Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai - VII

QUOTE(Glasha @ 2011 04 10, 12:45)
Sake, dabar ilgai nelaiko, ta pacia diena israso?

Taip. Gydytoja sakė, kad ryte prisistatom, popiet kaip niekur nieko nebuvę vykstam namo biggrin.gif
Atsakyti
laba diena

uzbegau trumpai

1.5men po adenoidu operacijos mergaite kvepuoja per nosi thumbup.gif nebevaiksto issiziojus thumbup.gif miega ir graziai lygiai per nosyte kvepuoja, ausyte ir susitvarke, ir slogyte tokia lengva lengva 3d. ir nera rolleyes.gif ir dar kas aiskiau sneket pradejo rolleyes.gif tik del sito nezinau ar itakos turejo ar nea rolleyes.gif
nors iseja i darziuka po 4 dieneliu apsirgom, bet toks augimas labai daug ir nesitikejau del ligu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2011 04 10, 11:13)
Siaip tai adenoidai organizmui nereikalingi,is ju organizmas neturi jokios naudos 

drinks_cheers.gif
Jungiuos ir aš su vyriausiuoju į adenoidikų gretas.Penktadienį buvom Santariškėse.2 lygio adenoidai. Klausė ar tempsim iki rudens ir žiūrėsim kaip jis jausis,ar dabar operuosim.Nutariau kad dabar.Nes kitu atvėju turiu vaiką gana izoliuotą laikyt,nes vos tik suserga,prasideda vidinės slogos,užsikiša ausų vamzdelis doh.gif .vaikas visas piktas pasidaro kad neprigirdi o ir mum patiems nelengva ax.gif .Taigi 18d šalins tuos negerumus.Gydytojas thumbup.gif ,tai tikiuosi kad ir vaikas nebijos.
Atsakyti
Sveikos,

Gal jus galesit ka man pasakyt nes pas gydytoja tik kita savite. Musu mergytei tik 8 men. Sirgo ji sloga apie3 sav. Sloga praejo, bet kazkas ten viduj jai trugdo svariai kvepuoti. Jokiu isskyru nera. Bet jauciasi toks kaip svokstimas. Ar tai gali but susije su adenoidais?
Atsakyti
QUOTE(Frija @ 2011 04 10, 15:30)
Sveikos,

Gal jus galesit ka man pasakyt nes pas gydytoja tik kita savite. Musu mergytei tik 8 men. Sirgo ji sloga apie3 sav. Sloga praejo, bet kazkas ten viduj jai trugdo svariai kvepuoti. Jokiu isskyru nera. Bet jauciasi toks kaip svokstimas. Ar tai gali but susije su adenoidais?

Kiekvienas atvejis vis kitoks.Maniškiui ir išskyrų nedaug būna.Adenoidai trukdė ištekėti per nosytę.Viskas tekėdavo į vidų. tada dirgindavo gerklę doh.gif .Tai jūsų atveju gali būt kad adenoidai padidėję,na bet tiksliau pasakys apžiūrėjęs gydytojas
Atsakyti
O gal kas nors is mamyciu bande gydytis Bioptron lempa???? Nes kazkur esu girdejus, kad butent adenoidams padeda, o kaip yra is tikruju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glasha @ 2011 04 10, 21:45)
O gal kas nors is mamyciu bande gydytis Bioptron lempa???? Nes kazkur esu girdejus, kad butent adenoidams padeda, o kaip yra is tikruju ax.gif

gydemes rolleyes.gif bet ne spec adenoidus sildem o gerklyte nosyte , bet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Doomsday @ 2011 04 11, 09:33)
gydemes  rolleyes.gif bet ne spec adenoidus sildem o gerklyte nosyte , bet  schmoll.gif

