Gal yra mėginusių šią pudrą?
Ar galėtumėt palyginti su kuria nors iš senesnių pudrų?
kaip tik siandien ja ir pasinaudojau:) svelniai lygiai, su ta kempinele tai man patiko :0
Naudojau Gordani tai si lyg svelnesne pirmam kartui taip atrodo
Naudojau Gordani tai si lyg svelnesne pirmam kartui taip atrodo
QUOTE(egluze mamuze @ 2012 10 11, 09:34)
Gal yra mėginusių šią pudrą?
Ačiū, Kotri
O kaip laikosi dienos eigoj? Gal kiek panaši į GG mineralinę?
O kaip laikosi dienos eigoj? Gal kiek panaši į GG mineralinę?
QUOTE(Nireglina @ 2012 10 10, 22:19)
Čiupinėjau šią kosmetinę. Labai graži, su daug kišenėlių, bet turi didžiulį minusą- neužsisega. Man tai labai nepatogu. Vien dėl to neužsisakysiu.
Ar ji odine ? Raso, kad odine, bet nuotraukoje atrodo kaip medziagine..
Ne, ne odinė. Rašo, kad dirbtinės odos. Man nebuvo panašu net į dirbtinę odą.
aš taip pat kažkaip norėjau užsisakinėti, bet paskui apsigalvojau, didžiausias minusas kad neužsidaro
o užsisakinėjot lūpų blizgį iš 13psl. už 8,50Lt?aš nežinau, man tas šepetukas nelabai patogus, nors daug kas sako, kad labai gerai užtepa, antrą kartą turbūt neimčiau..
o užsisakinėjot lūpų blizgį iš 13psl. už 8,50Lt?aš nežinau, man tas šepetukas nelabai patogus, nors daug kas sako, kad labai gerai užtepa, antrą kartą turbūt neimčiau..
Labai reiktų pagalbos
kaip naujoj sistemoj užsakant prekes atsidaryti langą, kad pakaktų kodukus suvest, kad nereiktų atsidaryt prekės aprašymo (anksčiau per "Pridėti daugiau prekių į krepšelį" galima buvo)?
Gal nelabai aiškiai apsakiau, bet reiktų kuo skubiau, ačiū.
kaip naujoj sistemoj užsakant prekes atsidaryti langą, kad pakaktų kodukus suvest, kad nereiktų atsidaryt prekės aprašymo (anksčiau per "Pridėti daugiau prekių į krepšelį" galima buvo)?
Gal nelabai aiškiai apsakiau, bet reiktų kuo skubiau, ačiū.
apačioj prie katalogo kur, yra parašyta greitas užsakymas, paspaudi ir ten kodus rašai:)
QUOTE(egluze mamuze @ 2012 10 15, 21:52)
(anksčiau per "Pridėti daugiau prekių į krepšelį" galima buvo)?
Ir dabar tai yra.