Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(vitalkute @ 2011 02 26, 19:20)
Rytoj tik gausiu blizgi, tai butinai parasysiu ar tokia spalva ar ne  4u.gif

O prieš užsisakydama sakėt bandėt jį? 4u.gif Ar kitokią spalvytę?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 26, 19:23)
O prieš užsisakydama sakėt bandėt jį? 4u.gif Ar kitokią spalvytę?

Taip kita spalvyte ant lupu bandziau, tai tonu tamsesne, negu esu uzsisakiusi, tai ta spalva ir patiko, bet va labiausiai tai patiko, jog nelipnus ir svelni tekstura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalkute @ 2011 02 27, 11:58)
Taip kita spalvyte ant lupu bandziau, tai tonu tamsesne, negu esu uzsisakiusi, tai ta spalva ir patiko, bet va labiausiai tai patiko, jog nelipnus ir svelni tekstura  thumbup.gif

Užsisakiau ir aš vakar jį, tą pačią spalvytę kaip jūs, žiūrėsim kaip čia bus su ja ax.gif Kažkur internete radau tik vieną atsiliepimą apie juos, kad geras aplikatorius, bet nesilaiko išvis ant lūpų g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 23, 19:42)
Labai domina tie naujieji Power shine blizgesiukai..kazin galvoju sakytis juos ar ne  4u.gif  Gal kaskokiu atsiliepimu, gandu girdejot kaip jie laikosi ar lipnūs, gražiai žėri?

O gal kas nors jau žino, kiek jie kitam kataloge kainuos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 02 27, 20:11)
O gal kas nors jau žino, kiek jie kitam kataloge kainuos?  blush2.gif

Ta pati kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasos_lashelis @ 2011 02 27, 21:25)
Ta pati kaina smile.gif

Gal turit sekantį katalogėlį? Jei taip, tai gal galit pasakyt ar bus šiame kataloge kaip naujiena skaistaliukai Oriflame Beauty Perfect Blush? Ir kokia kainelė?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 27, 12:38)
Užsisakiau ir aš vakar jį, tą pačią spalvytę kaip jūs, žiūrėsim kaip čia bus su ja  ax.gif Kažkur internete radau tik vieną atsiliepimą apie juos, kad geras aplikatorius, bet nesilaiko išvis ant lūpų  g.gif

Na va gavau savo blizgi, ir jau isbandziau, na ka galiu pasakyti, aplikatorius geras, ant lupu labai graziai atrodo, bet itin ilgai nesilaiko, man sis blizgis, kaip koks itin blizgus vazelinas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalkute: 28 vasario 2011 - 22:00
QUOTE(vitalkute @ 2011 02 28, 22:59)
Na va gavau savo blizgi, ir jau isbandziau, na ka galiu pasakyti, aplikatorius geras, ant lupu labai graziai atrodo, bet itin ilgai nesilaiko, man sis blizgis, kaip koks itin blizgus vazelinas  unsure.gif

Na va visgi pasitvirtino tas faktas, kad ilgai jie nelaiko, be reikalo aš užsisakiau.. schmoll.gif
Papildyta:
Esu labai labai patenkinta tuo naujuoju Oriflame Beauty Wonder Lash Intense blakstienų tušu.. Blakstienos ryškios, ilgina irgi super, netrupa, neteplioja..Žodžiu minusų nerandu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 27, 22:53)
Gal turit sekantį katalogėlį? Jei taip, tai gal galit pasakyt ar bus šiame kataloge kaip naujiena skaistaliukai Oriflame Beauty Perfect Blush? Ir kokia kainelė?

taip bus ir ju kaina kataloge 19.90,bus trys atspalviai:)
Atsakyti
Laba diena, norejau paklaust, ar apsimoka pirkti tas pirstines, kur issitepus ranku kremu reikia apsimauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gbsexy @ 2011 03 01, 11:45)
taip bus ir ju kaina kataloge 19.90,bus trys atspalviai:)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 02 28, 23:32)
Esu labai labai patenkinta tuo naujuoju Oriflame Beauty Wonder Lash Intense blakstienų tušu.. Blakstienos ryškios, ilgina irgi super, netrupa, neteplioja..Žodžiu minusų nerandu  4u.gif  wub.gif

Pritarsiu drinks_cheers.gif Man irgi patiko..Gavau meginuka,Volare "Magnolia"kvepalu..labai patiko kvapas ..Toks pavasarinis sakyciau..taip,kad uzsisakiau ax.gif
Atsakyti