Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame/neriame kūdikiams

Štai, jei jums tiks ir patiks ax.gif
user posted image
user posted image

Realiai atrodytų taip - aš sijonuką mezgiau tokiu raštu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
o abai grazus rastukas. Tik man sijonelyje jis grazesnis nes su skylutem, o pavyzdelyje atrodo visai kitoks g.gif
Atsakyti
Gal dėl to, jog pavyzdėly nesimato tų skylučių, nes siūlai šviesūs ir pagrindas šviesus mastau.gif
Tikrai pagal šį megzta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 07, 13:31)
Gal dėl to, jog pavyzdėly nesimato tų skylučių, nes siūlai šviesūs ir pagrindas šviesus mastau.gif
Tikrai pagal šį megzta  smile.gif

pabandziau pamegzt bet man irgi skyluciu nesimato verysad.gif o kaip sumezgamos 2 akys kartu? as sumezgiau isvirksciaja akim
Atsakyti
Čia paprastas dviejų gerųjų akių sumezgimas į kairę. O po to iškart reikia užmetimą padaryti. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 07, 14:34)
Čia paprastas dviejų gerųjų akių sumezgimas į kairę. O po to iškart reikia užmetimą padaryti.  4u.gif
user posted image

aga ziuriu i ta chemute ir galvoju ar sugebesiu biggrin.gif na reiks pabandyti 4u.gif aciu
Atsakyti
Toks megztukas 1m berniukui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2011 10 07, 14:34)
Čia paprastas dviejų gerųjų akių sumezgimas į kairę. O po to iškart reikia užmetimą padaryti.  4u.gif
user posted image

vadinasi reikejo sumegztio geraja akimi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2011 10 07, 14:58)
Toks megztukas 1m berniukui
user posted image

lenkiu galva pries tas kurios moka ismegzti rastus bigsmile.gif man tai atrodo per daug sudetinga ax.gif
Atsakyti
notworthy.gif Aš ir lenkiu galvą - dabar kankinu kepurę savo mergai, ale jau dukart ardžiau - man visad sutraukia akis. Bandau žakardu dabar vėl iš naujo, ale toj vietoj, kur įsimezga kitas siūlas, man akys gaunas didesnės ir daug skirias nuo paprastom akim megztų vietų doh.gif Kiek reik "atkalt" ranką, kad taip gautųs? wub.gif
Atsakyti
Naujausias darbas smile.gif
user posted image
O cia ant modelio
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2011 10 18, 13:49)
Naujausias darbas smile.gif
O cia ant modelio

koks mielas wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2011 10 18, 14:49)