Grazu paziuret, merginos, ka jus cia kuriat. Nesiryzciau as net bandyt. Sudetinga man ta jusu "akiu" kalba. Saunuoles, kurios sugebat
O gal kuri uz parduodat savo mezginius?
QUOTE(Lapakrite @ 2012 02 03, 22:39)
O gal kuri uz parduodat savo mezginius?
cia labai daug merginu kurios mezga uzsakymams, bet tada ne cia ieskai. Turi eiti i skelbimai ir rankdarbiai.. ten labai daaaaug temu su nuostabiais darbeliais
QUOTE(IngridaGal @ 2012 02 03, 16:31)
Aprašyme taip nurodyta, bet tai tikrai nebūtina Galima užsidėti 8 akis, pasidalinti po 2 akis ant kiekvieno virbalo (4) su 5 mezgam. Patarčiau pasižymėti mezginio pradžią ir 1,3,5... bei kiekvienoj kitoj nelyginėj eilėj (rate) pridedam akis iš pradžių būna 1 gera 1 užmetimas, 3 eilėj 2 geros 1 užmetimas ir t.t. (gerųjų akių skaičius po 1 didėja). Kiekvienoj nelyginėj eilės mezgame gerąsias akis ir nieko neuždedinėjame. Kai numezgame reikalingo skersmens (matuoti nugaros plotį arba krutinės apimtis padalinta iš 2) tuomet tuos 8 motyvus reikia pasidalinti:1,2 -viršus (kalnierius), 3 - rankovė, 4,5,6,7 - apačia, 8 - rankovė. Rankovėms skirtas akis pasilikti ant kito virbalo ar žiogelio ir vietoj jų iš kito kamuoliuko užsidėti tiek pat akių, taip jau numezgus 1 eile bus suformuotos "skylės" rankoms. Megzti toliau ratu vis pridedant akis, paskutinius x cm megzti ripsu. Susirinkti rankovių akis, jas numegzti ir megztukas baigtas . Aš iš pradžių naudoju 5 kojininius virbalus, po to virbalus su valu
Man patogiau, kai ant visų virbalų vienodai akių
Ir dar susigalvojau sau tokį palengvinimą: rankovėms akių nenuleidžiu, o įmezgu kitos spalvos siūlo galą, kaip kad darant pirštinės nykštį. Paskui tik ištraukiu tą siūlą, surenku akis ir mezgu toliau rankovę.
Labas, kokios visos saunuoles mezgejeles
Gal kuri turit issisaugojus, aprasyma, kaip numegzti kazkokia tokia panasiai liemene kudikeliui, kaip cia ikelta berniukiska, zydra su balta pedute?
Aktualiausia :
1. kiek akiu uzsideti ant virbalo
2. ar nugarytej megzti tiesiai ar taip pat isimineti pazastims, kakliukui, jei isimineti tai kas kelinta eilute sumegzti, kiek eiliu ir tt?
3. tas pats ir priekines dalies, nuo kada ties rankovemis isimineti, kas kiek eiliu sumegzti, kaip kakliuka padaryti?
Prastokai gaudausi mezgime bet labai noreciau tokia numegzt busimam leliukui Buciau laaaaabai dekinga jei kuri parasytumet.
Beje, gal kuri zinos,labai aiskiai buvo aprasymas kazkokiam bloge, Pranuko megztinuka kaip megzti, aiskiai, aiskiai Tai ten supratau, kai zingsnis pagal zingsniuka, surasyta tiksliai akiu skaiciai, tai ir gavosi. O siaip vien is paveiksliuko ziurint deja, ne mano jegoms
Ar aplamai gal koki dar zinot bloga ar kokia nuorodele kur viskas aiskiai zingsnis po zingsnio, ir surasyta akiu skaicius ir tt?
Gal kuri turit issisaugojus, aprasyma, kaip numegzti kazkokia tokia panasiai liemene kudikeliui, kaip cia ikelta berniukiska, zydra su balta pedute?
Aktualiausia :
1. kiek akiu uzsideti ant virbalo
2. ar nugarytej megzti tiesiai ar taip pat isimineti pazastims, kakliukui, jei isimineti tai kas kelinta eilute sumegzti, kiek eiliu ir tt?
3. tas pats ir priekines dalies, nuo kada ties rankovemis isimineti, kas kiek eiliu sumegzti, kaip kakliuka padaryti?
Prastokai gaudausi mezgime bet labai noreciau tokia numegzt busimam leliukui Buciau laaaaabai dekinga jei kuri parasytumet.
Beje, gal kuri zinos,labai aiskiai buvo aprasymas kazkokiam bloge, Pranuko megztinuka kaip megzti, aiskiai, aiskiai Tai ten supratau, kai zingsnis pagal zingsniuka, surasyta tiksliai akiu skaiciai, tai ir gavosi. O siaip vien is paveiksliuko ziurint deja, ne mano jegoms
Ar aplamai gal koki dar zinot bloga ar kokia nuorodele kur viskas aiskiai zingsnis po zingsnio, ir surasyta akiu skaicius ir tt?
QUOTE(...little mary... @ 2011 09 23, 16:30)
sveikos
gal turit kuri is mamyciu, liemenes schemuciu?maciau forume tokia ruzava
Tiek grožių.. Atrodo jei būtų tema, pirkčiau nedvejojus tokius rankų darbus..
Sulaukiau anukelio, noreciau numegsti jam megstuka su meskiuku bet nieko grazuas nerandu gal kas turite kokiu groziu nuorodu ar nuotraukyciu, buciau labai dekinga
QUOTE(Mupi @ 2012 04 19, 20:53)
Sulaukiau anukelio, noreciau numegsti jam megstuka su meskiuku bet nieko grazuas nerandu gal kas turite kokiu groziu nuorodu ar nuotraukyciu, buciau labai dekinga
http://www.supermama...view=getnewpost
gal čia ką nors mielo rasit
QUOTE(Mupi @ 2012 04 19, 20:53)
Meskiuku yra cia http://www.klubok.in...ie-s-kartinkoy/
QUOTE(Agnieshkele @ 2012 04 20, 08:43)
ACIU
QUOTE(Rutele_S @ 2012 02 05, 15:31)
http://mezginiaivaikams.blogas.lt/ čia tas Pranuko megztukas aprašytas.
Aš savo bloge esu įmetus kelis aprašymus, gal kas pravers, pažiūrėkit
http://ugneliukes.blogspot.com/