Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame/neriame kūdikiams

QUOTE(Lutė @ 2011 05 31, 12:13)
jei ką galiu ir 4 dydžio pamatuot 4u.gif

Ne ne - ačiū, nereikia lotuliukas.gif 4 dydį pagal pavyzdį jau lai pati užsakovė mezgasi .. Nors visai patinka ir man tokie maži darbeliai ax.gif Smagumėlis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 05 29, 07:59)

Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 05 29, 10:59)

graži suknytė, bet modeliukas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius atsiliepimus wub.gif
labiausiai ačiū už nuostabia foto suknelės savininkes krikštamotei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles, gal kuri pagelbes...issirinkau schemute kudikio megztukui, ir neturiu salygu jos ikelti.... schemoje yra toks zenklas - snaige arba zvaigzdute, ka jis galetu reiksti, dar niekad nebuvau susidurusi?
Taip pat, tarp triju eiliu geruju akiu, vidurineje, dviejuose vietose irasytas tiesiog skaicius 5.
Atsakyti
Labai grazi suknyte thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Naujas darbelis 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januse: 07 birželio 2011 - 10:36
QUOTE(Januse @ 2011 06 07, 11:35)
Naujas darbelis  4u.gif

Labai grazi suknute. Nuostabiai dera rastas ir spalva wub.gif Jei nepaslaptis, pagal kokia schema neriate reglaniuka, kiek bandziau man taip graziai nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 06 07, 11:44)
Labai grazi suknute. Nuostabiai dera rastas ir spalva  wub.gif Jei nepaslaptis, pagal kokia schema neriate reglaniuka, kiek bandziau man taip graziai nesigauna  blush2.gif

as pagal sia schemute virsu neriu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 06 11, 13:37)
as pagal sia schemute virsu neriu

Aciu. Sakykite, o pradzioj darote 74 pynutes kaip pvz ar daugiau, nes man kazkaip mazokai atrodo, jei siulai Maxi.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 06 11, 11:45)
Aciu. Sakykite, o pradzioj darote 74 pynutes kaip pvz ar daugiau, nes man kazkaip mazokai atrodo, jei siulai Maxi.. blush2.gif

Aš taip pat pagal šią schemą nėriau, tai dariau metinukei mergytei kažkur 110 akių pynutę (Maxi siūlai, 1,5 nr. vašelis). Suknytė dar nebaigta, bet man atrodo , kad gaunasi gerai. Aš nerdama pynutę matavau dukrytei aplink kakliuką.
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 06 11, 13:45)

priklauso nuo dydzio kokio amziaus vaikui neriu kartais ir daugiau uzsidedu
Atsakyti