Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame/neriame kūdikiams

QUOTE(beko @ 2011 04 01, 16:43)

O kodel neidedate foto ant modeliuko?

sveikutes smile.gif
jau modeliukas islindo is pilvelio tad pasirodom smile.gif be modeliuko 14psl o su modeliuku cia smile.gif
user posted image
ir dar vienas darbelis ant modeliuko smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 08 14, 14:25)
sveikutes smile.gif
jau modeliukas islindo is pilvelio tad pasirodom smile.gif be modeliuko 14psl o su modeliuku cia smile.gif

Mezginukai grazus ax.gif bet mazoji modeliuke superiuke wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 08 14, 15:25)
sveikutes smile.gif

Kaip puiku!!! wub.gif Kokie grazus ir, atrodo, praktiski drabuziukai wub.gif
Atsakyti
nu tikrai labai labai thumbup.gif ir mezginukai ir modeliukas wub.gif
Atsakyti
Kiek reikėtų cm batukų paduko megzti naujagimiui g.gif
7cm užtektų?
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 08 14, 21:13)
7cm užtektų?

mano kudikio dabar yra 10cm i gimdymo namus kojinytes emiau 9cm paduko ilgio ir buvo pats tas toms dienoms o dabar jau mazokos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 14 rugpjūčio 2011 - 20:32
QUOTE(mafiene @ 2011 08 14, 16:34)
Mezginukai grazus  ax.gif bet mazoji modeliuke superiuke  wub.gif  wub.gif

QUOTE(ilgakojuke @ 2011 08 14, 17:52)
Kaip puiku!!! wub.gif  Kokie grazus ir, atrodo, praktiski drabuziukai wub.gif

QUOTE(Jurgel @ 2011 08 14, 18:25)
nu tikrai labai labai  thumbup.gif  ir mezginukai ir modeliukas wub.gif

aciu mergaites blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(vai2 @ 2011 08 14, 21:13)
7cm užtektų?

apie 9-10 reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***qwe*** @ 2011 08 12, 23:25)
nerealus darbeliai  4u.gif  nestuke.gif 
gal butu galima schemute kostiumelio?  blush2.gif

QUOTE(ona24 @ 2011 08 13, 00:09)
tikrai labai grazu ir as noreciau scemuciu kostimelio  blush2.gif ir kiek siuliuku sunaudojai? noreciau numegzti savo maziukams ziema jau neuzkalnu smile.gif

čia mždg 0-3 mėn dydis, siūliukus naudojau "ggh merino soft " ir viso suėjo 2 matkiukai šviesių siūliukų ir 1 matkiukas rudų siūliukų . Vienas matkiukas sveria 50 g ir yra 170 m ilgio. Aš už vieną matkiuką mokėjau 11 Lt.
user posted image

QUOTE(Jurgel @ 2011 08 13, 12:24)
labai grazu wub.gif
oi kaip man nagai niezti irgi ka nors ziemai numegzti, bet va neisivaizduoju kokio dydzio tas mano zuikis ziema bus g.gif

Ačiū už pagyras 4u.gif
kostiumėlio rašto schemutė lb paprasta (net ir vadinasi vaikiškas raštas iš M.Maksimovos knygos "Mezgimo abėcelė"):

1 eilė: 3 išvirkščiosios, 3 gerosios ir t.t..
2 eilė: gerosios akys.
3 eilė: raštas kartojamas nuo 1 eilės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 15 rugpjūčio 2011 - 12:52
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 07 31, 11:19)
O kurioj Jus stadijoj mezgimo? ax.gif  Cia rankovems turejo but paliktos skyles, na kaip pirstinese pirstams, ir pabaigus megztini reiketu primegzti rankoves. Ten, kur baigiasi rozinis viduriukas reikejo ant atskiro virbalo (ar siulo) atskirti reikiama skaiciu akiu, o ant pagrindinio virbalo uzmesti toki pati kieki akiu, kiek perkelete ant pagalbinio virbalo (ar siulo) ir gaunasi tos skyles. Tada megzti rankove apvaliai apimant akis nuo pagalbinio virbalo ir ismezgant akis nuo kitos krastines, kur buvo akys uzdetos  mirksiukas.gif

Ir aš nesuprantu kaip tas rankoves išmegzti, (ČIA AŠ APIE APVALŲJĮ MEGZTINĮ).Tai tas pvz. 18 nukeli ant kito virbalo, vietoj jų ant pagrindinio uždedi kitas 18 akių, iš kito siūlų kamuoliuko, ir kaip tada megzti apvaliai toliau? Nu nesigauna doh.gif Juk jau tas kitas kamuoliukas maišosi, o tas siūlas , pagrindinis kažin kur liko, tai kaip man jį perkelti? Kažką ne taip darau. Be to dar kažkoks mažiukas, mezgiau pagal schemą,reikės daugiau pamegzti, prieš išleidžiant rankoves.
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2011 08 17, 15:20)
Ir aš nesuprantu kaip tas rankoves išmegzti, (ČIA AŠ APIE APVALŲJĮ MEGZTINĮ).Tai tas pvz. 18 nukeli ant kito virbalo, vietoj jų ant pagrindinio uždedi kitas 18 akių, iš kito siūlų kamuoliuko,  ir kaip tada megzti apvaliai toliau? Nu nesigauna  doh.gif Juk jau tas kitas kamuoliukas maišosi, o tas siūlas , pagrindinis kažin kur liko, tai kaip  man jį perkelti? Kažką ne taip darau.

Nereikia kito kamuoliuko - tuo pačiu siūlu apmeti akis taip, kaip mezginio krašte, kai reikia pridėti daugiau akių (negaliu dabar schemos įkelti, bet turbūt kiekvienoje mezgimo knygoje tas būdas paminėtas). Kitame rate jau išmezgi ir tas naujai apmestąsias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 17 rugpjūčio 2011 - 14:47
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 08 17, 15:46)
Nereikia kito kamuoliuko - tuo pačiu siūlu apmeti akis taip, kaip mezginio krašte, kai reikia pridėti daugiau akių (negaliu dabar schemos įkelti, bet turbūt kiekvienoje mezgimo knygoje tas būdas paminėtas). Kitame rate jau išmezgi ir tas naujai apmestąsias.

Aga, o nauja kamuoliuka reikia imti, kai megsite pacias rankoves ax.gif Mezginio dydis lb priklauso nuo virbalu ir siulu storio bei mezgimo kietumo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 08 17, 15:46)

o tai pati rankovę (plotis) jeigu pagal tą pradinę schemą tik tas 18 akių. Labai jau siaura būtų, tai gal man pagal du raportus tada ją daryti, t.y.36 akis, mezgu su 3,5 st. virbaais, lanos vilna šimtaprocentinė, vienas siūlas, iš pažiūros nestoras, o dukrytei metukai, nedidukė visai, bet toks vaizdas kad lėlei būtų jeigu pagal schemą megzčiau.
Papildyta:
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 08 17, 17:11)
Aga, o nauja kamuoliuka reikia imti, kai megsite pacias rankoves ax.gif  Mezginio dydis lb priklauso nuo virbalu ir siulu storio bei mezgimo kietumo... unsure.gif

Jau aiškėja po truputį, ačiū,merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikė: 17 rugpjūčio 2011 - 21:57