Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 18, 14:51)
Ar nera oriflame skystu skaistalu, buvo tokie tarsi putu konsistencijos. Dabar prisiminiau, kad labai patiko, bet jauciu isimti is gamybos seniai jau  blush2.gif

Jau isimti is prekybos siti skaistalai 4u.gif
Atsakyti
Šampūnas nuo pleiskanų, tai padėjo man smile.gif Manyčiau, kad ir ta nauja priemonė nėra prasta smile.gif
Atsakyti
Man labai patiko ankstesnieji skaistalai Blush Duo ar panašiai kažkaip vadinosi...
Šiaip skaistalų man dažnai nereikia, o šie man idealūs, gavau juos dovanų. Iš pradžių žiūrėjau skeptiškai dėl to kad tai Oriflame ax.gif , bet pasirodo spalvytė idealiai tiko man-turėjau Persikinius. Tiesą sakant tokios gražios spalvytės neteko rasti ir tarp brangesnių brand'ų. Ir dar labai patiko pigmentacija -ne per ryški, nėra taip kad pakabinus šepetėlu užsitepsi didelį rožinį plėmą biggrin.gif galima ir paretušuoti, pasklaidyti, na man tai buvo tikras atradimas iš pigių priemonių.

Dabar užsisakiau naujuosius skaistalus juodoj dėžutėj irgi persikinę spalvą, žiūrėsim ar bus tokie pat geri.
Atsakyti
Tie nauji kazin labai blizgus?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 19, 16:33)
Tie nauji kazin labai blizgus?

už poros dienų gausiu, galėsiu parašyti kaip patiko smile.gif

įkelsiu foto, man tai jie taip viliojančiai čia atrodo 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 19 kovo 2011 - 15:49
sveikos, gal, kuri galėtų patarti, kurį makiažo pagrindą geriau užsisakyti oxygen boost, dual core, matte control ar urban shield? smile.gif visų kainos viliiojančios, nžn kurį rinktis smile.gif ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 03 19, 15:36)
už poros dienų gausiu, galėsiu parašyti kaip patiko  smile.gif

įkelsiu foto, man tai jie taip viliojančiai čia atrodo  4u.gif

Mane butent ta persikine splva ir domina smile.gif Kazin ar labai blizgus, ar spalva nera labai "bliedna" biggrin.gif Lauksiu atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kas yra bandziusiu: priemonė, apsauganti blakstienų tušą nuo vandens (Oriflame Beauty Waterproof Top Coat)?
Galvoju gal visai nieko butu, nes pirkti vandeniui atsparu tusa del poros kartu nelabai apsimoka g.gif
Atsakyti
Laba, gal kas naudojot, ta naujaji tusa 2FX Mascara is ikatalogo nr. 4, ir is to pacio katalogo priemone nuo pleiskanu?? aciu
Atsakyti
QUOTE(IslaBonita @ 2011 03 22, 10:15)
Laba, gal kas naudojot, ta naujaji tusa 2FX Mascara is ikatalogo nr. 4, ir is to pacio katalogo priemone nuo pleiskanu?? aciu

Apie priemonę nuo peiskanų rašiau praeitame temos puslapyje.
Atsakyti
gavau skaistaliukus naujuosius, tai galiu pasakyti spalva tikrai graži, tikra tokia persikinė, tarpinė tarp rusvos ir rausvos, na labai gaiviai atrodo ir natūraliai. Turi blizgių dalelių, bet man jos ant odos nesimato , tik švyti ir tiek, galiu pasakyti vykęs pirkinys tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 03 22, 17:19)
Apie priemonę nuo peiskanų rašiau praeitame temos puslapyje.

radau, aciu, tada man nelabai tiks, nes skatins didesni riebalavimasi, jau ir taip reik plaut galva kas antra diena unsure.gif
Atsakyti