Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Aš irgi turėjau kelias rankines iš Oriflame, tai tikrai patvarios ir geros kokybės smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi visos rankinės tik iš Oriflame, ir jos thumbup.gif patvarios ir atrodo gražiai net ir kazdien nešiojant smile.gif

Beje turiu tą "Camila" rankinę, kuri 10 kataloge parduodama - turbūt niekada nesunešiosiu, nuo pernai metų diena dienon tampau ir stovis idealus - kaip nauja bigsmile.gif , kol kas pakeičiau kita , nes nusibodo wub.gif
Atsakyti
Turiu dvi "Oriflame" rankines ir vieną kelioninį krepšį. Visų jų kokybė ir ižvaizda thumbup.gif
Atsakyti
merginos, o ar verti demesio is oriflame akiu konturai? ieskau kad laikytusi gerai ir graziai nubreztu linija... gal rkomenduotumet kazka..?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 08 24, 09:55)
merginos, o ar verti demesio is oriflame akiu konturai? ieskau kad laikytusi gerai ir graziai nubreztu linija... gal rkomenduotumet kazka..?? smile.gif

Man labai patinka ti flomasterinio tipo pavedimai, labai gerai laikosi, lengva naudoti. Viena geriausiu Oriflame prekių man.
Papildyta:
smile.gifP+2012 06 14, 14:56-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2012 06 14, 14:56)
Sveikos!  ax.gif reikia pagalbos blush2.gif gal esate kuri nors bandžiusi "Milk and Honey Gold" minkštinamąjį rankų losjoną 15983?
http://www.google.lt...29,r:2,s:0,i:74
Mano klientės rankos labai šiurkščios, bandė labai daug gaminių ir niekas nepadeda. Kokie atsiliepimai apie šį gaminį?  mirksiukas.gif

Mano mamailabai patinka rankų kremo koncentratas, pati kelis kartus irgi bandžiau, tai tikrai išsiskiria iš kitų Oriflame rankų kremų savo tirštumu, skalsumu ir ilgiau išliekančiu drėkinimu. Kiti rankų kremai iš Oriflame leverti bandymo.
kremas
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 08 24, 10:54)
Man labai patinka ti flomasterinio tipo pavedimai, labai gerai laikosi, lengva naudoti. Viena geriausiu Oriflame prekių man.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kai pabandžiau šį flomasterį, kitų priemonių nė nebeieškau.
Atsakyti
labas, mane domina naujas "Swedish spa" dvejopo poveikio veido kremas. Kokiai odai jis skirtas, ir nuo keliu metu? Aciu:)
Atsakyti
Seniai neverciau katalogo ax.gif Gal atsirado kokiu nors vertu demesiu naujienu, pvz. veido kremuku ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asara2 @ 2012 09 28, 18:09)
Seniai neverciau katalogo ax.gif Gal atsirado kokiu nors vertu demesiu naujienu, pvz. veido kremuku ? smile.gif

katloga gali paziureti cia gal rasi kanors sau smile.gif http://lt.oriflame.c...questid=1354293
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagyra606: 29 rugsėjo 2012 - 19:33
Radau kataloge nauja kremuka - Swedish Spa Dual Action Face Cream
"Swedish Spa" dvejopo poveikio veido kremas smile.gif Gal kas nors jau isbande, ar rekomenduotumet? g.gif
Atsakyti
Gal kuri jau turite tokia kosmetine? Ar verta ja uzsisakyti?

user posted image
Atsakyti
Čiupinėjau šią kosmetinę. Labai graži, su daug kišenėlių, bet turi didžiulį minusą- neužsisega. Man tai labai nepatogu. Vien dėl to neužsisakysiu.
Atsakyti