Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai - VII

QUOTE(simasta @ 2011 04 15, 18:25)
na va, kaip šaunu  thumbup.gif
Tik tas jūsų mergytės atsigavimas po operacijos sunkokas, sakyčiau, buvo  bijau.gif

aha,kitas mergytes parveze,nei jos verke nei ka,na neatrode laimingos,bet...manoji,sakau tiesiog stauge....taip turbut veike narkoze...bet svarbiausia viskas baigta biggrin.gif ir tikiuosi baigta GERAI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 04 15, 18:41)
aha,kitas mergytes parveze,nei jos verke nei ka,na neatrode laimingos,bet...manoji,sakau tiesiog stauge....taip turbut veike narkoze...bet svarbiausia viskas baigta biggrin.gif ir tikiuosi baigta GERAI biggrin.gif

Manau atsigavimas priklauso ar duota gyd. ar ne blush2.gif . Tą rašau iš patirties.Mergaitei jokių pykinimų,vėmimų,blogumų ar kažko pan. nebuvo.Toj pačioj palatoj kitai mergautei irgi liuks.o va kitai mergaitei buvo ne kas.Kraupu žiūrėt buvo kaip ji atsigavinėjo doh.gif .Verkė,vis sakė,kad jai skauda,negera, pykino ją,vis seilėm spjaudėsi ir pan.Net nemalonu prisimint schmoll.gif ,o va mano ir kita mergaitė atvežtos į palatą apsidairė,patogiai įsitaisė ir nuo dūšios pamiegojo,o kai atsikėlė viskas buvo liuks.Paskui kai mes,mamos,pasikalbėjom,tai padarėm išvadas dėl ko kas ir kaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niunyte: 15 balandžio 2011 - 20:46
QUOTE(niunyte @ 2011 04 15, 21:42)
Manau atsigavimas priklauso ar duota gyd. ar ne  blush2.gif . Tą rašau iš patirties.Mergaitei jokių pykinimų,vėmimų,blogumų ar kažko pan. nebuvo.Toj pačioj palatoj kitai mergautei irgi liuks.o va kitai mergaitei buvo ne kas.Kraupu žiūrėt buvo kaip ji atsigavinėjo doh.gif .Verkė,vis sakė,kad jai skauda,negera, pykino ją,vis seilėm spjaudėsi ir pan.Net nemalonu prisimint schmoll.gif ,o va mano ir kita mergaitė atvežtos į palatą apsidairė,patogiai įsitaisė ir nuo dūšios pamiegojo,o kai atsikėlė viskas buvo liuks.Paskui kai mes,mamos,pasikalbėjom,tai padarėm išvadas dėl ko kas ir kaip  blush2.gif

tikrai klystat biggrin.gif nei viena mama buvusios palatoj nedavem anesteziologei ne cento biggrin.gif manoji sunkiai atsigavo,o kitos 2normaliai..viena isvis net nesuverke... smile.gif taip kad...beje maciau kaip viena mama bande paduot anesteziologei,tai ji bego nuo jos vos ne rekdama..KODEL MANOT KAD REIKIA?????????mama visa susigedusi gryzo i palata... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 04 16, 09:38)
tikrai klystat biggrin.gif nei viena mama buvusios palatoj nedavem anesteziologei ne cento biggrin.gif manoji sunkiai atsigavo,o kitos 2normaliai..viena isvis net nesuverke... smile.gif taip kad...beje maciau kaip viena mama bande paduot anesteziologei,tai ji bego nuo jos vos ne rekdama..KODEL MANOT KAD REIKIA?????????mama visa susigedusi gryzo i palata... doh.gif

pritariu 100%!!!!kiekvienas skirtingai reaguoja ir tuo labiau kad narkoze skiriama pagal vaiko kilogramus!is musu neeme nei anesteziologe nei gydytoja ir abi rupinosi ir anesteziologe buvo po visko priejus paklaust ar jau nurimo,nes draskes tai ujuj...
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2011 04 15, 15:35)
Sveikos 4u.gif
labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif  ax.gif  as irgi turiu minciu isbandyt smile.gif

Butinai pasidalinsiu mintimis antradieni popiet:)))
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 04 15, 05:50)
labas rytas mamytes,esu visa nesava,neberandu vietos,verkiu be perstojo.....siaubas na ir busena,o maze tik greiciau vaziuojam i ta ligonine.... doh.gif 
kagi LINKEKIT MUMS SEKMES isvaziuojam,tikiuosi operacija pavyks ir nebus jokiu nesklandumu... smile.gif

sekmes mamyte.O kodel jum tokiam amziuje daro operacija? mum 2 metukai,bet per 2 men jau 3 k. kartojasi adenoidu uzdegmai,antibiotikaiper 2 men 3 karta sad.gifsad.gif
Atsakyti
QUOTE(VIP_MAMA @ 2011 04 16, 19:50)
sekmes mamyte.O kodel jum tokiam amziuje daro operacija? mum 2 metukai,bet per 2 men jau 3 k. kartojasi adenoidu uzdegmai,antibiotikaiper 2 men 3 karta sad.gifsad.gif

