Stai mano nauja pries dvi dienas baigta suknyte lelytei mazai 3 menesiuku,tik lele modelis kiek per maza bet bendram vaizdui tiks
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 02 25, 19:34)
O kol kas naikindama siulu likucius nunarpliojau savo lelytei sarafana su tuo garsiuoju saules kliosu
Priaugo mano modeliukas sarafaniuka
labai fainas sarafaniukas, o dar saunesnis modeliukas
as tai pat bandau numegzti suknute su tokiu sijonu, tik niekaip nerandu tinkamo rasto schemos ( tai per greitai isplateja, tai per trumpas iseina) gal galite pasidalinti jusu sijonuko shema
as tai pat bandau numegzti suknute su tokiu sijonu, tik niekaip nerandu tinkamo rasto schemos ( tai per greitai isplateja, tai per trumpas iseina) gal galite pasidalinti jusu sijonuko shema
mamytės, pasakykit, nuo kurios vietos pradėti megzti tokį drabužiuką? niekaip nesugalvoju
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 08 24, 18:35)
svajoju apie tokia suknute savo pupai, gal turite schemute? kokius siulukus naudojot, norisi kad nebutu kandantys
QUOTE(nata32 @ 2011 08 24, 19:21)
labai fainas sarafaniukas, o dar saunesnis modeliukas
Kad nebeturiu schemos Buvau bookmark'a issisaugojus, o vyras perinstaliavo kompa ir viiiisi lobiai dingo
Tik pamenu, kad megzta pagal apvalios serveteles schema ir ne iki galo schema ismegzta, nes per ilga butu Paziurekit temute "Mocherines suknutes mezgimo pradziamokslis" ar pan, ten turetumet rasteliu rast
QUOTE(merginuke @ 2011 08 25, 16:10)
svajoju apie tokia suknute savo pupai, gal turite schemute? kokius siulukus naudojot, norisi kad nebutu kandantys
Kaip ir sakiau, schemutes neturiu, bet stai kokia nuoroda neseniai susizvejojau, gal rasite ka grazaus
https://picasaweb.go...JrBvILustXCwwE#
Siulai tai sitie zali kad ir nekanda, bet lb prasti - is Norfos... Dazniausiai tokias suknytes mezga is kid mocherio. Bet, patarciau rinktis storesni ir pukuotesni siula, prisingu atveju bus lb grazu, bet reikes pasuknytes, nes persisvies...
Papildyta:
QUOTE(viduku @ 2011 08 24, 23:17)
mamytės, pasakykit, nuo kurios vietos pradėti megzti tokį drabužiuką? niekaip nesugalvoju
Panasu, kad reikia megzti 2 staciakampius ir juos susiuti:
O kapisonui tai reiktu palauzyt galva... Jo priekis kazkaip ilgesnis padarytas... Gal cia megzta atskirai kaip kepure su ausytem ir graziai prisiuta?... Arba kazkaip nuo priekio megzta vis platinant nugaros link, kol visai suseina virbalai?...
Viduku, o, sakot, praktiskas toks dalykiukas, tas poncas ar skraiste? Galvojau ir as toki narpliot, bet persigalvojau, sakau, gal geriau vaikiukui striukyte bus, o tai makaluosis visaip tie galai, kazin, ar lb sildys ir bus praktiska, m?
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 08 14, 14:25)
sveikutes
jau modeliukas islindo is pilvelio tad pasirodom be modeliuko 14psl o su modeliuku cia
ir dar vienas darbelis ant modeliuko
jau modeliukas islindo is pilvelio tad pasirodom be modeliuko 14psl o su modeliuku cia
ir dar vienas darbelis ant modeliuko
SVEIKI, GAL GALIMA SITU DVIEJU GROZYBIU CHEMUTES?
ACIU
sveiki, tiek mezgime tiek nerime esu pradziamoksle, bet kaip pirmam kartui manau visai nieko va kokia musu suknute
kepurytei braskyte iskart buvo viena nuplesta
liemene
dabar noreciau sitoki megztuka nunerti , gal bus kartu norinciu
aprasymas rusiskas, bet neciu nesuprantu , gal kas pades
http://www.liveinter.../post133774781/
liemene
QUOTE(Sandraxa @ 2011 09 06, 12:19)
sveiki, tiek mezgime tiek nerime esu pradziamoksle, bet kaip pirmam kartui manau visai nieko va kokia musu suknute
liemene
liemene
Kokie grazus darbeliai ypac suzavejo liemene, tokia nematyta
o tas megztukas tikrai fainas, tik kad jis ne neriamas, o mezgamas su virbalais
jo jo mezgamas, is iprocio kaip viska vadinu neriama tai taip ir parasiau
beje dekui, internete radu liemenes, bet jau labai graziai atrodo ant megytes
o megztukas neblogai turetu buti kaip rudeniui, man jis paltuka primena. Mergytei ruosiuosi is sviesesniu pilkos spalvos siulu megsti ir gal dar koki papuosima dadesiu, na kad mergaitiskas butu... Bemezgant manau sugalvosiu, tik kazi ar iseis
analzisuoju paveiksliuka megztuko ir galvoju kaip su rankovem, ar jos lygios ar truputi lankiukas darytas
beje dekui, internete radu liemenes, bet jau labai graziai atrodo ant megytes
o megztukas neblogai turetu buti kaip rudeniui, man jis paltuka primena. Mergytei ruosiuosi is sviesesniu pilkos spalvos siulu megsti ir gal dar koki papuosima dadesiu, na kad mergaitiskas butu... Bemezgant manau sugalvosiu, tik kazi ar iseis
analzisuoju paveiksliuka megztuko ir galvoju kaip su rankovem, ar jos lygios ar truputi lankiukas darytas