Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Estela_ @ 2011 03 22, 21:42)
gavau skaistaliukus naujuosius, tai galiu pasakyti spalva tikrai graži, tikra tokia persikinė, tarpinė tarp rusvos ir rausvos, na labai gaiviai atrodo ir natūraliai. Turi blizgių dalelių, bet man jos ant odos nesimato , tik švyti ir tiek, galiu pasakyti vykęs pirkinys tikrai  thumbup.gif

As siandien situos skaistalus gavau. Man asmeniskai kai labai arti prie veidrodzio prilendi tai matos tos daleles blizgesio, o spalva graziau atrode zurnale, gyvai man kiek per ruda. Bet pasidazius tai tikrai naturaliai palyginus atrodo, galima sita spalva gal net kaip bronzata sviesiaodem naudot
Atsakyti
Kaip tik ieskau persikines i ruduma spalvos skaistalu biggrin.gif kazin gal ir tiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmena @ 2011 03 23, 15:24)
As siandien situos skaistalus gavau. Man asmeniskai kai labai arti prie veidrodzio prilendi tai matos tos daleles blizgesio, o spalva graziau atrode zurnale, gyvai man kiek per ruda. Bet pasidazius tai tikrai naturaliai palyginus atrodo, galima sita spalva gal net kaip bronzata sviesiaodem naudot

aišku, iš arti tai matosi, o spalva man gražesnė realybėj, jinai atrodo rusva, bet užtepus gaunasi rausva tokia, kaip bronzanto aš nenaudočiau, nes visgi spalva daugiau į rausvumą- tik skruostų obuoliukams tinkama smile.gif
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 23, 23:36)
Kaip tik ieskau persikines i ruduma spalvos skaistalu biggrin.gif kazin gal ir tiktu  blush2.gif

na jei reikia galėsiu foto padaryti dienos šviesoj kaip atrodo tie skaistalai dėžutėj, jei sunku apsispręsti
Atsakyti
Visai butu idomu realia foto pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
štai Glowing Peach spalvytė 4u.gif

(veidrodis truputį apibyrėjęs blush2.gif )

user posted image

Atsakyti
Prisidedu prie pagyrimu naujiems skaistalams thumbup.gif
super atrodo, gerai tepasi, turiu Glowing peach.
Sepetelis ir super
Atsakyti
Aciu labai uz foto smile.gif Tokia tikrai persikine spalvyte smile.gif
O kaip laikosi, normaliai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 27, 15:35)
Aciu labai uz foto smile.gif Tokia tikrai persikine spalvyte smile.gif
O kaip laikosi, normaliai?  blush2.gif

na man tai neblogai, šiaip fiksuoju makiažą Guerlain meteoritais kurie tam tikslui puikūs, tad ir šie pigučiai Oriflamo skaistalai puikiai išlieka smile.gif
Atsakyti
Labai aciu uz komentarus, manau imsiu bigsmile.gif
Atsakyti
Ką galite pasakyti apie šį makiažo pagrindą?
user posted image
Atsakyti
Jis labiau riebei odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 03 28, 11:06)
Ką galite pasakyti apie šį makiažo pagrindą?

geras šis. smile.gif
mano labai riebi oda, tai rasti tokį pagrindą, kuris neleistų jai blizgėti visą dieną, tikriausiai neįmanoma, bet šis produktas iš tiesų neblogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 28 kovo 2011 - 14:59