lullaby dar karta isgirsiu tavo darba, nes tu tikra auksaranke
QUOTE(@leja @ 2011 09 16, 12:26)
ojei kaip grazu as ir tokiu noriu
QUOTE(Evelinute:) @ 2011 09 16, 12:26)
pavydim pilvinukei grožio
QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2011 09 16, 14:14)
lullaby dar karta isgirsiu tavo darba, nes tu tikra auksaranke
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 09 16, 12:27)
labai grazu
didelis dekui viskas sio forumo deka idejos, aprasymai, patarimai
Zemaiciuke ale kiek nebedaug Tau liko
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 09 16, 13:24)
As jau isgyriau tave! Tikrai nuostabus darbai! Bet pasakyk man kaip tuos krastus megztuko tu taip padarai su dantukais? As daug kur tokius matau, bet nezinau kaip juos megzti.
QUOTE(Koruklu @ 2011 09 16, 17:45)
As jau isgyriau tave! Tikrai nuostabus darbai! Bet pasakyk man kaip tuos krastus megztuko tu taip padarai su dantukais? As daug kur tokius matau, bet nezinau kaip juos megzti.
krastai apnerti picot rasteliu
Labas vakaras, gal galėtumėte patarti kaip man toliau megzti APVALŲJĮ MEGZTINĮ, jau pabaiga ne už kalnų, galėčiau paeksperimentuoti, bet po to labai nesmagu jeigu ardyti reikia Taigi liko man tas pats kraštelis, kur ripsu reikia megzti. Kaip supratau nereikia tarp raportų daryti užmetimų o reikia iš vienos akies išmegzti dvi. Ir kartoti tai kas šešias eiles? Ar gerai supratau. Pats aprašymas atrodo taip:
"toliau megzti iki kol tarp uzmetimu bus 24 akys ir pakeisti rasta i ripsa (eile geromis akimis ir eile blogomis), pakartoti 3kart. sekanciai eilei kiekvienoj sekcijoj (speju cia sekcija suprantama kaip akys tarp buvusiu uzmetimu, bet nera detalizuojama) pabaigoj ismegzti 2 is vienos paskutines akies ir situ ripsu megzti su akiu didinimu kas 6ta eile iki norimo dydzio."
"toliau megzti iki kol tarp uzmetimu bus 24 akys ir pakeisti rasta i ripsa (eile geromis akimis ir eile blogomis), pakartoti 3kart. sekanciai eilei kiekvienoj sekcijoj (speju cia sekcija suprantama kaip akys tarp buvusiu uzmetimu, bet nera detalizuojama) pabaigoj ismegzti 2 is vienos paskutines akies ir situ ripsu megzti su akiu didinimu kas 6ta eile iki norimo dydzio."
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 09 16, 09:24)
nerealaus grozio komplektukas SAUNUOLE
QUOTE(Sandraxa @ 2011 09 06, 11:19)
dabar noreciau sitoki megztuka nunerti , gal bus kartu norinciu
aprasymas rusiskas, bet neciu nesuprantu , gal kas pades
http://www.liveinter.../post133774781/
aprasymas rusiskas, bet neciu nesuprantu , gal kas pades
http://www.liveinter.../post133774781/
Sveika, ar mezgei si megztuka? As dabar pradejau ji megzti savo maziui,
Gal dar kas prisijungs
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 09 16, 14:20)
Zemaiciuke ale kiek nebedaug Tau liko
aga, net baisu darosi
QUOTE(...little mary... @ 2011 09 23, 15:30)
labai grazus rubeliai
QUOTE(nata32 @ 2011 09 22, 19:35)
Sveika, ar mezgei si megztuka? As dabar pradejau ji megzti savo maziui,
Gal dar kas prisijungs
Gal dar kas prisijungs
as prisijungsiu, tik turiu uzbaigti pradeta mezginuka. Man sitas megztinis