Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(rutuliukė @ 2012 06 22, 10:56)
Mergaitės, norėčiau atsilėpimu apie Oriflame Beauty Wonder Colour Lipstick
lūpų dažus vieoletinis įpakavimas  wub.gif , dabartiniame kataloge jie kainuoja 12,90 psl.132-133  rolleyes.gif ar spalva pigmentuota? ar nesausina lūpų? g.gif ir dar gal yra jau išbandžiusiu ta nauja ilginanti tuša HyperStrech žalioj tūtelej  g.gif kaip įspūdis  ax.gif

http://lt.oriflame.c...?prodCode=22526

Man patinka šitie lūpų dažai, tikrai nesausina lūpų
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2012 06 22, 09:56)
Mergaitės, norėčiau atsilėpimu apie Oriflame Beauty Wonder Colour Lipstick
lūpų dažus vieoletinis įpakavimas  wub.gif , dabartiniame kataloge jie kainuoja 12,90 psl.132-133  rolleyes.gif ar spalva pigmentuota? ar nesausina lūpų? g.gif ir dar gal yra jau išbandžiusiu ta nauja ilginanti tuša HyperStrech žalioj tūtelej  g.gif kaip įspūdis  ax.gif

http://lt.oriflame.c...?prodCode=22526

sveikos, pati klausiau - pati ateinu su atsilepimais rolleyes.gif tai va, tušas tas HyperStrech nu kažkoks nesusipratimas doh.gif -blakstienas sulipino, padarė trumpas, norėjau antra syki dažyti bet kad neįmano iššukuoti verysad.gif lūpų dažai visai gal ir nieko, bet nelabai užtaikiau su spalvomis g.gif dabar man kyla toks klausimas - ar galima grąžinti netikusius/nepatikusius gaminius cool.gif unsure.gif
Atsakyti
sveikos.
gal kas turit ecobeauty makiažo pagrindą?
nesuprantu ar pas mane pasenęs ar kas doh.gif

toks kietas, neina užsitept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 07 12, 13:21)
sveikos.
gal kas turit  ecobeauty  makiažo pagrindą?
nesuprantu ar pas mane pasenęs ar kas  doh.gif

toks kietas, neina užsitept  doh.gif

Turiu, man patinka, gerai tepasi, tikrai ne kietas, būna kartais, kad likučiai toje skylutėje pro kur išbėga būna kietesno. Gal bandei atidaryti pažiūrėti kas viduj? smile.gif Man taip yra buvę su vienu kremu, tada sukietėjo.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2012 07 12, 13:08)
Turiu, man patinka, gerai tepasi, tikrai ne kietas, būna kartais, kad likučiai toje skylutėje pro kur išbėga būna kietesno. Gal bandei atidaryti pažiūrėti kas viduj? smile.gif Man taip yra buvę su vienu kremu, tada sukietėjo.

nea, neatidarinėjau g.gif
duosiu draugei dar išbandyt, bus antra nuomonė. lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos.

Aš irgi turiu. Tik porą kartų dar tepiausi, bet nusiskundimų neturiu. Lengvai tepasi ir tikrai ne kietas.
Gal tik užsitepus jausmas toks, lyg putų būčiau ant veido uždėjus. Spėju per daug tepu lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal nekokybiškas pakliuvo? g.gif
Atsakyti

Turiu. Nelabai patinka. Užtepus atrodo nenatūraliai.
Jei atrodo kietas, turbūt dėl to, kad skylutėje lieka makiažo pagrindo ir jis sukietėja.
Atsakyti
sveikos.

Turiu šį pagrindą jau porą savaičių. Netgi skystesnis nei pvz GG pagrindas. Naudoju jį su trupučiu veido kremo, tolygiau pasidengia ir natūraliau atrodo (šiek tiek per tamsus, jei vienas).
Iš esmės juo patenkinta, sulygina veido spalvą, neužkemša porų.

Jeigu pas jus papuolė kietas, siūlyčiau greičiau grąžint ar pakeist, nemanau, kad kiltų keblumų.
Atsakyti
"Christell" rankinė 24772

user posted image

Gal kuri matėt šią rankinę gyvai bigsmile.gif
Kokie būtų atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluze mamuze: 26 liepos 2012 - 21:22
QUOTE(egluze mamuze @ 2012 07 26, 22:21)
"Christell" rankinė 24772

user posted image

Gal kuri matėt šią rankinę gyvai  bigsmile.gif
Kokie būtų atsiliepimai  4u.gif

Šios nemačiau, bet šiaip oriflamo tašės labai prastos kokybės būna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheilute @ 2012 07 28, 16:19)
Šios nemačiau, bet šiaip oriflamo tašės labai prastos kokybės būna mirksiukas.gif

Turiu ne vieną Oriflame rankinę ir visos jos net po kelių metų gana dažno naudojimo atrodo kaip naujos.
Atsakyti