznai krapsto,gal skauda?reiks tada ir mums operuotis,kitos iseities turbut nera
parasyk,kaip jum seksis po operacijos,tikiuos susitvarkys viskas,selmes jums
apie kosulį tau jau atrašė, kosti jis nes snargliai neišbėga pro nosį, o teka gerklėn...slogos tu ir nematai dėl to, kad jie į gerklę subėga, o kad kalba per burna, čia ir požymis, kad tie adenoidai trukdo vaikui, kitas požymis, ausyčių krapštymas - jos vaikui užgultos, kaip skrendant lėktuvu, taip būna, su tais esančiais adenoidais, vaikas netgi prastai greičiausiai girdi, kai jums nustatė adenoidus, daktaras turėjo papasakoti apie juos, ar tik pasakė, kad va yra? Ir ką jūs toliau darysite? reikia naikinti ne kosulį, o jo priežastį - slogą, jei turit inhaliatorių, painhaliuokite, kad išbėgtų sloga lengviau, jūros vandeniu plaukite nosytę...o operuoti greičiausiai ir teks, nes matosi, kad vaikui jau nelengva
, nežinau iš kokio Jūs miesto, bet siūlau greit susiveikti siuntimus į rimtesnes klinikas nei polikliniką, nes poliklinikose ką moka, tai antibų išrašyt, kurie atseit išgydys visus galus
kai man poliklinikos daktarė LORė ne bet kas , patikrinus vaiko nosį sako oi švaru čia viskas, ji tik išpūst nemoka, o nuažiavus į santariškes atrado antro laipsnio adenoidus ir didelį neprigirdėjimą, ko aš net nesapnavau, man poliklinikos neteko pasitikėjimo. Ir tikrai nelaukite ilgai, nes rudenį ligų tik daugės.
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 20, 22:10)
pabandyk uždėt vaikui kompresą nuo kosulio
medus
kopūsto lapas
ištepti krūtinę ir nugarą medumi uždėti šviežio kopūsto lapą. apvynioti marle. dar geriausia būtų užmauti kažką vilnonio. bet dabar vasara... palikti nakčiai
mano vaikams labai padeda.
o šiaip manau kad podienos pasireiškė bronchitas gydytoja neatitaikė vaistų
umckalor nuo kosulio tai tikrai ne
nuo bronchitinio kosulio patarčiau pagerti Fluditec arba ACC. inhaliuoti
Sėkmės
umcolor nuo gerklės, bet jis žolinis, ne visiems veikia
inhaliuokit brontexą ( tirpalą ) žinoma skieskit vandeniu mineraliniu negazuotu , gert jį galima irgi, tik tada jau sirupą reikia