Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai - VII

QUOTE(Voje @ 2011 04 22, 08:44)
Ir mums arteja ta lemtinga diena, balandzio 27...Bijau, pergyvenu ne tas zodis, operuosemes Klp, uzsiraseme pas gyd. Kanopkiene.
Bet pati save padrasinu, kad po operacijos bus dukrytei geriau (nes pas mus pastoviai sloga, nuo jos labai daznai sergam angina) paskaitau kitu mamyciu atsiliepimus apie operacija, vaikelio savyjauta po jos, ir kazkaip ramiau pasidaro 4u.gif .

nebijokite tikrai 4u.gif as bijojau nezmoniskai...geriau pora dienu net raminamus,nu ziauriai jauciausi....taip pat operavomes pas Kanopkiene....viskas praejo labai greitai ir svarbiausiai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2011 04 21, 17:13)
Sveikos mamos. O gal galit kokia gydytoja parekomenduoti Kauno klinikose, kuri padetu nustayti ar reikalingas aden. operacija ar ne. Nes pas save polikllinoje isgirdau dvi priesingas nuomones, ir reik trecios:profesionaliausios. Siuntima i klinikas del jau turiu...

QUOTE(&joy @ 2011 04 21, 23:47)
Jeigu vaikų ligų klinikoj, tai yra tik viena lor gydytoja - Ingrida Minkevičienė, labai super gydytoja. O jeigu konsultacinėj poliklinikoj, tai net nežinau, mes pas Kuzminienę buvom, bet ji gal daugiau audiologė, nors žiūrėjo ir adenoidus, viską labai gražiai ir aiškiai papasakojo, visai patiko man jinai.

Duodu dideli pliusa ir as gyd I.Minkevicienei, puiki gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 04 21, 18:49)
nu idomiai mes penktadieni operavomes taip pat klp ligoninej,nebuvo jokiu remontu..veike abi operacines...na bet nebesvarbu,svarbu,kad jau po visko 4u.gif
mums irgi sake nebereikia pasirodyt....kas jus operavo??

Pas Skruta operavomes. Viskas bent jau kol kas ( tfiu tfiu tfiu 3 kartus per peti),gerai thumbup.gif
Ziuresim,kaip bus toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(&joy @ 2011 04 21, 22:47)
Jeigu vaikų ligų klinikoj, tai yra tik viena lor gydytoja - Ingrida Minkevičienė, labai super gydytoja. O jeigu konsultacinėj poliklinikoj, tai net nežinau, mes pas Kuzminienę buvom, bet ji gal daugiau audiologė, nors žiūrėjo ir adenoidus, viską labai gražiai ir aiškiai papasakojo, visai patiko man jinai.

ACIU 4u.gif
Atsakyti
mes operavomes pas Giedriu Gyly, nesigailejau, nesigailiu ir nesigailesiu manau rolleyes.gif man patinka kad daktarelis zmogiskas nusileides ant zemes paprastas sukalbamas ir t.t. biggrin.gif kas be ko ir uz naturaluma rolleyes.gif
lankemes mes pas kelis lor gydytojus sitas pats paciausias thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 04 15, 18:25)
na va, kaip šaunu  thumbup.gif
Tik tas jūsų mergytės atsigavimas po operacijos sunkokas, sakyčiau, buvo  bijau.gif

manoji igri taip prabudo po operacijos. manau čia dar ir nuo vaiko charakterio prikaluso. manoji labai prisirišusi prie manęs, dėl to ta nežinomybė be mamos dar labiau išgąsdino.
nurimo irgi tik įsikabinusi į mane, kaklą apglėbusi ir prisispaudusi. kadangi liepė būtinai būti gulomis, tai taip apsikabinusios ir gulėjom apie 1-2 val. kol ji numigo ir atsigavo. bijojau ri pajudėt, kad tik neprabustų. nutirpo visi šonai man taip begulint
bet kai prabudo, viskas buvo ok. nuotaika gera, niekas neskaudėjo, ir irgi energijos pilna (kaip čia kažkas rašė). namuose norėjo tik dūkti ir dūkti, vis raminti reikėjo
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 04 22, 11:20)
manoji igri taip prabudo po operacijos. manau čia dar ir nuo vaiko charakterio prikaluso. manoji labai prisirišusi prie manęs, dėl to ta nežinomybė be mamos dar labiau išgąsdino.
nurimo irgi tik įsikabinusi į mane, kaklą apglėbusi ir prisispaudusi. kadangi liepė būtinai būti gulomis, tai taip apsikabinusios ir gulėjom apie 1-2 val. kol ji numigo ir atsigavo. bijojau ri pajudėt, kad tik neprabustų. nutirpo visi šonai man taip begulint
bet kai prabudo, viskas buvo ok. nuotaika gera, niekas neskaudėjo, ir irgi energijos pilna (kaip čia kažkas rašė). namuose norėjo tik dūkti ir dūkti, vis raminti reikėjo

gera girdėti tikrai tokius atsiliepimus po operacijų 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino, kiek laiko po operacijos smirdės vaikui iš burnos? Labai jau nemalonus tas kvapelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2011 04 25, 20:51)
Gal kas žino, kiek laiko po operacijos smirdės vaikui iš burnos? Labai jau nemalonus tas kvapelis  blush2.gif

nežinau,kažkaip nejaučiu jokio nemalonaus kvapo g.gif
Atsakyti
Turiu klausimą - kiek laiko po operacijos praėjus leidot vaikučius į darželį? g.gif

Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2011 04 25, 19:51)
Gal kas žino, kiek laiko po operacijos smirdės vaikui iš burnos? Labai jau nemalonus tas kvapelis  blush2.gif

Mums irgi nebuvo blogo kavapo po operacijos. O vat pries operacija,tai daznokai pasitaikydavo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(simasta @ 2011 04 25, 21:01)
Turiu klausimą  - kiek laiko po operacijos praėjus leidot vaikučius į darželį?  g.gif

Mums gydytojas sake,kad jei viskas gerai,vaikutis jauciasi puikiai,nebuvo jokiu komplikaciju tai po 7-10 dienu galima i darzeli eiti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rloreta: 25 balandžio 2011 - 21:48
QUOTE(laurriukas @ 2011 04 25, 20:51)
Labai jau nemalonus tas kvapelis  blush2.gif

Na, buvo pora dienų toks gal kaip kraujo kvapas g.gif
QUOTE(rloreta @ 2011 04 25, 22:48)

Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti