Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame/neriame kūdikiams

QUOTE(Carollina @ 2011 11 28, 18:44)
tai galima i rvirbalais..uzdedi koki 5 uzmetimus praleisdama 5 akis ir po to kelias pamezgi akis ir taip visa ratuka, o po to kita ir dar kita eilutes gerosiomis akimis ir uzbaigi ir viskas. Cia jau tavo fantazijos reikalas ar vaseliu ar virbalais darysi pabaiga.

virbalais irtariu nesugebeciau smile.gif vaseliu tai nesunkiai o vat virbalais daugiau paprastus dalykus numegsti moku smile.gif ar rastus smile.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyt savo ateinanciam stebukliukui... tik nezinau ar tilps toks vaizdas kad lelei tik tiks... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kadangi šiandien pirmoji žiemos diena,tad įnešam šaltuko ir žiemiškos nuotaikos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 12 01, 23:42)
Kadangi šiandien pirmoji žiemos diena,tad įnešam šaltuko ir žiemiškos nuotaikos smile.gif

cia ta pati pelyte bigsmile.gif oi kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif Saunuole mamyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birucaite: 02 gruodžio 2011 - 08:42
Visų darbeliai nepakartojami ir nuostabūs!!! Tiek idėjų bigsmile.gif

Pasirodysiu ir aš su kukliu savuoju, Kalėdų dovana mažam berniukui blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2011 12 02, 09:42)
cia ta pati pelyte bigsmile.gif oi kaip grazu  thumbup.gif  thumbup.gif  Saunuole mamyte  4u.gif

Taip, čia tap ati pelytė tongue.gif . Ačiū
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2011 12 01, 23:42)

kaip sauniai atrodo wub.gif super thumbup.gif

QUOTE(Jukituke @ 2011 12 02, 11:56)
Pasirodysiu ir aš su kukliu savuoju, Kalėdų dovana mažam berniukui  blush2.gif

labai grazu wub.gif kaip tik tokia pat liemene pradejau sunui megzt blush2.gif net ir spalvos tokios pat blush2.gif
Atsakyti
Labas mamos. Labai reik konsultacijos... Niekad neesu numezgus jokio rubo... Na, squ apykakle stora nusimezgiau nesenai kad silta butu blush2.gif isbandziau virbalus su valu. Ir nutariau kadgaliu dukrai sarafana megzt. Taigi, pradejau... Varau su valu gerom akim. Bet riecias apacia. Nenorejau det gera bloga, nelabai apacioj grazu man butu... Ismegsiu iki pazastu, tada kvadratini kakla megsiu ir petneseles, cia aisku viskas, na, papuku vietoj desi gera bloga akis, man kolkas paprasciausia taip bus, noriu pirma blyna iskept. Bet va ta apacia mano besiriecianti... Ar ji riesis visad? Gal reiktu apnert tuo stulpeliu kur kazkas rasteli toki grazu idejo apnerimo? Gal tada nesiriestu? O gal veliau maziau riesis?
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2011 12 03, 01:45)
Labas mamos. Labai reik konsultacijos... Niekad neesu numezgus jokio rubo... Na, squ apykakle stora nusimezgiau nesenai kad silta butu  blush2.gif isbandziau virbalus su valu. Ir nutariau kadgaliu dukrai sarafana megzt. Taigi, pradejau... Varau su valu gerom akim. Bet riecias apacia. Nenorejau det gera bloga, nelabai apacioj grazu man butu... Ismegsiu iki pazastu, tada kvadratini kakla megsiu ir petneseles, cia aisku viskas, na, papuku vietoj desi gera bloga akis, man kolkas paprasciausia taip bus, noriu pirma blyna iskept. Bet va ta apacia mano besiriecianti... Ar ji riesis visad? Gal reiktu apnert tuo stulpeliu kur kazkas rasteli toki grazu idejo apnerimo? Gal tada nesiriestu? O gal veliau maziau riesis?

Apnerimas priklauso nuo siulu storio jei siulas storokas tai rastelis manau neatrodys graziai geriau jau kokias 2eiles ar daugiau zemu stulpeliu ir butinai pagarint reiks nes kitaip ir riesis visa laika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 12 03, 02:26)
Apnerimas priklauso nuo siulu storio jei siulas storokas tai rastelis manau neatrodys graziai geriau jau kokias 2eiles ar daugiau zemu stulpeliu ir butinai pagarint reiks nes kitaip ir riesis visa laika  4u.gif

Ner storas siulas. Nes su mano tempais galvojau dabar pradejus, tik vasara baigsiu lotuliukas.gif
Bet isivaziuoju, mezgu kai tik laiko yra... Vadinas apnersiu apacia pabaigus ir garinsiu. Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2011 12 03, 00:45)
. Ar ji riesis visad? Gal reiktu apnert tuo stulpeliu kur kazkas rasteli toki grazu idejo apnerimo? Gal tada nesiriestu? O gal veliau maziau riesis?

arba apnerkite kokiu rasteliu graziu. o kita karta galit apacia megzti ripsu, ir nesiries, jai nenorite gera bloga.
ripsas
G-G-G-G-G-G-G-G-G
G-G-G-G-G-G-G-G-G
G-G-G-G-G-G-G-G-G
mirksiukas.gif

O dar man iskilo klausimelis, ar rastelis perlinis ar koriukas (pamirsau kaip vadinasi) bet mezgasi taip..... ar sis rastelis ir rieciasi ar ne ?
G-B-G-B-G-B-G-B
B-G-B-G-B-G-B-G
G-B-G-B-G-B-G-B
B-G-B-G-B-G-B-G
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2011 12 03, 09:41)
Ner storas siulas. Nes su mano tempais galvojau dabar pradejus, tik vasara baigsiu  lotuliukas.gif
Bet isivaziuoju, mezgu kai tik laiko yra... Vadinas apnersiu apacia pabaigus ir garinsiu. Aciu uz patarima  4u.gif

Ner uz ka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 03, 13:28)
arba apnerkite kokiu rasteliu graziu. o kita karta galit apacia megzti ripsu, ir nesiries, jai nenorite gera bloga.
ripsas
G-G-G-G-G-G-G-G-G
G-G-G-G-G-G-G-G-G
G-G-G-G-G-G-G-G-G
mirksiukas.gif

O dar man iskilo klausimelis, ar rastelis perlinis ar koriukas (pamirsau kaip vadinasi) bet mezgasi taip..... ar sis rastelis ir rieciasi ar ne ?
G-B-G-B-G-B-G-B
B-G-B-G-B-G-B-G
G-B-G-B-G-B-G-B
B-G-B-G-B-G-B-G

Cia man atrodo perlinis ir jis nesiriecia tik reik placiau megzti nes tas visas perlinis gali uzsilenkti jei siaurai numegztas, man taip buvo
Atsakyti