aciu uz palinkejima,ju per daug niekada nebus blush2.gif mano mergina jau atsigavusi kaip reikalas biggrin.gif
o del operacijos,tai ji nebera jau tokia maza,kad negalima butu operuot,sake gydytojo praktikoj buvo ir 11menesiu vaikiukas verysad.gif tai va..jau kai mums suejo 2metai sake ja jau drasiai galima operuot ir kiek zinau daug ka operuoja tokio amziaus..
Mano mergytes adenoidai buvo su pulingais kamsciais,tai ji tik pasveikdavo,pora dienu vel sloga...milziniska...be antiku mes neissisukdavom niekaip..ryzausi..kol kas nesigailiu,aisku anksti apie tai dar kalbet,nezinau kaip bus..bet kol kas pati ji man sako mama man kvepuojasi per nosi biggrin.gif reiskia jai buvo blogai....
paklausiau gyd.kai issoperavo,ar nebuvo beprasmiskai operuojama,pasake tikrai ne,tikrai buvo su pulingais kamsciais ir ne tokie jau mazi smile.gif
Atsakyti
Na va,mano dičkiui šiandien pašalino adenoidus.Kadangi aš negaliu tai vyras buvo su juo.Sakė operacija praėjo gerai,pamiegojo,atsigavo vyrukas.Na žodžiu kolkas viskas vyksta sklandžiai.Dabar dar laukiu parvažiuojančių iš ligoninės,sakė apie 16 paleis.Ryt parašysiu kaip jautėsi po nakties.
Atsakyti
QUOTE(meilutė @ 2011 04 18, 15:14)
Na va,mano dičkiui šiandien pašalino adenoidus.Kadangi aš negaliu tai vyras buvo su juo.Sakė operacija praėjo gerai,pamiegojo,atsigavo vyrukas.Na žodžiu kolkas viskas vyksta sklandžiai.Dabar dar laukiu parvažiuojančių iš ligoninės,sakė apie 16 paleis.Ryt parašysiu kaip jautėsi po nakties.

na ir kaip jauciasi vaikinukas? o kaip jus atsidekojat gydytojai? mes operuosimes KMUK? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfija @ 2011 04 19, 08:35)
na ir kaip jauciasi vaikinukas? o kaip jus atsidekojat gydytojai? mes operuosimes KMUK?  g.gif

Na lygtai ir nieko,tik šiokia tokia slogelė pasirodė.Naktį vieną kartą pabudo verkdamas, bet ko gero kažką susapnavo.Nuraminau,daviau Ibufeno,nes sakė kad skauda ir išmiegojo iki ryto.Tiesa atsirado knarkimas,bet tai normalu,juk patinę dabar viskas viduje.Apetitas thumbup.gif ,tik reik maistą minkštesnį duot kad kuo mažiau gerklytę dirgintų.Po savaitės reiks gydytojui pasirodyt.Dabar vienintelis sunkumas: reikia kad ramiai būtų ,bet gi kaip ramiai pabūsi doh.gif ,kai brolis siunta ax.gif
Mes jau kai apžiūrai važiavom tai be jokių eilių,tik mobiliu susitarę.Operavo patį pirmą. Per apžiūrą vyras 100Lt padavė operavusiam gydytojui.
Atsakyti
QUOTE(niunyte @ 2011 04 15, 21:42)
Manau atsigavimas priklauso ar duota gyd. ar ne  blush2.gif . Tą rašau iš patirties.Mergaitei jokių pykinimų,vėmimų,blogumų ar kažko pan. nebuvo.Toj pačioj palatoj kitai mergautei irgi liuks.o va kitai mergaitei buvo ne kas.Kraupu žiūrėt buvo kaip ji atsigavinėjo doh.gif .Verkė,vis sakė,kad jai skauda,negera, pykino ją,vis seilėm spjaudėsi ir pan.Net nemalonu prisimint schmoll.gif ,o va mano ir kita mergaitė atvežtos į palatą apsidairė,patogiai įsitaisė ir nuo dūšios pamiegojo,o kai atsikėlė viskas buvo liuks.Paskui kai mes,mamos,pasikalbėjom,tai padarėm išvadas dėl ko kas ir kaip  blush2.gif

schmoll.gif cia organizmo reakcija i narkoz, to nepakeis nei dataras, nei pinigai, mums 2 k opersvo, angina paskutin arta-tai baisiau nei adenoidu operacija, tikrai, bet isgyvenom ax.gif
Atsakyti
Atsirado vaikinui mano sloga doh.gif ,tai važiavo šiandien pas operavusį gydytoją konsultacijai.Sakė kad labai lengvai užsikrečia po operacijos,nes peršalt nebuvo kur g.gif .Teks dabar dar pagydyti,o žaizdelės gerai gyja rolleyes.gif .Tikiuosi kad ir sloga greit pareis,nes kai miega tai visai neprakvėpuoja doh.gif
Atsakyti