Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame/neriame kūdikiams

QUOTE(ilgakojuke @ 2011 03 08, 19:18)
Atsiuskit AZ savo el. pasta, persiusiu mirksiukas.gif  Bet ten angliskai, tix? ax.gif
Papildyta:
Mergaites! Maniskis apvalusis laugh.gif Tik dar slapias blush2.gif

user posted image

Mezgiau gal 2.5 dydzio virbalais, dvigubu siulu, 150 g. sumezgiau taip, kad liko tik pora cm, sakyciau siulu pritrukau, todel nepanasu, kad iki 3-4 m. tiktu biggrin.gif

Sveikutės, gal galit man kvailai blondinei papasakot, kaip tas rankoves daryt, nu visaip bandau, bet niekaip nesuprantu kaip ten reik jas padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bertulka @ 2011 07 30, 23:19)
Sveikutės, gal galit man kvailai blondinei papasakot, kaip tas rankoves daryt, nu visaip bandau, bet niekaip nesuprantu kaip ten reik jas padaryt doh.gif

O kurioj Jus stadijoj mezgimo? ax.gif Cia rankovems turejo but paliktos skyles, na kaip pirstinese pirstams, ir pabaigus megztini reiketu primegzti rankoves. Ten, kur baigiasi rozinis viduriukas reikejo ant atskiro virbalo (ar siulo) atskirti reikiama skaiciu akiu, o ant pagrindinio virbalo uzmesti toki pati kieki akiu, kiek perkelete ant pagalbinio virbalo (ar siulo) ir gaunasi tos skyles. Tada megzti rankove apvaliai apimant akis nuo pagalbinio virbalo ir ismezgant akis nuo kitos krastines, kur buvo akys uzdetos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 07 31, 11:19)
O kurioj Jus stadijoj mezgimo? ax.gif  Cia rankovems turejo but paliktos skyles, na kaip pirstinese pirstams, ir pabaigus megztini reiketu primegzti rankoves. Ten, kur baigiasi rozinis viduriukas reikejo ant atskiro virbalo (ar siulo) atskirti reikiama skaiciu akiu, o ant pagrindinio virbalo uzmesti toki pati kieki akiu, kiek perkelete ant pagalbinio virbalo (ar siulo) ir gaunasi tos skyles. Tada megzti rankove apvaliai apimant akis nuo pagalbinio virbalo ir ismezgant akis nuo kitos krastines, kur buvo akys uzdetos  mirksiukas.gif

aaaaa, nu dabar jau lyg ir aišku, supratau,kad reikia surinkt tiesiog akis nuo to vieno virbalo ir po to jau megzt kartu, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erossa @ 2011 03 09, 12:41)
jetus, koks fainas thumbup.gif  wub.gif aš dar tik kaupiuosi jam ax.gif

na, pagaliau prisiruošiau numegzt, tik dar vos ne du mėn delsiau, kol nufotkinau doh.gif lotuliukas.gif

user posted image

ne tik dukrai, bet ir jos lėlei numezgiau apvalųjį tongue.gif

user posted image
Atsakyti

user posted image
[/quote]

Kaip nerealu! 4u.gif Lele bus lb patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erossa @ 2011 08 06, 20:00)

ne tik dukrai, bet ir jos lėlei numezgiau apvalųjį tongue.gif

user posted image

suuuper wub.gif
Atsakyti
Laba mamaytes 4u.gif

Gal kuri turite megztu sliaustinuku ilgomis rankovemis (priekyje susagstoma) aprasyma lietuviu kalba?
wub.gif
Atsakyti
Mano mezginukai pilvelio gyventojui wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2011 08 12, 12:10)
Mano mezginukai pilvelio gyventojui  wub.gif

user posted image

user posted image

nerealus darbeliai 4u.gif nestuke.gif
gal butu galima schemute kostiumelio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2011 08 12, 11:10)

user posted image

user posted image

tikrai labai grazu ir as noreciau scemuciu kostimelio blush2.gif ir kiek siuliuku sunaudojai? noreciau numegzti savo maziukams ziema jau neuzkalnu smile.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

labai grazu wub.gif
oi kaip man nagai niezti irgi ka nors ziemai numegzti, bet va neisivaizduoju kokio dydzio tas mano zuikis ziema bus g.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

labai grazus thumbup.gif
Atsakyti