QUOTE(mama_x2 @ 2011 12 03, 01:45)
Labas mamos. Labai reik konsultacijos... Niekad neesu numezgus jokio rubo... Na, squ apykakle stora nusimezgiau nesenai kad silta butu isbandziau virbalus su valu. Ir nutariau kadgaliu dukrai sarafana megzt. Taigi, pradejau... Varau su valu gerom akim. Bet riecias apacia. Nenorejau det gera bloga, nelabai apacioj grazu man butu... Ismegsiu iki pazastu, tada kvadratini kakla megsiu ir petneseles, cia aisku viskas, na, papuku vietoj desi gera bloga akis, man kolkas paprasciausia taip bus, noriu pirma blyna iskept. Bet va ta apacia mano besiriecianti... Ar ji riesis visad? Gal reiktu apnert tuo stulpeliu kur kazkas rasteli toki grazu idejo apnerimo? Gal tada nesiriestu? O gal veliau maziau riesis?
Man patinka apčia toks mezgimo būdas: megzti gerosiomis akimis tike kiek norima eilių tada viena eilė mezgama dvi suimamos ir viena uždedama akis (gaunasi skylutės) ir toliau mezgam gerosiomis akimis. Numezgus apačia gražiai atsilenkia per tas skylute (gaunasi dantukai) ir blogojoj pusėj prisiuvamas tas atlenkimas. Toks mezgimo būdas man patinka, nes apačia tokia tvirta ir nenutįsusi gaunasi