Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame/neriame kūdikiams

QUOTE(mama_x2 @ 2011 12 03, 01:45)
Labas mamos. Labai reik konsultacijos... Niekad neesu numezgus jokio rubo... Na, squ apykakle stora nusimezgiau nesenai kad silta butu  blush2.gif isbandziau virbalus su valu. Ir nutariau kadgaliu dukrai sarafana megzt. Taigi, pradejau... Varau su valu gerom akim. Bet riecias apacia. Nenorejau det gera bloga, nelabai apacioj grazu man butu... Ismegsiu iki pazastu, tada kvadratini kakla megsiu ir petneseles, cia aisku viskas, na, papuku vietoj desi gera bloga akis, man kolkas paprasciausia taip bus, noriu pirma blyna iskept. Bet va ta apacia mano besiriecianti... Ar ji riesis visad? Gal reiktu apnert tuo stulpeliu kur kazkas rasteli toki grazu idejo apnerimo? Gal tada nesiriestu? O gal veliau maziau riesis?

Man patinka apčia toks mezgimo būdas: megzti gerosiomis akimis tike kiek norima eilių tada viena eilė mezgama dvi suimamos ir viena uždedama akis (gaunasi skylutės) ir toliau mezgam gerosiomis akimis. Numezgus apačia gražiai atsilenkia per tas skylute (gaunasi dantukai) ir blogojoj pusėj prisiuvamas tas atlenkimas. Toks mezgimo būdas man patinka, nes apačia tokia tvirta ir nenutįsusi gaunasi
Atsakyti
Dovana mažiesiems ligoniukams:

user posted image
Atsakyti
Vajė kokios gražios dovanytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 12 03, 18:42)

labai grazu ir miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 12 03, 17:42)

jetau, kokie nykstukiniai wub.gif
stai manoji dovana, irgi maziems ligoniukams wink.gif

user posted image
pirmos kojinytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 08 gruodžio 2011 - 15:36
maza liemene mazam berniukui user posted image

o cia ant modeliuko (tik pozuot nemegsta biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 12 15, 16:20)
maza liemene mazam berniukui [img]

wauuuuu wub.gif

kada Tu speji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 12 15, 19:34)
wauuuuu  wub.gif

kada Tu speji? smile.gif

aciu 4u.gif nelabai speju, noreciau daugiau ka nunarpliot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 12 03, 18:19)
Man patinka apčia toks mezgimo būdas: megzti gerosiomis akimis tike kiek norima eilių  tada viena eilė mezgama dvi suimamos ir viena uždedama akis (gaunasi skylutės) ir  toliau mezgam gerosiomis akimis. Numezgus apačia gražiai atsilenkia per tas skylute (gaunasi dantukai) ir blogojoj pusėj prisiuvamas tas atlenkimas. Toks mezgimo būdas man patinka, nes apačia tokia tvirta ir nenutįsusi gaunasi

Ir man taip labai patinka, ir tinka ir berniukams, ir mergytems 4u.gif
Atsakyti
[quote=Močiutė Eglutė,2011 12 03, 17:42]

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Čia mano kojinytės ir pledukas

user posted image

Labai patinka liemenė, bandysim narpliot mes ją, gal nėra labai sudėtinga kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cashmere: 16 gruodžio 2011 - 08:42
QUOTE(Cashmere @ 2011 12 16, 09:40)
Labas rytas  4u.gif  Čia mano kojinytės ir pledukas

Labai patinka liemenė, bandysim narpliot mes ją, gal nėra labai sudėtinga kaip manot?

grazu wub.gif
siaip liemene nesunku megzti, nebent issirinksi kokia ypatinga ir sunkaus rasto blush2.gif
Atsakyti