Na ratunku:))))!!! Laikykit kumscius uz mus, kadangi radau viena buda, kolkas nzn ar veiksmingas...reovital atrodo centro pavadinimas...nueisim, papasakosim, 18 d. Kazka daro legoliu su priedais, cia forume viena mamyte jau rase anksciau...
Atsakyti
sveikos 4u.gif na ir mes jungiames i jusu gretas verysad.gif
esu be galo pasimetusi,tikiuosi cia rasti patarimu... ax.gif tai va,mergaite pastoviai sloguoja ir gan stipriai,aprat slogos ir nuo jos kosulio daugiau niekuo neserga...visada gydymas baigiasi antibiotiku..lankomes pas lor,ji liepia operuotis adenoidus,sako:jie nera dideli,bet su pulingais kamsciais....niekada apie juos nieko nesake,tik kad sinusitas(uzsitesusi sloga)pediatre man sako spresk pati ar operuot ar ne...ziauriai bijau operacijos ir po jos,kad nepridaryciau blogiau(jei taip buna)
mergaite nueina i darzeli 2dienas ir po ju sloga didziausia gydomes gydomes gydomes...nebevedu i darza...dabar va nesenai baigem antibiotikus isgyjom,pasidarem visus tyrimus,jie geri ryt uzsirasem gultis poryt operuotis...nezinau ar teisingai elgiuosi,nuvesciau dar pas viena lorista,bet...kai mazajai nera slogos,jai nesimato tu puliu,o kai sloga tie visi adenoidai supuliuoja...zodziu kaip sako loriste,uzburtas ratas,infekcija...nezinau ar ja tiket,gal nebezino kaip isgydyt tai liepia pjaut....
miega mazoji uzdarius burnyte,kvepuoja tyliai vos girdisi(kai buna sloga aisku issiziojusi ir sunkiai)patarkit ka daryt???? verysad.gif ka mno vietoje jus darytumet?
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2011 04 13, 09:55)
sveikos 4u.gif na ir mes jungiames i jusu gretas verysad.gif
esu be galo pasimetusi,tikiuosi cia rasti patarimu... ax.gif tai va,mergaite pastoviai sloguoja ir gan stipriai,aprat slogos ir nuo jos kosulio daugiau niekuo neserga...visada gydymas baigiasi antibiotiku..lankomes pas lor,ji liepia operuotis adenoidus,sako:jie nera dideli,bet su pulingais kamsciais....niekada apie juos nieko nesake,tik kad sinusitas(uzsitesusi sloga)pediatre man sako spresk pati ar operuot ar ne...ziauriai bijau operacijos ir po jos,kad nepridaryciau blogiau(jei taip buna)
mergaite nueina i darzeli 2dienas ir po ju sloga didziausia gydomes gydomes gydomes...nebevedu i darza...dabar va nesenai baigem antibiotikus isgyjom,pasidarem visus tyrimus,jie geri ryt uzsirasem gultis poryt operuotis...nezinau ar teisingai elgiuosi,nuvesciau dar pas viena lorista,bet...kai mazajai nera slogos,jai nesimato tu puliu,o kai sloga tie visi adenoidai supuliuoja...zodziu kaip sako loriste,uzburtas ratas,infekcija...nezinau ar ja tiket,gal nebezino kaip isgydyt tai liepia pjaut....
miega mazoji uzdarius burnyte,kvepuoja tyliai vos girdisi(kai buna sloga aisku issiziojusi ir sunkiai)patarkit ka daryt???? verysad.gif ka mno vietoje jus darytumet?

as jusu vietoj salinciau unsure.gif infekcijos zidinys yra tai kam ji laikyt? g.gif pas mus ir ir nedideli buvo 2laipsnio, bet kaip ir pas jus pulingi, pasalinom nesigailiu... nors ir sergam bet lengviau
ir dabar ne i tema blush2.gif musu lor Kaune pasake taip : 90%procentu vaikams buna virusai unsure.gif 10%infekcija kuria nustatyt paprasta paemus krauja tik tada skiriama antibiotikus unsure.gif virusu antibai neveikia .
Papasakojau kiek mes antibu privalgem per paskutinius metus uz galvos susijame blink.gif ir pirmas klausimas ir kas jums skyre tuos ir tokius antibus? blink.gif

