Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai - VII

QUOTE(Aurio zmona @ 2011 04 13, 11:55)
sveikos 4u.gif na ir mes jungiames i jusu gretas verysad.gif

negaliu sakyti, kad nepergyvenkit, nieko ten baisaus, nes kiekviena mam skirtingai tai pernesa.. as labai pergyvenau, masciau.. Labai panasi musu situacija buvo, istisines slogos, nuo jos kosuliai, ir antibijotiku daugybe.. Bet kai LOR skyre gydyma zoleliniais vaistais, ir po jo niekas nepasikeite - net negalvoje sutikom.. Juk ne vien nuo musu abejoniu priklauso, kiek gali pats vaikas kankintis, kiek jis gali sedet uzdarytas.. Jam juk reikia aplinkos, bendravimo..
Dabar sergam labai retai, daug lengviau, be jokiu antibijotiku.. Rudeni bus du metai kaip issioperave, tai gerem antibijotikus tik sergant pulinga angina, lyg tik viena karta..
Mano patarimas butu - operuotis.. Nesioperuosit, vaikas sirgs, bet vistiek galvosite, o gal reikejo, gal butu padeje.. Niekas negarantuos, kad nesirgs po operacijos, bet sansu tikrai yra sumazinti ligas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 04 13, 10:55)
sveikos 4u.gif na ir mes jungiames i jusu gretas verysad.gif
esu be galo pasimetusi,tikiuosi cia rasti patarimu... ax.gif tai va,mergaite pastoviai sloguoja ir gan stipriai,aprat slogos ir nuo jos kosulio daugiau niekuo neserga...visada gydymas baigiasi antibiotiku..lankomes pas lor,ji liepia operuotis adenoidus,sako:jie nera dideli,bet su pulingais kamsciais....niekada apie juos nieko nesake,tik kad sinusitas(uzsitesusi sloga)pediatre man sako spresk pati ar operuot ar ne...ziauriai bijau operacijos ir po jos,kad nepridaryciau blogiau(jei taip buna)
mergaite nueina i darzeli 2dienas ir po ju sloga didziausia gydomes gydomes gydomes...nebevedu i darza...dabar va nesenai baigem antibiotikus isgyjom,pasidarem visus tyrimus,jie geri ryt uzsirasem gultis poryt operuotis...nezinau ar teisingai elgiuosi,nuvesciau dar pas viena lorista,bet...kai mazajai nera slogos,jai nesimato tu puliu,o kai sloga tie visi adenoidai supuliuoja...zodziu kaip sako loriste,uzburtas ratas,infekcija...nezinau ar ja tiket,gal nebezino kaip isgydyt tai liepia pjaut....
miega mazoji uzdarius burnyte,kvepuoja tyliai vos girdisi(kai buna sloga aisku issiziojusi ir sunkiai)patarkit ka daryt???? verysad.gif ka mno vietoje jus darytumet?

Skaitau skaitau, nugi situacija vienas prie vieno kaip mūsų.Atitinka viskas . Mes išsioperavome.Dabar jei ir sergam,tai sloga vos vos būna, apseinam be antibų,ko anksčiau net pasvajot negalėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 04 13, 12:26)

parašiau ir AŽ, bet čia irgi parašysiu, gal kažkam iš klaipėdiečių bus naudinga.
Operavomės ne Vaikų ligoninėj, o Respublikinėj (S. Nėries g. prie stoties).
Mokėjom už procedūrą tuo mandru aparatu (175 Lt) (gėda, bet nežinau, neįsidėmėjau apie tą aparatą, nes man tie pavadinimai mandri nieko nesako blush2.gif , na, gal jis kaip lazeris koks, kuris nuodugniai išgramdo ir sunaikina visas šaknis?? nežinau, žinokit...) , taip pat reikėjo operacijai pirktis leidžiamų antibiotikų ir nuo skausmo.
Kateterį statė operacinėj būtent prie manęs, kad vaikas ramesnis būtų, tai ir leido mane kartu, tam kad būtų apsieita be tų svaiginančių tablečių...
Atsakyti
aciu jums mamytes uz padrasinima,tikiuosi teisingai pasielgsiu ir viskas bus gerai smile.gif parasysiu kaip sekesi
Atsakyti
Sveikos mamytes, jungiames ir mes, siandien buvom KMUK pas vaiku LOR, paskyre operacia tik birzelio 20 d., ka darysi teks laukt. O tokiem maziem, kaip 2-3 metu narkoze i vena leidzia? maniau, gal kokia "maske" duoda pakvepuot? unsure.gif tai jau dabar dar ir del to nervuosiuos tuos pora menesiu... doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

