manau, jau daugmaž šviesėja tik dar klausimas - išvirkščioj pusėj užmetimas toks pat kaip geroj? ir dėl to sumezgimo išvirkščioj kol kas man nelabai aišku bet iškart bandau, tai žiūrėsim
[/quote]
Kadangi isvirkscioj pusej mezgama isvirksciomis, tai ir uzmetima reik daryt siula permetant is uz mezginio i prieki.
O ta isvirksciuju sumesgima as irgi tik su siuo mezginiu ismokau. Sunkoka net ir paaiskint... Kaip gerasias galima sumegzt i viena puse ir i kita, taip pat ir blogasias... Bandykit ir ziurekit kaip gula akys gerojoj pusej
[/quote]
gal Jus galima kaip nors tiesiogiai patrukdyti? kad patogiau būtų? pvz. skype? iš geriosios pusės man lyg ir viskas puikiai išėjo, vos tik priėjau iki blogosios pusės, viskas - nieko nebeatsirenku ir dar man neaišku, kaip paskui tas puses keist, kai jau megsiu aplink ratu
Kadangi isvirkscioj pusej mezgama isvirksciomis, tai ir uzmetima reik daryt siula permetant is uz mezginio i prieki.
O ta isvirksciuju sumesgima as irgi tik su siuo mezginiu ismokau. Sunkoka net ir paaiskint... Kaip gerasias galima sumegzt i viena puse ir i kita, taip pat ir blogasias... Bandykit ir ziurekit kaip gula akys gerojoj pusej
[/quote]
gal Jus galima kaip nors tiesiogiai patrukdyti? kad patogiau būtų? pvz. skype? iš geriosios pusės man lyg ir viskas puikiai išėjo, vos tik priėjau iki blogosios pusės, viskas - nieko nebeatsirenku ir dar man neaišku, kaip paskui tas puses keist, kai jau megsiu aplink ratu
[/quote]
Parasiau az
neriu pleduką ir sustojau ant schemos: na pirmą kartą susiduriu, kad vienoje schemoje būtų ir tuščiaviduris taškas, ir pilnaviduris kiekvienas atskirai jie naudojami pynelės kilpai žymėti, o kartu? ir dar vienas virš kito??
gal kas galit paaiškinti..
Labai norėčiau numegzti šį megztuką, bet stringa mano anglų kalba , jei kas jau mezgėt, labai prašau, pasidalinkit patirtim
Ketinu ir as ji megzti, bet dar laukia savo eiles
na shioje temoje rodomes paskutini karta, nes jau kelio dienos kaip mes dideli
liemene gimtadienio proga
liemene gimtadienio proga
Parase rodo, kad dideli dar tik 1 d.
Super dovana! As tam niekada nepasirysiu
Uzsukit uzsukit karts nuo karto, nepabekit, jauciu, kad dar daug ideju turit
Parase rodo, kad dideli dar tik 1 d.
achiu
norejau parashyt antra diena
na stengsimes uzhsukt, nes man kudikiu rubeliai megzti/nerti tokie grazhus
Ne per labiausiai megstu marginti, bet panasu, kad radau megztuka leliukams, kuris tam tiesiog sutvertas
Daugiau apie ji CIA (7 zinute)
Daugiau apie ji CIA (7 zinute)
super megztukas gal kas turit vaseliu nerto megztuko shema?lb ieskau,bet niekur nerandu
super megztukas gal kas turit vaseliu nerto megztuko shema?lb ieskau,bet niekur nerandu
O angliskai neriat? Kaip Jums toks?
Aprasymas
Papildyta:
Ir ta "kvadratini" modeliuka galima nert:
Aprasymas (anglu k.)
Papildyta:
Ir dar dar...
Ir apvalusis vaseliu:
laba diena gal kas turi sios ar panasios kepurytes schema?
mes turim 2 panasias kepyres,bet abi megztos be schemos.
ant manekenes,tik murziuke,nes pagavau uzkandziaujancia
antra tokia pati,tik megzta musytemis ir su geltonais pakrasciukais.
pakrasciukai nunerti stulpeliais su 2 uzmetimais i kiekviena aki po 2-3.
mes turim 2 panasias kepyres,bet abi megztos be schemos.
nu bet modeliukas tai super dekui uz pagalba