Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame/neriame kūdikiams

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 04 22, 21:27)
Labai šviežias lietuviškas žurnalas atsisiuntimui (ko gero ir pirkti dar yra, jei norisi turėti popierinį). 4u.gif

laba

o kaip cia atsisiuti nemokamai, juk praso kazkokio kodo?
Atsakyti
QUOTE(beko @ 2011 04 23, 21:45)
laba
o kaip cia atsisiuti nemokamai, juk praso kazkokio kodo?

Kodo jokio nereikia - tik palaukti ir bandyti vėliau (čia truputuką paaiškinta). 4u.gif
Atsakyti
Jollyk koks gražus kostiumukas wub.gif

Aš tai kukliai- vaikiškus dar tik mokausi ax.gif

user posted image
Atsakyti
zvirble-aciu smile.gif ,tavo labai faini zalsvi su baltu... thumbup.gif
Atsakyti
zvirble gražus kompektas 4u.gif
Atsakyti
jollyk, rosebud1- labai dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal kuri mezgete maza megztukeli kokiu 3-6men. kudikeliui, ir turite issamu aprasyma, ar schemute? Ne kiek rastas svarbu, svarbu visi islaidymai, nulaidymai...ypac saunu butu reglaniukas nuo virsaus, bet ten man jau toks juodas miskas tas akiu paskaiciavimas, o laiko suklydimams ir paklydimams jau darosi mazokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kapseika @ 2011 04 28, 10:14)
Sveikos, o gal kuri mezgete maza megztukeli kokiu 3-6men. kudikeliui, ir turite issamu aprasyma, ar schemute? Ne kiek rastas svarbu, svarbu visi islaidymai, nulaidymai...ypac saunu butu reglaniukas nuo virsaus, bet ten man jau toks juodas miskas tas akiu paskaiciavimas, o laiko suklydimams ir paklydimams jau darosi mazokai ax.gif

Bet kurį mezginį, jei nesinori paskui ardyti jau įpusėto, reikia pradėti nuo pavyzdėlio ir pasiskaičiuoti, kiek akių (tuo pačiu galima - ir kiek eilių) telpa į ilgio vienetą - nuo to jau niekur nepabėgsi. Mano tik ką minėtame žurnale yra bent keletas reglaniukų kūdikiams - jei kurio nors iš jų apmetamų akių skaičius daugiau ar mažiau atitinka Tavo mezgimo tankumą, tiesiog imk ir megzk pagal aprašymą. 4u.gif O šiaip tai ir to "tamsiojo miško" nėra ko bijoti - mano pirmasis reglanas nuo viršaus (pats paprasčiausias, be jokių iškirptės įgilinimų) pavyko iš pirmo karto. Visas mandrumas, kurio kūdikiškam rūbeliui pakanka - pradžioje akis padalinti iš trijų (viena dalis priekiui, viena nugarai, o trečioji - abiems rankovėms (t.y. dar perpus)). Jei megztukas susagstomas (o naujagimiui taip ir yra praktiškiausia), atitinkamai pridedama akių susegimo juostelei. Čia tema apie reglano rankoves - ir informacijos nemažai, ir klausti galima drąsiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 04 28, 10:51)
Mano tik ką minėtame žurnale yra bent keletas reglaniukų kūdikiams - jei kurio nors iš jų apmetamų akių skaičius daugiau ar mažiau atitinka Tavo mezgimo tankumą, tiesiog imk ir megzk pagal aprašymą. 4u.gif O šiaip tai ir to "tamsiojo miško" nėra ko bijoti

4u.gif Aciu uz pagalba. Parsisiunciau ta zurnala, ji man atidaro tik su VLC playeriu, bet ten sriftas gaunasi praktiskai neiskaitomas, gal as ka ne taip darau g.gif gal yra kitu budu paskaityti apie minetus reglaniukus.
Atsakyti
QUOTE(kapseika @ 2011 04 29, 10:18)
4u.gif Aciu uz pagalba. Parsisiunciau ta zurnala, ji man atidaro tik su VLC playeriu, bet ten sriftas gaunasi praktiskai neiskaitomas, gal as ka ne taip darau g.gif gal yra kitu budu paskaityti apie minetus reglaniukus.

g.gif Matyt trūksta kompiuteryje kažkokios programos (niekas žurnalų temoje nesiskundė, kad neatsidarytų), bet aš apie tai ne kažin ką išmanau. blush2.gif
Atsakyti
winrar programos reikia kad atidarytu ta pacia knyga.o tada pasirinkti programa paveiksliukam ziuret ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 04 29, 15:09)
winrar programos reikia kad atidarytu ta pacia knyga.o tada pasirinkti programa paveiksliukam ziuret ir viskas smile.gif

thumbup.gif suveike....ACIU 4u.gif
Atsakyti