Atsakyti
Sveikos. Mes irgi pagaliau sveikos... Neįtikėtina, nes jau buvau pamiršus, koks dukrytės tikrasis balsas (nes tik per nosį kalbėdavo pastaruosius ilgus mėnesius) ir kaip atrodo sveika nosytė be baubų.
Operaciją darė pirmadienį. Ėjau kartu į operacinę, buvau, kol užmigdė. Nerado venų, tik iš penkto karto pataikė, tai tiek be reikalo pribadė, siaubas, mergaitė kiek prisiverkė, prisipardė... Šaukė: mamyte, skauda, o ką aš, ką aš... Pati miriau iš skausmo matydama taip ją kenčiančią...
Dabar jaučiasi taip, tarsi nieko nebūtų buvę. Pirmą dieną gerklytę paskaudėjo, bet taip ir tiek. Nei temperatūra kilo, nei pykino, jokių pašalinių blogumų.
Buvo trečio laipsnio adenoidai. Viduje baisu viskas, suvešėję, pūlių pilna, viskas užsikimšę, net akytė buvo ėmus pūliuoti. Gydytoja dar panaudojo kažkokį aparatą (teko papildomai sumokėti), bet sakė, kad jis labai naudingas. Pasakojo ten ji viską nuodugniai, bet mano makaulė iš streso nelabai suėmė informaciją...
Mums būtinai reikėjo darytis tą operaciją. Bet streso, baimės ir skausmo buvo daug. Nepasakyčiau, kad paprasta operacija, kad nieko tokio, kaip kad visi išsijuosę tvirtino. Arba aš per daug jautri ir per jautriai į viską reaguoju...
Sėkmės ir stiprybės visiems, besiruošiantiems operuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simasta @ 2011 04 13, 11:54)
Sveikos. Mes irgi pagaliau sveikos... Neįtikėtina, nes jau buvau pamiršus, koks dukrytės tikrasis balsas (nes tik per nosį kalbėdavo pastaruosius ilgus mėnesius) ir kaip atrodo sveika nosytė be baubų.
Operaciją darė pirmadienį. Ėjau kartu į operacinę, buvau, kol užmigdė. Nerado venų, tik iš penkto karto pataikė, tai tiek be reikalo pribadė, siaubas, mergaitė kiek prisiverkė, prisipardė... Šaukė: mamyte, skauda, o ką aš, ką aš... Pati miriau iš skausmo matydama taip ją kenčiančią...
Dabar jaučiasi taip, tarsi nieko nebūtų buvę. Pirmą dieną gerklytę paskaudėjo, bet taip ir tiek. Nei temperatūra kilo, nei pykino, jokių pašalinių blogumų.
Buvo trečio laipsnio adenoidai. Viduje baisu viskas, suvešėję, pūlių pilna, viskas užsikimšę, net akytė buvo ėmus pūliuoti. Gydytoja dar panaudojo kažkokį aparatą (teko papildomai sumokėti), bet sakė, kad jis labai naudingas. Pasakojo ten ji viską nuodugniai, bet mano makaulė iš streso nelabai suėmė informaciją...
Mums būtinai reikėjo darytis tą operaciją. Bet streso, baimės ir skausmo buvo daug. Nepasakyčiau, kad paprasta operacija, kad nieko tokio, kaip kad visi išsijuosę tvirtino. Arba aš per daug jautri ir per jautriai į viską reaguoju...
Sėkmės ir stiprybės visiems, besiruošiantiems operuotis  4u.gif

kur operavotes?
is vis uz ka reikia moket,gulant operuotis?kas per aparatas?ka dare su juo?oj kaip noreciau kad mene leistu i operacine... verysad.gif
ir dar ka daro kai uzsidaro operacines durys?katetery stato kaip supratau?
Atsakyti