Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Laumė* @ 2011 03 28, 14:59)
geras šis.  smile.gif
mano labai riebi oda, tai rasti tokį pagrindą, kuris neleistų jai blizgėti visą dieną, tikriausiai neįmanoma, bet šis produktas iš tiesų neblogas.

Kokia jo kaina? Nekemsa poru? blush2.gif Maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 03 28, 12:06)
Ką galite pasakyti apie šį makiažo pagrindą?
user posted image

QUOTE(IImona @ 2011 03 28, 15:05)
Jis labiau riebei odai  4u.gif

Merginos o kuris labiau sausai, ar mišriai odai tiktų?
turiu ir baigiasi, man labai patiko, tik tokioje pakuotėje dabar naujuose kataloguose nebematau , ir kaip vėl reikės atsirinkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 03 28, 15:59)
geras šis.  smile.gif
mano labai riebi oda, tai rasti tokį pagrindą, kuris neleistų jai blizgėti visą dieną, tikriausiai neįmanoma, bet šis produktas iš tiesų neblogas.

Na mano oda taip pat rieboka..Gal vertėtų išbandyti šį g.gif O sakykit kaip su maskavimu?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 03 27, 13:48)
štai Glowing Peach spalvytė  4u.gif

(veidrodis truputį apibyrėjęs  blush2.gif )

user posted image

Bet rimtai spalva skirias nuo maniskiu, tuoj ikelsiu foto blink.gif
EDIT:
fotografuota su blykste
user posted image

be blykstes
user posted image

kaip matot, bluzguciai nemazi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilhelmena: 28 kovo 2011 - 17:20
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 28, 15:24)
Kokia jo kaina? Nekemsa poru?  blush2.gif  Maskuoja?

nepamenu kainos ax.gif pažiūrėkit kataloge 4u.gif Naudoju jau pakankamai seniai, bet porų, bent jau man, tai nekemša.
QUOTE(lady_m @ 2011 03 28, 16:30)
Na mano oda taip pat rieboka..Gal vertėtų išbandyti šį  g.gif O sakykit kaip su maskavimu?

maskuoja gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2011 03 28, 18:16)
Bet rimtai spalva skirias nuo maniskiu, tuoj ikelsiu foto  blink.gif
EDIT:

tokie patys, bet nenatūralioj šviesoj foto daryta, tai todėl taip gaunasi, aš dienos šviesoj prie lango fotografavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 03 28, 20:10)
nepamenu kainos  ax.gif  pažiūrėkit kataloge  4u.gif  Naudoju jau pakankamai seniai, bet porų, bent jau man, tai nekemša.
maskuoja gerai  4u.gif

O sakykit kaip ten su spalvom, kurią geriau imti kai oda nėra balta kaip popierius, bet ir ne į tamsumą g.gif ar light ivory ar natural beige? Kažkaip sunku iš katalogo nuspręst schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galit pasakyti ar vyriškas "True Instinct" tualetinis vanduo -priemuonė po skutimosi yra purškiama?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 03 28, 20:01)
O sakykit kaip ten su spalvom, kurią geriau imti kai oda nėra balta kaip popierius, bet ir ne į tamsumą  g.gif ar light ivory ar natural beige? Kažkaip sunku iš katalogo nuspręst  schmoll.gif

dėl spalvos tai nepakonsultuosiu ax.gif reikia pačiai kažkaip nusitaikyt ax.gif
mano oda balta kaip popierius, tai visad imu tik porcelain atspalvį. beje, šios pudros porcelain atspalvis puse, o gal ir visu tonu šviesesnis nei GG pudrų unsure.gif
Atsakyti
Merginos labas rytas,

Gal ne čia paklausiu , tai labai nepykit, jei ką nusiųskit kur reikia wub.gif

Noriu surasti platintoją arčiau namų ar darbo , tik nežinau kur ieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2011 03 29, 08:38)
Sveikos merginos, gal galit pasakyti ar vyriškas "True Instinct" tualetinis vanduo -priemuonė po skutimosi yra purškiama?

priemone po skutimosi ir nepurskiama
Atsakyti
O gal kas nors pirko tuos rausvesnius skaistalus, ne persikinius? Mano oda šviesi, vasaros tipo, tai bijau, kad persikinė netiks. Kažin kaip ta rožinė, ar nelabai barbiška smile.gif
Papildyta:
Ir dar domintų atsiliepimai apie Oriflame Beauty blizgį smile.gif
Atsakyti