Sveikos,
Gal ir ne į tą skyrelį rašau, bet gal kas nors turite schemutę kaip reikia megzti vilnones prilaikančias kelnytes naudojamas su daugkartiniais vystyklais. Ačiū
QUOTE(*Saulute* @ 2011 03 02, 12:37)
Sveikos,
Gal ir ne į tą skyrelį rašau, bet gal kas nors turite schemutę kaip reikia megzti vilnones prilaikančias kelnytes naudojamas su daugkartiniais vystyklais. Ačiū
Laba,
As turiu http://www.ottobrede...er_cover_en.pdf (anglu k.)
Bet mum jos nepasiteisino Lb dziaugiuosi atradusi pacias paprasciausias ImseVimse kelnaites, va jos mum super
Papildyta:
QUOTE(Pakalnučių Pieva @ 2011 03 02, 12:29)
Sveikos,
Ka patartumet numegzti,nunerti berniukui gimsianciam liepos pabaigoj? galvoju ar nebus per silta meztukais rengti?
Ka patartumet numegzti,nunerti berniukui gimsianciam liepos pabaigoj? galvoju ar nebus per silta meztukais rengti?
Aga, mano mergica gime birzelio pabaigoj, tai mezginiai nuejo perniek
Siulau megzti liemene, bus praktiska ir rudeniui, ypac, jei plonesne ir gerai tempsis vaikiukui augant. Ir viena kita megztinuka manau bus neprosal tureti O jei dar koki vokeli, kur buna su rankovytem ir kapisonu, vesiems vakarams Na ir rudeniui, ziemai jau galit ruostis
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2011 03 01, 17:56)
labai grazu cia yra tu batuku paaiskinimas http://siltukas.blog...hemomis_03.html bet as vakar mezgiau ir niekaip man neiseina su tuo priekiu nesuprantu nieko, gal kas paaiskins?
As mezgiau siuos batukus, jau ir isaugom juos. Viska reikia daryti pagal aprasyma ir iseis. O kas tau neisejo konkreciau?
QUOTE(gitapita @ 2011 03 02, 15:40)
As mezgiau siuos batukus, jau ir isaugom juos. Viska reikia daryti pagal aprasyma ir iseis. O kas tau neisejo konkreciau?
pats priekis nesuprantu kaip ji ten daryti kad jis butu islinkes o pas mane gaunasi stacias
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2011 03 02, 14:57)
pats priekis nesuprantu kaip ji ten daryti kad jis butu islinkes o pas mane gaunasi stacias
cia kur balta spalva ar ruda?
Kai susimezga akys ir gaunasi tas islinkimas.
QUOTE(Pakalnučių Pieva @ 2011 03 02, 12:29)
Sveikos,
tai juk gali is irisinio tipo ar kokiu kitu plonu siulu megzt nert kaip kad mano ideta ankstesniam psl
QUOTE(gitapita @ 2011 03 02, 16:14)
islinkimas
QUOTE(dziunka @ 2011 03 04, 22:03)
Kaip grazuuuu
Gal galite pasakyti, kiek maždaug reikia siūlų 9 mėn. vaikučiui?
Prisižiūriu visokių grožių, rankas niežėt ima, norisi ir man kažka numegzti savo mažajai
Prisižiūriu visokių grožių, rankas niežėt ima, norisi ir man kažka numegzti savo mažajai
QUOTE(Asta @ 2011 03 06, 00:22)
Gal galite pasakyti, kiek maždaug reikia siūlų 9 mėn. vaikučiui?
As tai megztukui jamciau kokius 3 matkelius, t.y. 150 g Dar priklauso, ka norite megzti
niekas man nenori paaiskinti islinkimo