Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame/neriame kūdikiams

QUOTE(zuzana* @ 2011 04 21, 07:19)
Štai toks komplektukas mažai mergytei

Labai dailu. Nezinau kokiu siulu nerta, bet noriu paklausti, ar toks kombinezonas is medvilnes, vistik vasara ateina, nenuspaudzia vakiukams kunelio? as pati nieko apie vaikus neismanau doh.gif tarkim jei suknele nerta, tai nuo sedejimo zymes lieka ant kuno,kad ir neilgam, o kudikio kunelis man atrodo visai minkstutis,kiek ten raumenuko yra, ar nenusiguli? tikiuosi aiskiai paklausiau biggrin.gif mezgant lyg ir minkstesnisn rubas gaunasi, kaip ten yra? g.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimą, čia megzta iš 50 medvilnės ir 50 akrilano siūliukų, jie yra labai minkšti ir švelnūs.
Atsakyti
zuzana* labai gražus komplektukas 4u.gif
Atsakyti
Rosebud 1, ačiū. Štai dar toks komplektukas
user posted image
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

laukiu pirmagimio rudeniop ir noreciau numegzti koki silta kostiumeli,bet net neiisivaizduoju nuo ko pradeti doh.gif gal turit kokia issamia chemute kur butu issamiai paasikinta kaip megzti kelnytes ir megztuka,na daug psl apvaiksciojau nieko neradau,bet butu gerai lietuviu kalba blush2.gif arba kokia nuoroda jei zinote 4u.gif
is anksto aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2011 04 22, 17:29)
laukiu pirmagimio rudeniop ir noreciau numegzti koki silta kostiumeli,bet net neiisivaizduoju nuo ko pradeti  doh.gif  gal turit kokia issamia chemute kur butu issamiai paasikinta kaip megzti kelnytes ir megztuka,na daug psl apvaiksciojau nieko neradau,bet butu gerai lietuviu kalba  blush2.gif  arba kokia nuoroda jei zinote  4u.gif
is anksto aciu uz pagalba  4u.gif

Labai šviežias lietuviškas žurnalas atsisiuntimui (ko gero ir pirkti dar yra, jei norisi turėti popierinį). 4u.gif
QUOTE(Garbanelele @ 2011 03 04, 20:08)
Rankdarbių kraitelė 2011 specialus numeris: Kūdikio kraitelis
user posted image
http://depositfiles....files/u809hmzqh
RK 2011 specialus numeris_Kudikio kraitelis.zip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 22 balandžio 2011 - 20:45
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 04 22, 21:27)
Labai šviežias lietuviškas žurnalas (ko gero ir pirkti dar yra, jei norisi turėti popierinį). 4u.gif

va sitas man patiktu bigsmile.gif reikes rytoj lekti ieskoti,labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri is patirties parasys, ar uztektu 150 g. siulu, 3 men. kudikio megztukui? Gal kas turite kokius ismatavimus ar lentele, pagal kuria galeciau pasiskaiciuoti kokio dydzio buna tie kudikeliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kapseika @ 2011 04 23, 10:20)
Sveikos, gal kuri is patirties parasys, ar uztektu 150 g. siulu, 3 men. kudikio megztukui? Gal kas turite kokius ismatavimus ar lentele, pagal kuria galeciau pasiskaiciuoti kokio dydzio buna tie kudikeliai ax.gif

Dėl siūlų atsakyti negaliu, o dydžių lentelę prašom:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kapseika @ 2011 04 23, 11:20)

man metuku mergaitei uzteko 150 g.siulu megztukui, aisku siulai siulams nelygu, bet man atrodo sociai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eledita @ 2011 04 23, 10:26)
Dėl siūlų atsakyti negaliu, o dydžių lentelę prašom:

QUOTE(Evelinute:) @ 2011 04 23, 10:33)
man metuku mergaitei uzteko 150 g.siulu megztukui, aisku siulai siulams nelygu, bet man atrodo sociai. smile.gif

Aciu sirdingas...labai pagelbejot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mano megztas kostiumelis berniukui jureiviskam stiliuje... 4u.gif
user posted image
Atsakyti