Buvom ir mes šiandien pas KMUK LOR... II lygio adenoidai doh.gif operacija rugpjūtį... Nuo lapkričio mėn kaip sergam taip sergam, nors dar nėra nė dviejų metų mažei... tai dabar giliam apmastyme... verysad.gif
Atsakyti
labas rytas mamytes,esu visa nesava,neberandu vietos,verkiu be perstojo.....siaubas na ir busena,o maze tik greiciau vaziuojam i ta ligonine.... doh.gif
kagi LINKEKIT MUMS SEKMES isvaziuojam,tikiuosi operacija pavyks ir nebus jokiu nesklandumu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 04 15, 05:50)

Manoji irgi labai norėjo. Iš vakaro tiek atsakingai krovėsi savo lagaminą, tiek laukė. O man kinkos drebėjo iš baimės ir streso...
Šiandien, žinoma, bus jums nelengva, bet po poros dienų, kai matysit, jog vaikui viskas gerai, džiaugsitės 4u.gif
Aš net juokauju, sakau, ar jai ten per operaciją kokį reaktyvinį užtaisą įdėjo, ar ką, nes tiek siautėja, tiek energijos, akivaizdžiai vaikas sveikut sveikutėlis thumbup.gif O seniau, matyt, išvargdavo gerai neprakvėpuodama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spugnė @ 2011 04 14, 21:48)
Sveikos mamos,

Buvom ir mes šiandien pas KMUK LOR... II lygio adenoidai doh.gif  operacija rugpjūtį... Nuo lapkričio mėn kaip sergam taip sergam, nors dar nėra nė dviejų metų mažei... tai dabar giliam apmastyme...  verysad.gif

Šiaip jei kam skubiau reikia operacijos, tai 3 ligoninėj eilė tik 2 savaitės.
Mes važiuosim antradienį. bijau.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Glasha @ 2011 04 11, 10:07)
Na ratunku:))))!!! Laikykit kumscius uz mus, kadangi radau viena buda, kolkas nzn ar veiksmingas...reovital atrodo centro pavadinimas...nueisim, papasakosim, 18 d. Kazka daro legoliu su priedais, cia forume viena mamyte jau rase anksciau...

labai lauksiu atsiliepimu 4u.gif ax.gif as irgi turiu minciu isbandyt smile.gif
Atsakyti
VISKASSSSSSSSSSSSSSS clap.gif
Na ka nuvaziavom 7ryto,9-45h.operavo jau...isvedziau i operacine visiskai apdujusia,kaip girta(nuo tabletes kur sudave kad nebutu streso vaikui ir tt....)sedejau uz operacines duru,visa kaip nesava..nesupratau nei kas nei kaip.... doh.gif 10.10h isgirdau savo maziukes beprotiska rekima...cype kaip pjaunama...isveze...jezau..guli maziuke ant pilvuko seiles bega kruvinos truputuka..verkia beprotiskai,net i mane beveik nereaguoja....pagulde i lova...30min raminau,visaip,niekaip nepavyko,verke ziauriai,tampe stipriai,pykino,spjaudesi seilem..sauke greiciau is cia vaziuojam,namo lotuliukas.gif skauda rankyte(kateteris)...seip ne taip nurimo ant ranku uzmigo,imigo labai stipriai ismiegojo 1.5h atsibudo,kaip visada kaip niekur nieko,pamate mane iskart nusisypsojo blush2.gif sako mamyte man nebeskauda blush2.gif atsigavo iskart,puole gert,valgyt...viskas gerai!!!!!!!apziurejo gyd.sale vaziuokit jus namuciu biggrin.gif biski gerklyte paskauda sake,bet tai normalu,nes viskas juk per burnyte buvo daroma....tikiuosi ir naktis praeis gerai...
beje gyd sake gerai kad issioperavot,nes buvo adenoidai su pulingais kamsciais,vien infekcija ir nebuvo jie tokie mazi...
tai va mamukai,operavo mus Kanopkiene,Klaipeda.(nieko nedaviau)likau patenkinta jos prieziura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 04 15, 18:10)
VISKASSSSSSSSSSSSSSS clap.gif

na va, kaip šaunu thumbup.gif
Tik tas jūsų mergytės atsigavimas po operacijos sunkokas, sakyčiau, buvo bijau.gif
Atsakyti