Įkraunama...
Įkraunama...

Adenoidai - VII

QUOTE(matrioskyte @ 2011 03 11, 10:23)
sveikos,mamytes smile.gif  visada skaitydavau tema,sekdavau....dabar mes jau po adenoidu operacijos,kuri buvo vasario 25d.ir galiu pasisakyti kas po jos pasikeite bigsmile.gif aisku,kol vaikas atsigavo is po narkozes sunku buvo,valanda laiko labai isterekavo,vos nulaikiau,bet po to kai numiegojo buvo toks pat ramus ir svelnus vaikas ax.gif tik grizom namo paprase valgyti,tai bijojau kad nepykintu,bet viskas buvo gerai.vakare lyg ir kelios dalys temp.buvo,bet kadangi jam pradejo skaudet gerklyte tai padaviau paracetamolio,dar ir nakti buvo pradeje skaudet gerklyte...siaip nosyte truputuka gal trecioj dienoj paputem,nes labai bijojau kad nepradetu kraujuoti...visiskai jokiu saldumynu nedaviau savaite laiko,o po to jau ir maziau prasydavo smile.gif gal isitikinimas gal ne,bet man jau ir pirma nakti vaikas graziau kvepavo.dabar jau praejus 2 savaitem jis jau televizoriu ziuri susiciaupes,tikrai maziau issiziojes vaiksto.naktim nebepraso gerti,ramiau miega.kai isoperavo tai sake adenoidai buvo 2laipsnio,bet labai jau tokie snargleti(taip gydytoja issireiske) ir vos ne kose,infekciju saltinis... g.gif dar savaite neisime i darzeli....bet vistiek tikimes kad nors kiek maziau sirgsim,nes jau buvo nebeimanoma,3dienos darzeli,3 savaites namuose...

Sveika, jau smagu kai viskas praeity smile.gif Mes po narkozės budinėjom labai lengvai, truputį pasivartė. Na mums buvo trečio laipsnio ir kaip gydytoja issireiske, uzdegiminiai. Nors tik viena diena po operacijos, bet jauciasi gerai, ryte daviau dar nuo skausmo. Man baisiausia buvo, kai sudave pries operacija ta tablete, tai ji buvo kaip girta, net pati nepaejo, tai nunesiau iki operacines ir perdaviau seselei smile.gif
Atsakyti
laba diena, mes jau beveik kaip tris menesiai po adenoidu ir tonziliu operacijos...i darzeli pradejom eiti tik nuo sio pirmadienio...keturias dienas pavaiksciojo ir vel....SUSIRGO...temperatura 39 nosis uzgulta, gerkle skauda...
iki operacijos tris dienas tik issilaikydavo darzely, o dabar issilaike keturias:(
tikejausi kad mano vaikas jau taip nebesirgs kaip anksciau ...o va tau prasau....
tik tikiuosi gal si karta prasirgsim be antibiotiku
Atsakyti
QUOTE(Elialija @ 2011 03 11, 12:17)
laba diena, mes jau beveik kaip tris menesiai po adenoidu ir tonziliu  operacijos...i darzeli pradejom eiti tik nuo sio pirmadienio...keturias dienas pavaiksciojo ir vel....SUSIRGO...temperatura 39 nosis uzgulta, gerkle skauda...
iki operacijos tris dienas tik issilaikydavo darzely, o dabar issilaike keturias:(
tikejausi kad mano vaikas jau taip nebesirgs kaip anksciau ...o va tau prasau....
tik tikiuosi gal si karta prasirgsim be antibiotiku

Liūdna tada, aš irgi viliuosi, kad nebesirgs..
Atsakyti
kaip gaila unsure.gif atrodo stengies kad vaikui geriau butu ir taip ilgai nevedet i darzeli ir vistiek nieko gero...sad.gif bet gal pakiso koja,kad vel gripai paumejo g.gif tikekimes,kad lengviau ir greiciau prasirgsit!laikykites! bigsmile.gif
Atsakyti
Tai vat,dabar ir as bijau leisti vaika i darzeli .Kad vel neprasidetu viskas is naujo. Kazkas baisaus su tais darzeliais doh.gif . O ziurekit,kam jau operavo,temperatura ilgai laikesi,na as kalbu apie kelias dalis,nes mes jau antra savaite po operacijos,tik vis tos 37.3 dalys laikosi g.gif .Tiesa,mums ne tik nosyte operavo,bet ir ausu bugnelius pjove,nes reikejo susikaupusi skysti isvalyti is ausyciu verysad.gif
Atsakyti
pas mus po adenoidu ir tonziliu operacijo temperatura laikesi kokias keturias dienas
Atsakyti
mes net nematavom,vaikas labai gerai jautes,nemaciau net reikalo matuoti.....pirma vakara tikrai kazkiek buvo,nes silta kaktyte buvo,o kitas dienas net gi salta kaktyte buvo,tai ir nevarginau vaiko,nes pas mus si procedura labai nemegstama schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, mes po tonzilu ir adenoidu operacijos jau trys menesiai, isejom i darzeli ir is karto pagavom virusa, temperatura laikesi visa savaite, kosulis baisiausiais, galiausiai vis tiek teko gerti antibiotikus. Sventai tikejau kad po operacijo taip nebesirgsim...
iki operacijos isbudavom darzeli tris dienos ir susirgdavom, po operacijos issilaikem keturias dienas...zodziu kol kas operacijo poveikio nematau....
Atsakyti
Sveiki,

Noriu pasiteirauti tokio dalyko: ar per operaciją vaikas turi bŪti visiškai sveikas?
jei sirguliuoja - neoperuoja?
Ar niekam neteko girdėt tokios pastabos?
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2011 03 20, 18:51)
Sveiki,

Noriu pasiteirauti tokio dalyko: ar per operaciją vaikas turi bŪti visiškai sveikas?
jei sirguliuoja - neoperuoja?
Ar niekam neteko girdėt tokios pastabos?

ziurint koks tas sirguliavimas,jei nera temp o tik paraudus gerkle tai operuoja,tik siaip paciam pooperaciniui laikotarpiui geriau kai operuoja sveika vaika,geresnis buna sveikimas
Atsakyti
Sveikos, rytoj ir mums baisioji diena - operuojam adenoidus ir tonziles...
Jau šiąnakt prastai miegojau, prabudinėjau, kažkaip vistik nervuojuos labai.
Reik drabužius susikrauti, pasiruošti... tikiuosi, kad palatos nebus pergrūstos ir para ligoninėje neprailgs. Pati esu nestuke.gif 7 mėnesį, tai nežinau nežinau... sudėtinga man čia viskas bus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Basa_miske @ 2011 03 23, 09:32)
Sveikos, rytoj ir mums baisioji diena - operuojam adenoidus ir tonziles...
Jau šiąnakt prastai miegojau, prabudinėjau, kažkaip vistik nervuojuos labai.
Reik drabužius susikrauti, pasiruošti... tikiuosi, kad palatos nebus pergrūstos ir para ligoninėje neprailgs. Pati esu  nestuke.gif  7 mėnesį, tai nežinau nežinau... sudėtinga man čia viskas bus.  verysad.gif

Kai mes pjovemes adenoidus, tai vienoj palatoj gulejo berniukas po adenoidu ir tonziliu operacijos, bet jie ten ne para buvo schmoll.gif o visas tris. daktaras jiemssake, kad antra trecia dienos prasciausioi, t.y. skusmingiausios. Is tikruju antra diena tas berniukas vos galejo kalbeti, jam buvo sunku nuryti, geriant vis springdavo. Paskui as ji maciau po savaites, tai jau visas laimingas smile.gif
Atsakyti