Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame/neriame kūdikiams

QUOTE(dowyle @ 2015 05 08, 13:43)
Sveikos  smile.gif Prašau patarimų  4u.gif Mezgiau pagal šį aprašymą http://club.osinka.r...051064?p=798406, bet susidūriau su problema - ausyčių apdaila. Maniškės gavosi tokios stačios, brolis juokiasi, kad kaip vilko ausys biggrin.gif o kaip padaryti, kad ausų galiukai būtų tokie apvalūs? Aš kai suneriu ausytės abi puses į vieną tai man jos ir "užsiaštrina"... Nežinau, gal supratot ką norėjau paklaust blush2.gif
user posted image

Gal jus kiek per ilgas daret,nes esu labai daug tokiu mezgusi,na normaliai gaunasi,ikeliu foto.Ir as tai prisiunu kitaip user posted image
Atsakyti
Prieš porą valandų į šį pasaulį atėjusiam ilgai lauktam žmogučiui dovana nuo mylinčios tetos (nuo manęs) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Medvilninis romperiukas
user posted image
Atsakyti
Pledukas būsimam mažyliui 4u.gif
user posted image
Raštas iš arčiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 02 13, 22:06)
Didesnis mano megztos liemenes variantas:

user posted image

laba diena mezgejeles smile.gif

uzsinorejau savo princesei sios tunikos smile.gif uzsidejau 69 akis,pirma eile kaip rasoma ismezgiau gerosiomis,na o antroje jau pradejau pagal rasyta ilgakojukes paaiskinima daryt rankovyciu reglana..ir ka..?is karto strigau biggrin.gif blush2.gif nes nu nelieka man gale 10+1 akis viska sumezgus ir uzdejus kiek aprasyta..lieka 7 akys gale..?ka darau ne taip?

ir kokiam amziui palei sia schemute/aprasyma gaunasi rubelis?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2015 09 20, 12:20)
laba diena mezgejeles smile.gif

uzsinorejau savo princesei sios tunikos smile.gif uzsidejau 69 akis,pirma eile kaip rasoma ismezgiau gerosiomis,na o antroje jau pradejau pagal rasyta ilgakojukes paaiskinima daryt rankovyciu reglana..ir ka..?is karto strigau biggrin.gif blush2.gif nes nu nelieka man gale 10+1 akis viska sumezgus ir uzdejus kiek aprasyta..lieka 7 akys gale..?ka darau ne taip?

ir kokiam amziui palei sia schemute/aprasyma gaunasi rubelis?

Labai daili tunika ir aš saviškei tokią numegzčiau, bet jei schema iš pirmo temos puslapio, tai man jos neatidaro sad.gif tai ir pakomentuot, ką ne taip galbūt darot, negaliu sad.gif gal galite įkelt kur nors schemą pakartotinai?
Atsakyti
O čia liemenė mano mažajam vyrukui smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 06 18, 22:12)

koks grozis wub.gif
Atsakyti

villyte - visi jūsų darbai tiesiog nuostabūs, negaliu atsižiūrėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 02 22, 12:41)
Ir apvalusis vaseliu:

user posted image

Gal kas turite tokio megztuko schema ar aprasyma?
Atsakyti
Batukai buvo skirti lankynoms mergaitei Kamilei

user posted image

O šie batukai prie sarafaniuko (siūlų likučių nakinimas) mirksiukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Pusvilnes pledukas sirduciu rastu(90/87cm) ir kojinytes.[COLOR=yellow]Laisvas
user posted image
user posted image
Atsakyti